Tamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAHÇok isterdim ama önümüzdeki hafta sınavlarım var benim için çok zor olabilirSınavlarımdan sonraki dualara ve listelere katılabilirim inşallah
Çok yogunum takip edemiyorum canim katikamayacgim bir dahakine insallah.CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
@Nefes0858
@Tiniminimavihanim
@Cuel
@Hogwartss
@yagmurdansonra
@Cittaslow
@madamseker
La fontaine
@goah
@Kendikendine
begonvil1985
The
@Vavin
@Mavis40
@Meva59
Z zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
PiXiEE
Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
nursevdi
pembe4044
Teach_Mavi
@DantelKiz
C Cilek kizzz
@HejaR12
@Sendeanlarsn
Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum benCANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZPiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ
GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM
YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ
BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM
Hatta 4 tane olarak ekleyin kimsenin hakkına girmem okurum hergün
Henüz belli değil kişi sayısına göre bölünüyor kuzumkuzum her kişi için kac adet okunuyor ?
1 ağustos pazartesi C Cilek kizzz NİYETİNE OKUMAYANLAR ;
Butimar-
Z zeynepmuratselo
The
2 ağustos salıbegonvil1985 irem NİYETİNE OKUMAYANLAR
pembe4044
begonvil1985
nursevdi
Butimar-
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
The
C Cilek kizzz
PiXiEE BİLGİNE CANIM
TeşekkürlerNİYET ETMEDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİNGÜNLÜK OKUMA SAYISI BELLİ OLUNCA VE DUASI PAYLAŞILAN ARKADAŞA OKUDUĞUN SAYIDAN DÜŞEREK " NİYETİNE BAĞIŞLARSIN ""
tamam canım son arkadaş için okudu işaretliyorum seniakşama bitmiş olur az kaldı
Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum ben2 sini annem okuyacak ben burdan bildiricem zaten
Teşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallahtamam canım son arkadaş için okudu işaretliyorum seni
Bir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ileTeşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallahİkinizin de emeklerine sağlık. Yaptığınız şey çok kolay değil PiXiEE
hakkınız helal edin. Benden yana varsa helal olsun
Bende katılmak isterim ama geç mi kaldımBir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ilebenden yana da helal olsun canım uslu dur banlanma
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım
Ay inşallahBir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ilebenden yana da helal olsun canım uslu dur banlanma
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?