• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bende katılmak isterim ama geç mi kaldım
P Papatya016 canım şuan liste oluşturmaya devam ediyoruz 12.000 HZ.YUNUS duasını okuyacağız nasipse... günlük bir kişi niyetine 400 civarı düşer diye tahmin ediyoruz.. ve listenin bitmesi 1 ay sürüyor..

"ŞU KİŞİYE ŞU KADAR OKUDUM" şeklinde günlük bildirim yaparım aksi durumlarda grubu haberdar ederim diyorsanız

listeye yazalım sizi de

Ay inşallah :KK70: Okumalarıma devam edeceğim ama listeye girmek için eski düzenimi otutturmam lazım. Kendimden utandım resmen
Allah'a emanet ol canım benim ❤️
GAYET İYİSİN KENDİNE HAKSIZLIK ETME CANIM GÜNLÜK OKUYUP BİLDİRİMİN HEP YAPTIN :KK36:

:KK70:BAK NE DİYCEM KİMSE DUYMASIN KULAK VER :KK25: GEL SEN ARA VERME BİZİMLE DÜZENİNİ OTURTURSUN BU MÜBAREK AYDA ÇIKMA, GRUP HALİNDE OKUNUNCA DAHA DÜZENLİ OLUNUYOR İNSAN EMİN OL :KK19:

:KK200: TABİKİ YİNE KARAR SENİN :KK200:

GAYET İYİSİN KENDİNE HAKSIZLIK ETME CANIM GÜNLÜK OKUYUP BİLDİRİMİN HEP YAPTIN :KK36:

:KK70:BAK NE DİYCEM KİMSE DUYMASIN KULAK VER :KK25: GEL SEN ARA VERME BİZİMLE DÜZENİNİ OTURTURSUN BU MÜBAREK AYDA ÇIKMA, GRUP HALİNDE OKUNUNCA DAHA DÜZENLİ OLUNUYOR İNSAN EMİN OL :KK19:

:KK200: TABİKİ YİNE KARAR SENİN :KK200:
Bu okumada tatildeydim ya evde değildim eve geldim üstüne ev talan olmuş çok yordu beni. O yüzden bu okumayı es geçeyim diğerinde tabi ki buradayım ayrılmam buralardan ❤️

P Papatya016 canım şuan liste oluşturmaya devam ediyoruz 12.000 HZ.YUNUS duasını okuyacağız nasipse... günlük bir kişi niyetine 400 civarı düşer diye tahmin ediyoruz.. ve listenin bitmesi 1 ay sürüyor..

"ŞU KİŞİYE ŞU KADAR OKUDUM" şeklinde günlük bildirim yaparım aksi durumlarda grubu haberdar ederim diyorsanız

listeye yazalım sizi de
Günlük 400 tane mi okunucak. Allah büyük sabah sabah karşıma çıktıysa bu niyet vardır bi hikmeti. Katılıyorum

CANIM 4 NİYET İÇİN LİSTEYE YAZMAYA BEN KARAR VEREMEM.... YENİ ÜYE OLMUŞSUNUZ ESKİ ÜYE OLUP DUA GRUPLARINDA AKTİF BİRİ OLSANIZ GEÇMİŞTEN BİLİNİR Kİ

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn "OKUR ZATEN HEP BİR NİYETTEN FAZLA OKUYORDU "

GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE PiXiEE KARAR VERSİN 4 NİYET İÇİN :KK19:

DİPNOT: 2 NİYET İÇİN GİREN VAR AMA YILLARDIR BU KİŞİLERİ BİLİYORUZ OKUYORLAR GÜNÜNDE BİLDİRİM YAPIYORLAR ÖRNEK: @Kipa2008 , begonvil1985 begonvil1985 , PiXiEE PiXiEE ŞUAN HATIRLADIĞIM ARKADAŞLAR BUNLAR :KK36:
PiXiEE PiXiEE cevap sende o zaman

Ben de katılmak isterdim ama düzenli okuyamadigim için utanıyorum açıkçası 🙄 bebeğim küçük düzen tutturamadım bir türlü. 😣

:KK200: CANLAR BİR DUA LİSTESİNİN SONUNA GELDİK LİSTEMİZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR:KK200:

RABBİM HER BİRİMİZİN NİYETLERİNİ TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN AMİNNNN :dua:

