DuaLarımız SenınLe Murgız :)

SeADeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
566
3
Arkadaslar Murgız Rumuzlu Arkadasımız yarın Hayırlısı ıle bebegını kucagına alacakk Lutfen dua edelım onun ıcın ( SagLıklı bı Sekılde Dogumunu gerceklestırırsın ınsallah Mınık Arda yarın aramızda olacak

dualarımız seninle olsun murgız inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucaklarsın.

inşlllahhh canım arkadasım hayırlısında dogumunu yapıcak ve melegini kucagın alıcak allahım sen koru ikisinide sana emanetler mevlam... dualarımzı seninle murgizim canım arkadasım .........

Canım benimmm murgizim canım arkadaşım ardanı kollarına almaya çok az kaldı artık .
Allahım hayırlısıyla acısız sızısız doğumun gerçekleşip oğlunu kollarına alırsın canım benim hepimizin duaları seninle .İKİNİZDE ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY GÜZEL OLUCAK .KENDİNE İYİ BAK CANIM SENİ SESEYOMM CANIM BENİM
a.s.

murgiz normal doğummu yapıyor ay rRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnn

Insaallah hayirli haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim en kolay ve en saglikli bicimde bebeginizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Hem size hem de diger butun anne adaylarina...Darısı diğer isteyen bayanlara:)

Sevgiyle,ve duayla

Rabbim Sağlicakla Kucağina Almasini Ve De Kisa Zamanda Ayağa Kalkip Bebişiyle Güzel Zamanlar Geçirmesini Nasip Etsin

inş. hayırlısıyla alır bebişini kucağına evet ardacık yarın aramızdaaaa yupppiiiiiiiii

Ayy Murgızcım
Ben bıle heyacanlandım kız kucuk mısafırın yarın gelecek haa eeeee 9 aydır yolda gelsın artıkkk saglıklı bısekılde kucagına alman dılegıyle opt canımmmmmmm

canım ALLAH KURTARSIN İNŞALLAH HAYRILISIYLA SAĞLICAKLA BEBEĞİNİ ALIRSIN KUCAĞINA ....

inşallah hayırlısıyla sağlıklı bişekilde yavrusunu kucağına alır allah analı babalı büyütür.

bir avazda kurtulursun inşallah..eskiler öyle dermiş ya..hayırlısıyla al bebeğini kucağına murgızcim...bu arada sea deniz seni ekim anneleri listemize ekledik ama hiç bize katılmıyosun üzülüyoruz..senağlama

sağolun canımmm arkadaşlarım hepinzi çoooooooooook seviyorum
oğlum 1 mat-yısat gelcek inş allhın izniyle

kızlar başta 30 nisan iye konuştuk ama sonra drdan tlfn geldi 1 mayısa alındı tarihim hayırlısı budur inş
hepinizi çok seviyorum
çimencim konu için sağol arkadaşım:)
allh tüm hamileleri kurtarsın
tüm bebek isteyenlerede bebek veersin tez zamanda
öpüyorum hepinizi

murgiz özledim kız seni, hayırlısıyla al inşallah kucagına, Rabbim kolaylık nasip etsin sağlık nasip etsin iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım

sağol rhordracım bende seni özledim canım görüeşemiyos
iyi dileklerin için sağol canım
ayy kıslar çok duygulandım çok teşekkür ederim yazdıklarınıza ayrı ayrı:)))))))

ayyyy
canim benim aaaa kiyamam ben sana
saglicakla gelsin arda bebegimizz
canim hic korkmaa
doguma giderken bizede dua ett
kocamaaan optm senii bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…