aynen oyle cnm a cup ı pek gecmıyo bıle ben dr a guvendım ve 180cc koydurdum cok pısmanımmmm.Sankı protez konulmus gıbı degılde bıraz dolgunluk geldı okdar.Yanı eskı sutyenlerıme hala gırıyorum oyle dıyım.
farfarella
ben amerikan hastanesinde oldum ameliyatımı,liposuctonla beraber olduğum için toplam 7500 tl ödedim.senin boyun ve kilon ne acaba..silikon zamanla mı küçüldü?ne zaman yaptırmıştın ameliyatıben nı?benim boy 165,kilo 60..ben de küçülsünler istiyorummbence sıkma sende canını büyük göğüs te ilerde sarkma vs. yapıyo o da kolay değil vücudunda ağırlık taşımak gibi sanki..
canım nişanlıma konusunu açtım içinde top gibi ne öyle yok doğallık en iyisiymiş felan dedi ama onu dinlemiyecegim beni anlamıyor oysaki yaptıranlar söylüyor hem görüntü hem kıvam olarak doğal diye ama onu inandıramıyorum
Sıkma canını şekerim ben senden daha zayıfım, bende de az meme vardı, 275 cc kondu ancak oldu ya, sen daha küçük mü istiyodun anlayamadım pinkberry yaaa, geçmiş olsun hadi sende kurtuldun a.s.
Dual plane tekniginde fazla kuculme oldugunu sanmiyorum. Bende ne morarma nede abarti odem olmustu. Kiz arkadasim kendi ameliyati anlatirken 'o kadar sistiki agzima gircek sandim morluklarda kamyon carpmis gibiydi' demisti.Zaten zaman gectikce asagi dogru bir inis durumu oluyor. Su an C cup takiyorum. Ameliyat cikisinda ise sporcu B idi. Buyuk olmasi ile ilgilide zamn gectikce yercekimi sayesinde sarkiyor bunlar.Daha buyuk oluncada toparlatmak gerekir diye dusunuyorum???
benimki dual plan 195 cc. High profil 3. tip anatomik. Eskiden 70 AA iken su an 70 C. Benimde bu cc olayinda kafam karisiyor okudukca.
Dual plane tekniginde fazla kuculme oldugunu sanmiyorum. Bende ne morarma nede abarti odem olmustu. Kiz arkadasim kendi ameliyati anlatirken 'o kadar sistiki agzima gircek sandim morluklarda kamyon carpmis gibiydi' demisti.Zaten zaman gectikce asagi dogru bir inis durumu oluyor. Su an C cup takiyorum. Ameliyat cikisinda ise sporcu B idi. Buyuk olmasi ile ilgilide zamn gectikce yercekimi sayesinde sarkiyor bunlar.Daha buyuk oluncada toparlatmak gerekir diye dusunuyorum???
ay bilmiyorum belki de alışık olmadığım içindir ama ben zaten çok büyük sevmiodum kiisenin yöntemin neydi acaba??bi de arkadaşlar yan taraflara doğru çok büyük göğüslerim o şişliktendir di mi geçer zamanla diye umuyorumm..fark ediyo mu ki bi de şişlik derecesi dual plana göre???
yukarda durumu duzeliyor.daha asagiya dogru armut sekli gibi oluyor. benim 5 ayi bitti. ilk bir yil sonunda eminim tam seklini alcak ama su an ki hali gayet iyi. ne buyuk ne kucuk.kimse anlamiyor. yok iki ayin sonunda daha kuculurmu diye sordugumda dr um hayir sadece asagi dogru sekil almaya devam edecek demisti.
cc konusuna kesinlikle takilmamak gerek sanirim. cunku bana konulan 195 cc ve cup olark c takiyorum. merak etme cok dogal gorunuyor.
Hayırlısı olsun tatlım ya! Ama temmuz sıkıntılı olmaz mı? Yaz günü bandajlar falan. Nerde olacaksın??
aynen oyle cnm a cup ı pek gecmıyo bıle ben dr a guvendım ve 180cc koydurdum cok pısmanımmmm.Sankı protez konulmus gıbı degılde bıraz dolgunluk geldı okdar.Yanı eskı sutyenlerıme hala gırıyorum oyle dıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?