İLK KEZ BİR GRUP TAKİP ETMEYE ÇALIŞTIM; EKSİĞİM, KUSURUM, KALP KIRDIĞIM VARSA HAKLARINIZ HELAL EDİNİZ

BENDEN YANA HER BİRİNİZE HAKKIM KAT KAT HELAL OLSUN

1 - SUHAN SUHAN
2 - pembe4044 pembe4044
3 - Teach_Mavi Teach_Mavi
4 - sunpineapple sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah goah
8 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz
9 - begonvil1985 begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi nursevdi
13 - Aktif Lora Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar- Butimar-
16 - Sohrab Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - Jawlensky Jawlensky
20 - madamseker madamseker
21 - PiXiEE PiXiEE
22 - i p e k i p e k
23 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah
24 - The The
25 - V Vavin
26 - Gelincik78 Gelincik78
27 - penyez83 penyez83
28 - Madammor Madammor
29 - DantelKiz DantelKiz
30 - La fontaine La fontaine
31 - C Cilek kizzz
32 - begonvil1985- ikinci niyeti

:KK25: HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUNUZ :KK25:

:KK200: CANLAR BİR DUA LİSTESİNİN SONUNA GELDİK LİSTEMİZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR:KK200:

RABBİM HER BİRİMİZİN NİYETLERİNİ TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN AMİNNNN :dua:

İLK KEZ BİR GRUP TAKİP ETMEYE ÇALIŞTIM; EKSİĞİM, KUSURUM, KALP KIRDIĞIM VARSA HAKLARINIZ HELAL EDİNİZ

BENDEN YANA HER BİRİNİZE HAKKIM KAT KAT HELAL OLSUN

1 - SUHAN SUHAN
2 - pembe4044 pembe4044
3 - Teach_Mavi Teach_Mavi
4 - sunpineapple sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah goah
8 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz
9 - begonvil1985 begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi nursevdi
13 - Aktif Lora Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar- Butimar-
16 - Sohrab Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - Jawlensky Jawlensky
20 - madamseker madamseker
21 - PiXiEE PiXiEE
22 - i p e k i p e k
23 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah
24 - The The
25 - V Vavin
26 - Gelincik78 Gelincik78
27 - penyez83 penyez83
28 - Madammor Madammor
29 - DantelKiz DantelKiz
30 - La fontaine La fontaine
31 - C Cilek kizzz
32 - begonvil1985- ikinci niyeti

:KK25: HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUNUZ :KK25:
Estagfirullah asıl sen helal et ablacim hakkını uğraştınız o kadar 🤗🥰
Yeni duamız ne zaman başlayacak peki 😉

Ben de katılmak isterdim ama düzenli okuyamadigim için utanıyorum açıkçası 🙄 bebeğim küçük düzen tutturamadım bir türlü. 😣
CANIM BÖYLE YAZINCA HİÇBİRİNİZE KIYAMIYORUMMMM :KK61: HEPİNİZ LİSTEDE OLUN İSTİYOR GÖNLÜM İNANIN :KK200:

AMA BURAYI HABERSİZ BIRAKINCA GERÇEKTEN SIKINTI OLUYOR .. SİTEDE OLUP GRUBA BİR ŞEY YAZMIYORSUNUZ BENDE HUZURSUZ OLUYORUM VE GRUPTAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMİŞ OLUYORUZ

DİYORSAN Kİ BEN GÜNLÜK OKURUM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM YAZAYIM SENİDE CANIM KARAR SENİN

Estagfirullah asıl sen helal et ablacim hakkını uğraştınız o kadar 🤗🥰
Yeni duamız ne zaman başlayacak peki 😉
PiXiEE PiXiEE DEN HABER GELİNCE CANIM... YANİ İKİMİZDE KATILIMCILARI NOT ETTİK KARŞILIKLI EKSİK FAZLA NELER VAR SON Bİ KONTROL YAPACAĞIZ

ŞUAN TARİH BELLİ DEĞİL BİR KAÇ GÜNE NETLİK KAZANIR

TAKİP DE KALINIZ :KK25:

CANIM BÖYLE YAZINCA HİÇBİRİNİZE KIYAMIYORUMMMM :KK61: HEPİNİZ LİSTEDE OLUN İSTİYOR GÖNLÜM İNANIN :KK200:

AMA BURAYI HABERSİZ BIRAKINCA GERÇEKTEN SIKINTI OLUYOR .. SİTEDE OLUP GRUBA BİR ŞEY YAZMIYORSUNUZ BENDE HUZURSUZ OLUYORUM VE GRUPTAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMİŞ OLUYORUZ

DİYORSAN Kİ BEN GÜNLÜK OKURUM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM YAZAYIM SENİDE CANIM KARAR SENİN
Yaz canım daha çok çaba göstereceğim inşallah 💝

Back