--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar ölüyorum yarın ameliyatım var, kalbim duracak herhalde. Bugün Aylin hanımla 16.00'da randevum vardı (2 saat önce gidip Akmerkezi onlarca kez turladım). Sonunda Aylin hanımla buluştuk muayenehanesinde. Onu bu forumlarda okuya okuya sanki yıllardır tanıyormuşum gibiydi, hakikaten çok tatlı, çok olumlu, çok canayakın, ama herşeyden önemlisi bilgisini benim anlayabileceğim şekilde resimlerle, örneklerle anlattı. Valla kızlar burada anlatılan pekçok şeyin hatalı olduğunu öğrendim aynı zamanda. Meme altı kesi ile konmasına karar verdim, C cup istedim bakalım uygun olanı yerleştireceğim dedi. Neyse yarın ameliyat, heyecandan uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum. Kendimi iyi hisseder , hissetmez size tekrar yazacağım. Ama bu sefer yazarken süper memelerim olacak inşallah. Bana şans dileyin, dua edin.
Kimderki senin ameliyat ne zamandı canım foruma pek takılamadım bu aralar?
Buradayim seker , birakmam sizi, ben de kimderki'nin protezine acılan agzimi kapatmaya calisiyordum dakaydirigubbakcemile3
çok hoşsun sevgihanim :)) sana kaç cc konmuştu? belki görünüş olarak seninkinden küçüktür benimkiler
kızlar estetik yaptıran arkadaşlar ya meme ucu kesisi ile ya da meme altı kesisi ile silikon taktırmışlar.koltuk altı kesisi ile silikon taktıran yok mu aranızda?protezin koltuk altından yerleştirilmesi daha iyi olur gibime geliyo.doktorlar niye bu yöntemi tercih etmiyolar bileniniz var mı?
arkadaslar ben de oldum ameliyatımı..bugun 3. günümm(biraz da benim isteğimle 215 cc kondu ve dual planla yapıldı..şu an çok büyük duruyolar..benim göğüs dokum vardı az da olsa..şimdi çok büyükk ve yukarda duruyolar,böyle kalmaz di mi?ne kadar zamanda küçülüyo ve fark edilir şekilde küçülüyo mu..farfella doktorumuz aynı olduğu için senin iyileşme sürecini merak ediyorum..yardımınıza ihtiyacım var..ben bu arada liposuctionla beraber oldum bu ameliyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?