Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Çok isterdim ama önümüzdeki hafta sınavlarım var benim için çok zor olabilir Sınavlarımdan sonraki dualara ve listelere katılabilirim inşallah
Tamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAH

Çok yogunum takip edemiyorum canim katikamayacgim bir dahakine insallah.

Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum ben 2 sini annem okuyacak ben burdan bildiricem zaten

PiXiEE penyez83
C Cilek kizzz ve begonvil1985
Arkadaşlarım için okudum.
Geç bildirim yaptıklarım oldu hakkınızı helal edin. Herkese teşekkür ederim ağzınıza sağlık, dualarınızda beni de unutmayın
Biraz ara vereceğim dualarınız şimdiden kabul olsun.

NİYET ETMEDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİN GÜNLÜK OKUMA SAYISI BELLİ OLUNCA VE DUASI PAYLAŞILAN ARKADAŞA OKUDUĞUN SAYIDAN DÜŞEREK " NİYETİNE BAĞIŞLARSIN ""
Teşekkürler

Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum ben 2 sini annem okuyacak ben burdan bildiricem zaten

CANIM 4 NİYET İÇİN LİSTEYE YAZMAYA BEN KARAR VEREMEM.... YENİ ÜYE OLMUŞSUNUZ ESKİ ÜYE OLUP DUA GRUPLARINDA AKTİF BİRİ OLSANIZ GEÇMİŞTEN BİLİNİR Kİ

YagmurSendeanlarsn "OKUR ZATEN HEP BİR NİYETTEN FAZLA OKUYORDU "

GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE KARAR VERSİN 4 NİYET İÇİN

DİPNOT: 2 NİYET İÇİN GİREN VAR AMA YILLARDIR BU KİŞİLERİ BİLİYORUZ OKUYORLAR GÜNÜNDE BİLDİRİM YAPIYORLAR ÖRNEK: K Kipa2008 , begonvil1985 , PiXiEE ŞUAN HATIRLADIĞIM ARKADAŞLAR BUNLAR

tamam canım son arkadaş için okudu işaretliyorum seni
Teşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallah İkinizin de emeklerine sağlık. Yaptığınız şey çok kolay değil PiXiEE
hakkınız helal edin. Benden yana varsa helal olsun

Teşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallah İkinizin de emeklerine sağlık. Yaptığınız şey çok kolay değil PiXiEE
hakkınız helal edin. Benden yana varsa helal olsun
Bir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ile benden yana da helal olsun canım uslu dur banlanma
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım

Bir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ile benden yana da helal olsun canım uslu dur banlanma
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım
Ay inşallah Okumalarıma devam edeceğim ama listeye girmek için eski düzenimi otutturmam lazım. Kendimden utandım resmen
Allah'a emanet ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…