• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Yine artmaya başladı 😒 sanki hiç hasta değil gibi oluyorum sonra geri zorluyor dua edin yeterli canım teşekkür ederim
Hıc sorma, benımde 25 gundur gecmeyen oksurugum var, 2 kere covıd testı yaptırdım negatıf.. Sadece oksuruk Baska da bıseyım yok.. Insallah sen de cabucak toparlanırsın kuzum

Hanı onceden topluca okuyabiliyor ya arkadaslar o yuzden sordum
1 KEZ NİYETLERİ TOPLU PAYLAŞIYOR PİXİEE ÖNDEN OKUMAK İSTEYEN OKUYABİLSİN DİYE... SADECE GÜNÜN NİYETİ PAYLAŞILINCA "OKUDUM DİYE BİLDİRİMİNİ YAPILSIN İSTİYOR " Kİ KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE..

SIKINTI OLUYOR ÖRNEĞİN 5. KİŞİ NİYETİ PAYLAŞILMIŞ OLUYOR O GÜN HERKES 5.KİŞİ İÇİN OKUDUM YAZARKEN ARADA 8.KİŞİ YE OKUDUM , 12 KİŞİ YE OKUDUM GİBİ GİBİ BİLDİRİMLER OLUNCA KİMDE SIRA DİYE KARIŞTIRAN ARKADAŞLAR OLUYOR

BAZI DURUMLARDA İNSANIZ ; SINAVI OLAN, MEMLEKETE GİDEN, İNTERNETİ OLMAYAN, HASTANEDE YATAN VSS... SEBEPLERDEN DOLAYI ŞU KİŞİLERE OKUDUM HABERİNİZ OLSUN DİYE TOPLU BİLDİRİM YAPAN OLUYOR

YADA ÖZELDEN MESAJ ATIYORLAR DURUMLARINI HABER VERMEK İÇİN SAĞOLSUNLAR :KK36:

:dua: SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR :dua:

31 - C Cilek kizzz niyeti – 1 Ağustos Pazartesi

5 yıldır çocuğum olmuyor niyetim çocuk için

32 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."

12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’

Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.

1 - SUHAN SUHAN
2 - pembe4044 pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - @goah
8 - @duayamuhtaciz
9 - begonvil1985 begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar- Butimar-
16 - Sohrab Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - madamseker madamseker
21 - PiXiEE PiXiEE
22 - @N u r
23 - @kavs-i kuzah
24 - The The
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27 - penyez83 penyez83
28 - @madammor
29 - @DantelKiz
30 - La fontaine La fontaine
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI

:dua: SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR :dua:
Cilek kizzz begonvil1985 srkadaslarımon nıyetlerının kabulu icin okudum rabbım kabul etsın amınn

Arkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenler penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler ❤️

1. @Papatya016
2. Sohrab Sohrab
3. @_HALLEY_
4. _rose_ _rose_
5. @Kirazxyz
6. @Aktif Lora
7. @agustos72
8. @Meral01
9. @Kipa2008
10. begonvil1985 begonvil1985
11. @kavs-i kuzah
12. @M_atruska
13. @flamel
14. @Gunduzguzell1
15. @Kipa2008
16. Melan-kolik5 Melan-kolik5
17. madamseker madamseker
18. HejaR12 HejaR12
19. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
20. @deliler9898

NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM :KK36:
Sohrab Sohrab
@Aktif Lora
@Kipa2008
begonvil1985 begonvil1985
@kavs-i kuzah
@flamel
HejaR12 HejaR12
madamseker madamseker katılır diye düşünüyorum
@agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın
Kuzular katılıyorum ben 🥰

Ben 3 kişi olarak katılmak istiyorum
CANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE PiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ

GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM

YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ :KK43:

BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM :KK43:

CANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE PiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ

GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM

YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ :KK43:

BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM :KK43:
Bende katilatyim cnm kendime bi duzen olusturayim ev isi yaparken konusmadan okuyabilirim heralde duadan eksik kalmak istemiyorum bu mubarek ayda
Daha ozenli olacagim bildirim konusunda sadece cuma cumartesi pazar pazartesi bildirim yapmasam bile okudum sayilabiliyorsa sayarsaniz sewinirim
Ama yinede bildirim yapmaya gayret edecegim ♥️

Birde simdiden baslayip okuyabilirmium acaba

Bende katilatyim cnm kendime bi duzen olusturayim ev isi yaparken konusmadan okuyabilirim heralde duadan eksik kalmak istemiyorum bu mubarek ayda
Daha ozenli olacagim bildirim konusunda sadece cuma cumartesi pazar pazartesi bildirim yapmasam bile okudum sayilabiliyorsa sayarsaniz sewinirim
Ama yinede bildirim yapmaya gayret edecegim ♥️
PiXiEE PiXiEE NE YAPALIM CANIM SALAVAT GRUBUNDA BENDEN BAYA BİR DUA ALAN ARKADAŞLARIMIZDAN KENDİSİ :KK36:

HER SİTEYE GİRDİĞİMDE;

" ALLAH'IM NE OLUR OLSUN GÜÇ KUVVET VER OKUYUP BİLDİRİM YAPMIŞ OLSUN LA FONTAİNE" DİYE DUA EDİYORDUM :dua:

TAMAM CANIM YAZALIM LİSTEYE ADINI... DEDİĞİN GİBİ BİLDİRİM GELMEDİĞİ GÜN BİLİRİZ Kİ SEN OKUDUN, YERİNE OKUMAYIZ BİZLER, BİLDİRİM YAPMADIĞIN GÜNLERİ PAZARTESİ YAZARSIN OKUDUM ŞU KİŞİLERE DİYE :dua:

BU GÜZEL DUA VE BU MÜBAREK AYLARDA BİRLİKTE BULUŞMAYA DEVAM EDELİM İNŞAALLAH :KK200:

Back