Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Tamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAH
Çok teşekkür ederimm Aslında tefriciyeden çok daha kısa bir dua sanırım kişi başına kaç tane düşüyor? Katılsam mı acaba sizlerle etkinlik yapmak bana çok iyi gelmişti

Çok teşekkür ederimm Aslında tefriciyeden çok daha kısa bir dua sanırım kişi başına kaç tane düşüyor? Katılsam mı acaba sizlerle etkinlik yapmak bama çok iyi gelmişti
GEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİK TAM SAYI BELLİ DEĞİL AMA GÜNLÜK 1 KİŞİ İÇİN 350'NİN ALTINDA ŞUAN

KENDİNİ Bİ DENE İSTERSEN BEN DENEDİM 7 DAKİKADA 50 OKUYORUM .. 40 GÜN SÜRECEK BİR LİSTE CANIM

ONA GÖRE KARAR VERİRSİN

40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum.

Ayy ben onu düşünmedim valla doğuma 8 haftam var yaklaşık 40 gün 5.5 hafta eder yetişirim beaa
O KADAR ETKİ EDECEK Kİ DOĞUMA GİDERKEN DİYECEKSİN K.K SİTESİNE GİRİN OKUDUĞU MU YAZIN KİMSENİN AKLI KALMASIN VEBAL ALMAYAYIM

SIKINTI YAŞANDIĞIMIZ İÇİN HER KELİMEDE VURGULUYORUM BURAYI HABERSİZ BIRAKMAYIN DİYE

KÜBRA'CIM ŞİMDİDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİN NİYET ETME , DUALAR PAYLAŞILDIKÇA, KİŞİNİN NİYETLERİNE OKUDUĞUN SAYIDAN BAĞIŞLARSIN

ALLAH YARDIM EDER CANIM HAMİLE HAMİLE SON GÜNLERİNDE BİZDEN SENDEN DUA ALMIŞ OLURUZ

40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum.
O DÖNEMDE SANA DESTEK OLACAK KİMSE YOK MU CANIM YARISINI SEN YARINI DESTEKÇİN OKUR ( ANNEN ABLAN KARDEŞİN EŞİN VS..... BİLMEDİĞİM İÇİN AKLIMA GELENLERİ YAZDIM )

TOPLAM 12.000 OKUNACAK HZ YUNUS DUASI

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Bende dk tuttum şimdi 10 dk da 300 tane okudum
CANIM SEN NE YAPTIN

AMACIMIZ ÇOK OKUYUP HIZLI OKUMAK DEĞİL

SİNDİRE SİNDİRE YAVAŞ YAVAŞ DUAYI HİSSEDEREK OKUMAK BEN ÖYLE YAPIYORUM

10 DK DA MÜMKÜN DEĞİL BEN 300 OKUYAYIM

YAĞMUR'UM SEN BİZİM HEPİMİZİ Bİ OKU EN İYİSİ, SENİN GİBİ OKUYALIM

Ablaammm yaz beniidee sıkıştığım yerde bana yardım eder misin elimden geldiğince yaparım ama hakka girmeyim diyee
GELLL ABLAMMMM GELLL BİR ÖNCEKİ SALAVAT LİSTEDE KİMLERE NELER OKUMADIM Kİİİİ

SANA MI DESTEK OLMAYACAĞIM SONSUZ KALP BIRAKTIM BURAYA

YAZDIM GİTTİİİ

Ahahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirim
Peki dua olduğu içşn abdestsizkende okusak olur degil mi?
Allah hepimizin duasını kabul etsin inşaallah kolaylıklar versin hepimizeee çok çok aminnn

Ahahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirim
Peki dua olduğu içşn abdestsizkende okusak olur degil mi?
Allah hepimizin duasını kabul etsin inşaallah kolaylıklar versin hepimizeee çok çok aminnn
ABDESTLİ OKUMAK DAHA FAZİLETLİ AMA OKUMAK İÇİN ABDEST ŞARTI YOK CANIM SANA BAĞLI NASIL RAHAT EDİYORSAN

GELLL ABLAMMMM GELLL BİR ÖNCEKİ SALAVAT LİSTEDE KİMLERE NELER OKUMADIM Kİİİİ

SANA MI DESTEK OLMAYACAĞIM SONSUZ KALP BIRAKTIM BURAYA

YAZDIM GİTTİİİ
Sennnnn varyaaaa bitanessiinnnn Haydi hayırlı olsunn ablaaam dualarımızz kabul olsunn.
Ben de sonsuz sevgimi bıraktım

penyez83 beni de yazar mısın canım.Icimde baskın bir his katılmam gerektiğini söylüyor.Duamın kabul olacağına vesiledir belki
Ne yalan söyleyeyim katılamayacağım yazdığınızda üzüldüm ama ısrar etmedim dedim penyez bekle ada anne her duaya yardım ediyor ( ya şafi ya bedi esma grubu şuan aklima gelenler)

Mübarek ayda bu duayı kaçırmaz gelir

dualarda buluşuyoruz yine ALLAH'ın izni ile hosgeldinnnn canimmmm

Hoş buldum canım,gelmiyorsam bilki önemli durumlar var,yoksa hep katılmak isterim❤

Estağfurullah canım cok emek verdiniz. Hakkım yok ama helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…