- 13 Mayıs 2009
- 103
- 4
- 43
- Konu Sahibi senihatoran
çok dogallar canım buyuklugude cok idael kac cc?
Çok sağol canım 275cc, ben zaten çok zayıfım 47 kiloyum Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok dogallar canım buyuklugude cok idael kac cc?
Bizde görebiliyomuyuz resimleri ???
Merhaba pinkberry; benim silikonum anatomik (yani damlaya benzeyen), damla silikonun sarkmaya sebep olacağı konusunda bilgim yok ama doktorum çok büyük protezler daha fazla sarkar dediydi, ağırlık sebebiylen. Sen kime olacaksın canım? Toplayacak mı yukarıya memeni??.sengözlerimebaksanab
merhaba elifnazz..aslında öyle çok sarkık sayılmaz sanırım abartıyorum biraz..yani doktorum,teomanbey, sarkmış olduğuğnu düşünmedi..ama subfasyel ya da dual plan hangisi olacak biliyorum..bu ikisinin farkları ne acaba biliyomusun ? bi de 180cc önerdi ben pek 180 duymuyorum buralarda herkes 250den başlıyo:))küçük mü olur acaba ..öle bisürü soru işareti işte:)))
merhaba elifnazz..aslında öyle çok sarkık sayılmaz sanırım abartıyorum biraz..yani doktorum,teomanbey, sarkmış olduğuğnu düşünmedi..ama subfasyel ya da dual plan hangisi olacak biliyorum..bu ikisinin farkları ne acaba biliyomusun ? bi de 180cc önerdi ben pek 180 duymuyorum buralarda herkes 250den başlıyo:))küçük mü olur acaba ..öle bisürü soru işareti işte:)))
Şekerim walla bana da küçük gibi geldi yaaa, bende 330 cc var b cup'ı zor geçtim. Benimkinin yarısı desem a cup' ı zor mu geçer acaba???? Bilmiyorum ki meme hiç var mı sende?? Belki meme dokun varsa yeterlidir. Benim alt kısımda az vardı meme, onu yukarı kaldırmak için dual plan yaptı doktorum. Ayrıca görüşmeye gittiğimde Aylin hanım bana 2 yıl öncesine dek küçük meme yapıyordum 250-275 cc koyuyordum, ama kadınların büyük meme sevdiğini anladım demişti. 250-275 küçükse 180'i bilemiyorum artık.Yani yaptırdığımıza değmeli değil mi?
ben yilbasindan once yaptirdim. cokta memnunum valla. fazla rastirmadim.dr uma guvendim. esimde bende begeniyoruz:)) sende aradn zaman gectikce iyice alisacak ve hic farkina bile varmamaya basliyacaksin.Guzel sutyenler giydikce aynanin karsisinda fazla kalacaksin...
eşin memnunmu bu durumdan yani kıvamından görüntüsünden çünkü erkekler pek sıcak bakmıyor malesef :çok üzgünüm:
Ben sansli kadinlardanim... Kocam icin oncelik benim mutlu olmam. Ben mutluyum oda cok mutlu. Herhangi bir sorun olmadi hatta espri konusu aramizda :))
Lalaracığım senin eşin mi istemiyor canım ya.