Arkadaşlar bu başlıktaki her bir kelime hayatımızın her anını etkileyen unsurlardır. Bazen bir dua ederiz , bazen evrene pozitif enerjiler göndeririz bazense olumlamalarla bilincimize hükmederiz. Burada faydasını gördüğümüz şeyleri paylaşalım istedik bu her ne olursa olsun paylaşalım sadece başlıkta sınırlı kalmayalım.
İlk paylaşım benden, uzun süredir bir çok esma çekiyorum bunların başında da ''Ya Cami Ya Vedud'' esmasıdır. Bu esmaların sayısal değeri de vardır fakat ben son zamanlarda zikir haline getirip gün içinde devamlı olarak okuyorum. Bu esmalar sevmek, sevilmek, bir araya toplamak anlamlarını taşıyan esmalardır. Bunları okuduğumdan beri insanların bana olan ilgisi arttı hatta ilginç ama uzun yıllardır görüşmediğim eski erkek arkadaşlarım dahi aramaya başladıTabii asıl aramasını istediğim kişi hariç Bu esmalar aynı zamanda bana pozitif enerji yükledi herkes ne kadar pozitif olduğumu enerjimin onları etkilediğini söylemeye başladı. Vay arkadaş ben neymişim demeye başladım
supersin perican :)
zaten ya cami birlestiren ya vedud da sevgiyi pekistiren esmalar :) bir de ben bir toplantiya ve sozlu doktora yeterlilik sinavlarima girdigimde insanlarin gozunun icine bakarak 7 defa Allahume ya vedud agzina tut diline bagla beni zora sokan sorular sormasinlar sinavim kolay gecsin derim bu da karsindaki insanlarin dedigimi yapmasina ve isimin kolay gecmesine vesile olur, cok etkili oldugunu soylediklerinde once olur mu die denemiztim sonrasinda ne zmn onemli bir gorusmem olsa bunu yaparim hep kolaylikla ustesinden geliorum :) tavsiye ederim herkese ozellikle de is gorusmelerinde
Yıllardır uyguladığım istiharelerden biridir.Sayısı ile ilgili pekçok farklı görüş var.Ben hep 9 kez okuyorum,tabiki abdestli ve konuşmadan.Evet gerçekten bir iç ses cevap veriyor gibi oluyor sanki.Yalnız çok sık yani en azından herşey için yapıldığında etkisini kaybediyor gibi durumlar yaşadım ben,belirtmek isterim.Evet canım bunu da biliyorum gerçi henüz deneyebileceğim bir ortam olmadı ama aklımda olan bir duadır, bu aynı zamanda ailenizden izin almanızı gerektiren durumlarda da inanılmaz bir kurtarıcıdırhatta imkanınız olursa bu duayı okuduktan sonra okuduğunuz kişiye çaktırmadan üfleyin. Evlilik teklifi bekleyen hatunlarımız da bunu uygulayabilirler
Bir de istihareden bahsetmek istiyorum. Ben erkek arkadaşım için çok kez istihareye yattım ve direk sorumla alakalı net cevaplar aldım. İstiharemi yaparken geleceğimiz sonumuz ne olacaksa bana rüyamda bildir dedim, rüyamda bir ses direk EVENECEKSİNİZ dedi daha ne olsun
Uygulama şekli ; Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce 124 defa "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz. Mülk suresi 4. ayettir. Ardından "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" diyerek niyetimi 3 kez bu şekilde tekrarlayıp yatıyorum ve uyuyana dek sayısız Ya Habir esmasını çekiyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken şey abdestli olmak .Birde bu işi korkmadan yapmak lazım. İlk uygulamada rüya göremeyebilirsiniz rüya görene dek uygulayın. Defalarca net cevaplar aldığım bir istiharedir.
supersin perican :)
zaten ya cami birlestiren ya vedud da sevgiyi pekistiren esmalar :) bir de ben bir toplantiya ve sozlu doktora yeterlilik sinavlarima girdigimde insanlarin gozunun icine bakarak 7 defa Allahume ya vedud agzina tut diline bagla beni zora sokan sorular sormasinlar sinavim kolay gecsin derim bu da karsindaki insanlarin dedigimi yapmasina ve isimin kolay gecmesine vesile olur, cok etkili oldugunu soylediklerinde once olur mu die denemiztim sonrasinda ne zmn onemli bir gorusmem olsa bunu yaparim hep kolaylikla ustesinden geliorum :) tavsiye ederim herkese ozellikle de is gorusmelerinde
Yıllardır uyguladığım istiharelerden biridir.Sayısı ile ilgili pekçok farklı görüş var.Ben hep 9 kez okuyorum,tabiki abdestli ve konuşmadan.Evet gerçekten bir iç ses cevap veriyor gibi oluyor sanki.Yalnız çok sık yani en azından herşey için yapıldığında etkisini kaybediyor gibi durumlar yaşadım ben,belirtmek isterim.
