• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

CANIM SEN NE YAPTIN :nazar: :nazar:

AMACIMIZ ÇOK OKUYUP HIZLI OKUMAK DEĞİL :KK43:

SİNDİRE SİNDİRE YAVAŞ YAVAŞ DUAYI HİSSEDEREK OKUMAK BEN ÖYLE YAPIYORUM :dua:

10 DK DA MÜMKÜN DEĞİL BEN 300 OKUYAYIM :olamaz:

:KK19:YAĞMUR'UM SEN BİZİM HEPİMİZİ Bİ OKU EN İYİSİ, SENİN GİBİ OKUYALIM :KK19:
Hissederek okuyorum zaten dilim alıştığı için hızlı okuyorum yoksa baştan savma yapmiyorum ☺️🌸 4 5 kişi olarak ekleyebilirsin beni diğer arkadaslada konuşup♥️

Hissederek okuyorum zaten dilim alıştığı için hızlı okuyorum yoksa baştan savma yapmiyorum ☺️🌸 4 5 kişi olarak ekleyebilirsin beni diğer arkadaslada konuşup♥️
Anladım canım ALLAH kabul etsin :nazar: PiXiEE PiXiEE gelsin haller bu aralar yoğun sanırım... ama 2 niyetten fazlası olmadı bi güne kadar
Tahminim 2 niyet alır senide :super:

Kızlar grubumuz 40 kişiye ulaşırsa acaba günde iki kişiye mi okusak😅 liste daha hızlı biter ama tabi herkes günü gününe okursa PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83
canım bir çok arkadaş günlük o kadar okuyamaz ve liste günü günü bitmez sayı az olsun öz olsun ve hepimiz her gün bu duayı okumuş olalım :dua:

salavat grubundaki gibi olsun istemiyorum:KK43: günlük bitmedi bazı arkadaşlar okuyamadı bile ben tamamladım ALLAH rızası için (okuyamadım diye haber de vermediler):KK61:

Bazı arkadaşlar zorlandı yetişmek için 2 günde ancak bir kişi niyetini okuyan oldu

HZ YUNUS duasını 40 kişi de olsak günlük bir kişinin niyetine okuyacağız ALLAH'ın izni ile :KK68:

sagol canım, ınsallah baska seferde katılacagım..
şu ara yogun gecıyor bı de çalısıyorum yetısemeyebılırım, hakka girmeyeyim..
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayı yüksek diyemi girmedi acaba papatya dur birdaha sorayım

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi tatlım sen yetiştiremezsem yazdın sayımız 40 kişiyi geçti 280/ 300 gibi kişi başı okunacak gibi timimimde katıldı :KK68:

Yazayım mı seni de listede ne dersin canım :KK68:

ezgiisel ezgiisel canım selamlar :KK60: yeni dua listemiz başlıyor Hz.yunus duasını okuyacağız İNŞAALLAH katılmak istermisin sayımız şuan 40 kişi geçti
Günlük bir kişi niyetine 280/300 arası okunacak gibi :dua:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sayı yüksek diyemi girmedi acaba papatya dur birdaha sorayım

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi tatlım sen yetiştiremezsem yazdın sayımız 40 kişiyi geçti 280/ 300 gibi kişi başı okunacak gibi timimimde katıldı :KK68:

Oyyy bal bu ablaam baal bir ara dua olursa katılırım duruma göre demişti yazar ablaacımm teşekkür ederiiimmm😍😍😍💕💕💕

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım

ALLAH'IM :dua: Niyet ediyoruz

HZ YUNUS (a.s ) gibi dua etmeye; İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmişti;
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. "

Duanın anlamı "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.
Bizlerin dualarını da kabul eyle ALLAH'ım aminnnnnn:dua:

** HANIMLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDEDİR **

NİYETLERİNİ PiXiEE PiXiEE ATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VAR, SİZDEN RİCAM NİYETLERİNİZİ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ YAVAŞ YAVAŞ LİSTEYİ DÜZENLEYEYİM PAZARTESİDEN BU YANA PİXİEE DEN HABER YOK ÇÜNKÜ

OKUMA SIRALAMASINI PiXiEE PiXiEE GİBİ YAPACAĞIM NİYETİNİ MESAJ ATANI HEMEN LİSTEYE YAZIYORDU BÖYLELİKLE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYORDU :super:

