- 26 Haziran 2022
- 2.311
- 3.789
- 63
Hissederek okuyorum zaten dilim alıştığı için hızlı okuyorum yoksa baştan savma yapmiyorumCANIM SEN NE YAPTIN
AMACIMIZ ÇOK OKUYUP HIZLI OKUMAK DEĞİL
SİNDİRE SİNDİRE YAVAŞ YAVAŞ DUAYI HİSSEDEREK OKUMAK BEN ÖYLE YAPIYORUM
10 DK DA MÜMKÜN DEĞİL BEN 300 OKUYAYIM
YAĞMUR'UM SEN BİZİM HEPİMİZİ Bİ OKU EN İYİSİ, SENİN GİBİ OKUYALIM
Anladım canım ALLAH kabul etsinHissederek okuyorum zaten dilim alıştığı için hızlı okuyorum yoksa baştan savma yapmiyorum4 5 kişi olarak ekleyebilirsin beni diğer arkadaslada konuşup
Anladım tamam canım 2 niyette olur teşekkür ediyorum Allah razı olsun bu kadar ilgileniyorsunAnladım canım ALLAH kabul etsinPiXiEE gelsin haller bu aralar yoğun sanırım... ama 2 niyetten fazlası olmadı bi güne kadar
Tahminim 2 niyet alır senide
canım bir çok arkadaş günlük o kadar okuyamaz ve liste günü günü bitmez sayı az olsun öz olsun ve hepimiz her gün bu duayı okumuş olalım
Canım net değil ama günlük 300 -350 arasi olacak gibi 40 kişiye yaklaştık
Ablaacım sayı doldu mu dolmadı mı bilmiyorum ama iki arkdaşım var onlarıda etiket yapayım isterlerse duruma göre gelirlerCanım net değil ama günlük 300 -350 arasi olacak gibi 40 kişiye yaklaştıkPiXiEE den haber bekliyorum listeyi kontrol etmesi lazım
YAZDIM SENI DE CANIM
Teac mavi meryemim var listede katılıyorAblaacım sayı doldu mu dolmadı mı bilmiyorum ama iki arkdaşım var onlarıda etiket yapayım isterlerse duruma göre gelirler
Teach_Mavi
Papatyamveben-Mavi
sagol canım, ınsallah baska seferde katılacagım..
şu ara yogun gecıyor bı de çalısıyorum yetısemeyebılırım, hakka girmeyeyim..
Oyyy bal bu ablaam baal bir ara dua olursa katılırım duruma göre demişti yazar ablaacımm teşekkür ederiiimmmTiniminimavihanim sayı yüksek diyemi girmedi acaba papatya dur birdaha sorayım
Papatyamveben-Mavi tatlım sen yetiştiremezsem yazdın sayımız 40 kişiyi geçti 280/ 300 gibi kişi başı okunacak gibi timimimde katıldı
Yazayım mı seni de listede ne dersin canım
GünaydınEuzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım
ALLAH'IMNiyet ediyoruz
HZ YUNUS (a.s ) gibi dua etmeye; İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmişti;
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. "
Duanın anlamı "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.
Bizlerin dualarını da kabul eyle ALLAH'ım aminnnnnn
** HANIMLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDEDİR **
NİYETLERİNİPiXiEE ATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VAR, SİZDEN RİCAM NİYETLERİNİZİ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ YAVAŞ YAVAŞ LİSTEYİ DÜZENLEYEYİM PAZARTESİDEN BU YANA PİXİEE DEN HABER YOK ÇÜNKÜ
OKUMA SIRALAMASINIPiXiEE GİBİ YAPACAĞIM NİYETİNİ MESAJ ATANI HEMEN LİSTEYE YAZIYORDU BÖYLELİKLE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYORDU
Ssevincli
PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83
penyez83 2.niyet
Sohrab
Jawlensky
HejaR12
Madammor
flamel
Cuel
goah
Gelincik78
Teach_Mavi
madamseker
RedGirl
D u t (dut)
Sehrazat6
duayamuhtaciz
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi
M M_atruska
Melan-kolik5
kavs-i kuzah
Aktif Lora
i p e k
A Asya89
begonvil1985
begonvil1985 2.niyet
DantelKiz
sunpineapple
_rose_
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine
P Papatya016
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn 2.niyet
The
HERKESİN NİYETİ MESAJ OLARAK GELİP LİSTE TAMAMLANDIĞINDA OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ İNŞAALLAH
ŞUAN 42 KİŞİYİZ VE GÜNLÜK BİR KİŞİYE OKUYACAĞIZ
ERKEN BİLDİRİMLER GELİR DUASI OKUNAN KİŞİ BİTERSE, HEMEN SIRADAKİ DUAYI PAYLAŞIRIZ
kuzum evet işler yogun yetişemeyebilirim, hakka girmemeyim dedim..Tiniminimavihanim sayı yüksek diyemi girmedi acaba papatya dur birdaha sorayım
Papatyamveben-Mavi tatlım sen yetiştiremezsem yazdın sayımız 40 kişiyi geçti 280/ 300 gibi kişi başı okunacak gibi timimimde katıldı
Yazayım mı seni de listede ne dersin canım
Sana niyetimi atıyorum ablaaaacımm Allah kabul etsiinnnEuzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım
ALLAH'IMNiyet ediyoruz
HZ YUNUS (a.s ) gibi dua etmeye; İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmişti;
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. "
Duanın anlamı "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.
Bizlerin dualarını da kabul eyle ALLAH'ım aminnnnnn
** HANIMLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDEDİR **
NİYETLERİNİPiXiEE ATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VAR, SİZDEN RİCAM NİYETLERİNİZİ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ YAVAŞ YAVAŞ LİSTEYİ DÜZENLEYEYİM PAZARTESİDEN BU YANA PİXİEE DEN HABER YOK ÇÜNKÜ
OKUMA SIRALAMASINIPiXiEE GİBİ YAPACAĞIM NİYETİNİ MESAJ ATANI HEMEN LİSTEYE YAZIYORDU BÖYLELİKLE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYORDU
Ssevincli
PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83
penyez83 2.niyet
Sohrab
Jawlensky
HejaR12
Madammor
flamel
Cuel
goah
Gelincik78
Teach_Mavi
madamseker
RedGirl
D u t (dut)
Sehrazat6
duayamuhtaciz
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi
M M_atruska
Melan-kolik5
kavs-i kuzah
Aktif Lora
i p e k
A Asya89
begonvil1985
begonvil1985 2.niyet
DantelKiz
sunpineapple
_rose_
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine
P Papatya016
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn 2.niyet
The
HERKESİN NİYETİ MESAJ OLARAK GELİP LİSTE TAMAMLANDIĞINDA OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ İNŞAALLAH
ŞUAN 42 KİŞİYİZ VE GÜNLÜK BİR KİŞİYE OKUYACAĞIZ
ERKEN BİLDİRİMLER GELİR DUASI OKUNAN KİŞİ BİTERSE, HEMEN SIRADAKİ DUAYI PAYLAŞIRIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?