ELA YALEMU MEN HALAK VE HÜVEL LATİYFUL HABİR.
Birde şu uygulama var 21 kez okunur:
LA TÜDRİKÜHUL EBSARU VE HÜVE YÜDRİKÜL EBSAR VE HÜVELLATİYFÜL HABİR.
Buda hem rahat hemde bi önceki gibi sağlam bir uygulamadır,alternatif olsun.
Canım sen yıldızının düşük olduğunu söylemiştin gel bunu yükseltelim :)
okumaların gece oniki ila bir arası yapılması eftaldir
okumaya başlamadan önce niye yapılır niyet şöyledir
rabbim anneismi dan olma kendiismin nın yani benim yıldızımı yükselt yıldızımı parlat yıldızımı dişiye çevir yıldızı nasibi kısmeti bahtı şansı açık olan kullardan eyle beni denilir,daha sonra
71 ayetel kürsi
71 Nas
71 felak
oku haftada 1 tekrar et, yanında bir şişe su bulundur her 71 okumada bu suya da üfle ve 1 hafta boyunca suyunu çoğaltarak kullan. yemeğinde çayında banyo suyunda her şeyde çoaltarak kullan canım. hatta banyo suyunun son durulanma suyuna da bir miktar sirke damlat ve bunu dökerken üzerimdeki tüm nazar büyü negatif enerjiler gitsin diye niyet et gerçekten çok etkilidir
Yıllardır uyguladığım istiharelerden biridir.Sayısı ile ilgili pekçok farklı görüş var.Ben hep 9 kez okuyorum,tabiki abdestli ve konuşmadan.Evet gerçekten bir iç ses cevap veriyor gibi oluyor sanki.Yalnız çok sık yani en azından herşey için yapıldığında etkisini kaybediyor gibi durumlar yaşadım ben,belirtmek isterim.
ELA YALEMU MEN HALAK VE HÜVEL LATİYFUL HABİR.
Birde şu uygulama var 21 kez okunur:
LA TÜDRİKÜHUL EBSARU VE HÜVE YÜDRİKÜL EBSAR VE HÜVELLATİYFÜL HABİR.
Buda hem rahat hemde bi önceki gibi sağlam bir uygulamadır,alternatif olsun.
Evet canım hakikaten öyle çok yöntem var ki en basit olanlar bu ikisi.Birde benim uyguladığım şu var,biraz zaman alıyor ama kesinlikle doģru yanıtı veriyor.500 defa salavat çekilerek abdestli ve konuşmadan uyuyunca niyetinin sonucunu Allah gösteriyor,bunuda çok denemişimdir.Evet Alzancarım ben de rüyam yanıltıcı olmasın diye bir kaç kez sonuç aldım ve sonra ya rüya görmedim ya hatırlamadım.İstihare için çok örnek var benim uyguladığım şimdilik bu. Diğer yöntemleri de uygulayıp sonuç aldıkça paylaşacağım.
ben bu 21 defa okunani yapmistim 5 sene falan once bir istedigim olucak mi die ama ruyamda bisi gormedim sdc uyanmadan once birses yuksek birsesle asla die kulagima bagirdi oyle uyandim ve tabiki de dilegimde hicbir zmn olmadi :) yani illa ruya gormek sart diil kulagina da fisildiyorlarmis sorunun cevabini bir de cok dusunerek yattin mi acaba gorcem mi gormucemmi die sonra karmasik seyler hem olumlu hem olumsuz seyler goruyorum sanirsam rahat bir sekilde dusunmeden uyumak lazim
Evet canım hakikaten öyle çok yöntem var ki en basit olanlar bu ikisi.Birde benim uyguladığım şu var,biraz zaman alıyor ama kesinlikle doģru yanıtı veriyor.500 defa salavat çekilerek abdestli ve konuşmadan uyuyunca niyetinin sonucunu Allah gösteriyor,bunuda çok denemişimdir.
Evet evet ses duymakta zaten istihareye yanıt gelmiş demektir.Vallahi bana sorarsan Emily ben şu ses olayını daha çok seviyorum aslında.Hani ruyalar bazen anlaşılmıyor ya ses durumunda böyle bi risk yok,gelen cevapta zaten illaki açıklayıcı oluyor.Senin verdiğin òrnekteki gibi çok net sonuç.