Ssevincli Ssevincli
PiXiEE PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83 penyez83
penyez83 penyez83 2.niyet
Sohrab Sohrab
Jawlensky Jawlensky
HejaR12 HejaR12
Madammor Madammor
flamel flamel
Cuel Cuel
goah goah
Gelincik78 Gelincik78
Teach_Mavi Teach_Mavi
madamseker madamseker
RedGirl RedGirl
D u t D u t (dut)
Sehrazat6 Sehrazat6
duayamuhtaciz duayamuhtaciz
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi nursevdi
M M_atruska
Melan-kolik5 Melan-kolik5
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
Aktif Lora Aktif Lora
i p e k i p e k
A Asya89
begonvil1985 begonvil1985
begonvil1985 begonvil1985 2.niyet
DantelKiz DantelKiz
sunpineapple sunpineapple
_rose_ _rose_
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine La fontaine
P Papatya016
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn 2.niyet
The The

HERKESİN NİYETİ MESAJ OLARAK GELİP LİSTE TAMAMLANDIĞINDA OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ İNŞAALLAH

ŞUAN 42 KİŞİYİZ VE GÜNLÜK BİR KİŞİYE OKUYACAĞIZ

ERKEN BİLDİRİMLER GELİR DUASI OKUNAN KİŞİ BİTERSE, HEMEN SIRADAKİ DUAYI PAYLAŞIRIZ

HZ YUNUS (a.s ) gibi dua etmeye; İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmişti;

Duanın anlamı "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.

NİYETLERİNİ PiXiEE PiXiEE ATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VAR, SİZDEN RİCAM NİYETLERİNİZİ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ YAVAŞ YAVAŞ LİSTEYİ DÜZENLEYEYİM PAZARTESİDEN BU YANA PİXİEE DEN HABER YOK ÇÜNKÜ

OKUMA SIRALAMASINI PiXiEE PiXiEE GİBİ YAPACAĞIM NİYETİNİ MESAJ ATANI HEMEN LİSTEYE YAZIYORDU BÖYLELİKLE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYORDU :super:

Ssevincli Ssevincli
PiXiEE PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83 penyez83
Sohrab Sohrab
Jawlensky Jawlensky
HejaR12 HejaR12
Madammor Madammor
flamel flamel
Cuel Cuel
goah goah
Gelincik78 Gelincik78
Teach_Mavi Teach_Mavi
madamseker madamseker
RedGirl RedGirl
D u t D u t (dut)
Sehrazat6 Sehrazat6
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi nursevdi
M M_atruska
Aktif Lora Aktif Lora
i p e k i p e k
A Asya89
DantelKiz DantelKiz
_rose_ _rose_
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine La fontaine
P Papatya016
The The

HERKESİN NİYETİ MESAJ OLARAK GELİP LİSTE TAMAMLANDIĞINDA OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ İNŞAALLAH

ERKEN BİLDİRİMLER GELİR DUASI OKUNAN KİŞİ BİTERSE, HEMEN SIRADAKİ DUAYI PAYLAŞIRIZ
Günaydın

kuzum evet işler yogun yetişemeyebilirim, hakka girmemeyim dedim..
başka bir sefere katılacagım inşallaahhh :KK200:

Ssevincli Ssevincli
PiXiEE PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83 penyez83
Sohrab Sohrab
Jawlensky Jawlensky
HejaR12 HejaR12
Madammor Madammor
flamel flamel
Cuel Cuel
goah goah
Gelincik78 Gelincik78
Teach_Mavi Teach_Mavi
madamseker madamseker
RedGirl RedGirl
D u t D u t (dut)
Sehrazat6 Sehrazat6
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi nursevdi
M M_atruska
Aktif Lora Aktif Lora
i p e k i p e k
A Asya89
DantelKiz DantelKiz
_rose_ _rose_
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine La fontaine
P Papatya016
The The

Sana niyetimi atıyorum ablaaaacımm Allah kabul etsiinnn💕💕💕💕💕😍😍😍😍😍😍😍

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn canım şimdi sen 3 niyet mi 4 niyet için mi gireceksin
okuyabileceğinden emin misin yetiştirebilecek misin

La fontaine La fontaine canım bu listede bildirimlerin önceki listedeki gibi olmayacak değil mi. yetiştirmeye çalışırım demişsin ama yetiştiremezsen yine bizler için zor olacak penyez83 penyez83 meleğim olmasa bu listemiz şimdi bitmiş olmazdı o bir çok kişi için okuduğu için bitebildi liste

Back