Arkadaşlar bu başlıktaki her bir kelime hayatımızın her anını etkileyen unsurlardır. Bazen bir dua ederiz , bazen evrene pozitif enerjiler göndeririz bazense olumlamalarla bilincimize hükmederiz. Burada faydasını gördüğümüz şeyleri paylaşalım istedik bu her ne olursa olsun paylaşalım sadece başlıkta sınırlı kalmayalım.
İlk paylaşım benden, uzun süredir bir çok esma çekiyorum bunların başında da ''Ya Cami Ya Vedud'' esmasıdır. Bu esmaların sayısal değeri de vardır fakat ben son zamanlarda zikir haline getirip gün içinde devamlı olarak okuyorum. Bu esmalar sevmek, sevilmek, bir araya toplamak anlamlarını taşıyan esmalardır. Bunları okuduğumdan beri insanların bana olan ilgisi arttı hatta ilginç ama uzun yıllardır görüşmediğim eski erkek arkadaşlarım dahi aramaya başladıTabii asıl aramasını istediğim kişi hariç Bu esmalar aynı zamanda bana pozitif enerji yükledi herkes ne kadar pozitif olduğumu enerjimin onları etkilediğini söylemeye başladı. Vay arkadaş ben neymişim demeye başladım
bir de benim surekli basvurdugum bir istihare var
3 ihlash bir fatiha okuyup sevabini peygamber efendimize hediye edip sonra Allahim su dilegim benim icin hayirliysa ve olucaksa bana ruyam da su goster diyip uyuyana kdr salava getiriosunuz ruyanizda mutlaka ya yagmur ya bir bardak su ya dere gol gorebilirsiniz ben cok yaptim ve hakikaten de hayirli olan isler icin guzel neticeler aldim
gözlerim yerinden pörtledi resmen,demek o kadar etkili
bu arada topiğin hayırlı uğurlu olsun çok faydalı ve gerekli bi topik olmuş
Öylemiii?Bilmiyodum bunu ,kimseyle paylaşmamıştım ama uyarman gelecek zamanlar için iyi oldu tabi.bir yerde okumustum ayrica bu istihare ile ilgili olarak kimseye birsey soylememek gerekirmis cunku eger soylersek bir daha goremezmissin hakikaten bunu anlattktan sonra bir daha bu istihareyi ne zmn yapsam hicbir sonuc alamadim :) bu dakalinizda bulunsun
Haaahhaaaaa,evet yaa çok yaptım ben bunu.Mutlaka dediģin gibi bi yerden bi su çıkıyo insanın karşîsına.Òyle ki bi defasında lens suyu gòrmüştüm.Ancak bu istiharede bana uymayan şey şu oldu.Niyetim olacak olsada olmasada mutlaka su gördüm.Ben ruyanın kendisinden anlıyorum olup olmayacağını yada hayrını veya hayırsîzlığını.Yani muhakkak su gòrüyorum ama çamurlu siyah bi su diyelim ki sonuç belli zaten,mavi berrak hoşsa buda mâlum hayırlı.Bu şekilde ayırt ediyorum mecburen.bir de benim surekli basvurdugum bir istihare var
3 ihlash bir fatiha okuyup sevabini peygamber efendimize hediye edip sonra Allahim su dilegim benim icin hayirliysa ve olucaksa bana ruyam da su goster diyip uyuyana kdr salava getiriosunuz ruyanizda mutlaka ya yagmur ya bir bardak su ya dere gol gorebilirsiniz ben cok yaptim ve hakikaten de hayirli olan isler icin guzel neticeler aldim
Vallahi aylar sonra....Belki burası bi işe yarar.en sonunda faydali bir topic oldu arkadaslar
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
istihare dedikleri namaz bu mu :26:
peki illa kişinin kendisi mi yapması gerekiyor
Öylemiii?Bilmiyodum bunu ,kimseyle paylaşmamıştım ama uyarman gelecek zamanlar için iyi oldu tabi.
Haaahhaaaaa,evet yaa çok yaptım ben bunu.Mutlaka dediģin gibi bi yerden bi su çıkıyo insanın karşîsına.Òyle ki bi defasında lens suyu gòrmüştüm.Ancak bu istiharede bana uymayan şey şu oldu.Niyetim olacak olsada olmasada mutlaka su gördüm.Ben ruyanın kendisinden anlıyorum olup olmayacağını yada hayrını veya hayırsîzlığını.Yani muhakkak su gòrüyorum ama çamurlu siyah bi su diyelim ki sonuç belli zaten,mavi berrak hoşsa buda mâlum hayırlı.Bu şekilde ayırt ediyorum mecburen.
Vallahi aylar sonra....Belki burası bi işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?