• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Tamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAH :KK68:
Çok teşekkür ederimm ☺️ Aslında tefriciyeden çok daha kısa bir dua sanırım kişi başına kaç tane düşüyor? Katılsam mı acaba sizlerle etkinlik yapmak bana çok iyi gelmişti:KK28:

Çok teşekkür ederimm ☺️ Aslında tefriciyeden çok daha kısa bir dua sanırım kişi başına kaç tane düşüyor? Katılsam mı acaba sizlerle etkinlik yapmak bama çok iyi gelmişti :KK15:
GEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİK :KK25: TAM SAYI BELLİ DEĞİL AMA GÜNLÜK 1 KİŞİ İÇİN 350'NİN ALTINDA ŞUAN

KENDİNİ Bİ DENE İSTERSEN BEN DENEDİM 7 DAKİKADA 50 OKUYORUM .. 40 GÜN SÜRECEK BİR LİSTE CANIM

ONA GÖRE KARAR VERİRSİN

GEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİK :KK25: TAM SAYI BELLİ DEĞİL AMA GÜNLÜK 1 KİŞİ İÇİN 350'NİN ALTINDA ŞUAN

KENDİNİ Bİ DENE İSTERSEN BEN DENEDİM 7 DAKİKADA 50 OKUYORUM .. 40 GÜN SÜRECEK BİR LİSTE CANIM

ONA GÖRE KARAR VERİRSİN
40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum. 🥰

Ayy ben onu düşünmedim valla 😂 doğuma 8 haftam var yaklaşık 40 gün 5.5 hafta eder yetişirim beaa 🤣
:KK70: O KADAR ETKİ EDECEK Kİ DOĞUMA GİDERKEN DİYECEKSİN K.K SİTESİNE GİRİN OKUDUĞU MU YAZIN KİMSENİN AKLI KALMASIN VEBAL ALMAYAYIM :KK70:

SIKINTI YAŞANDIĞIMIZ İÇİN HER KELİMEDE VURGULUYORUM BURAYI HABERSİZ BIRAKMAYIN DİYE

KÜBRA'CIM ŞİMDİDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİN NİYET ETME , DUALAR PAYLAŞILDIKÇA, KİŞİNİN NİYETLERİNE OKUDUĞUN SAYIDAN BAĞIŞLARSIN :dua:

ALLAH YARDIM EDER CANIM HAMİLE HAMİLE :anneadayı: SON GÜNLERİNDE BİZDEN SENDEN DUA ALMIŞ OLURUZ

40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum. 🥰
O DÖNEMDE SANA DESTEK OLACAK KİMSE YOK MU CANIM YARISINI SEN YARINI DESTEKÇİN OKUR ( ANNEN ABLAN KARDEŞİN EŞİN VS..... BİLMEDİĞİM İÇİN AKLIMA GELENLERİ YAZDIM ) :KK70:

TOPLAM 12.000 OKUNACAK HZ YUNUS DUASI :dua:

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Bende dk tuttum şimdi 10 dk da 300 tane okudum☺️
CANIM SEN NE YAPTIN :nazar: :nazar:

AMACIMIZ ÇOK OKUYUP HIZLI OKUMAK DEĞİL :KK43:

SİNDİRE SİNDİRE YAVAŞ YAVAŞ DUAYI HİSSEDEREK OKUMAK BEN ÖYLE YAPIYORUM :dua:

10 DK DA MÜMKÜN DEĞİL BEN 300 OKUYAYIM :olamaz:

:KK19:YAĞMUR'UM SEN BİZİM HEPİMİZİ Bİ OKU EN İYİSİ, SENİN GİBİ OKUYALIM :KK19:

Ablaammm yaz beniidee 😍😍 sıkıştığım yerde bana yardım eder misin elimden geldiğince yaparım ama hakka girmeyim diyee💕
GELLL ABLAMMMM GELLL :anne: BİR ÖNCEKİ SALAVAT LİSTEDE KİMLERE NELER OKUMADIM Kİİİİ :dua:

SANA MI DESTEK OLMAYACAĞIM :KK200::KK200::KK200: SONSUZ KALP BIRAKTIM BURAYA

:KK36:YAZDIM GİTTİİİ :KK48:

:KK70: O KADAR ETKİ EDECEK Kİ DOĞUMA GİDERKEN DİYECEKSİN K.K SİTESİNE GİRİN OKUDUĞU MU YAZIN KİMSENİN AKLI KALMASIN VEBAL ALMAYAYIM :KK70:

SIKINTI YAŞANDIĞIMIZ İÇİN HER KELİMEDE VURGULUYORUM BURAYI HABERSİZ BIRAKMAYIN DİYE

KÜBRA'CIM ŞİMDİDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİN NİYET ETME , DUALAR PAYLAŞILDIKÇA, KİŞİNİN NİYETLERİNE OKUDUĞUN SAYIDAN BAĞIŞLARSIN :dua:

ALLAH YARDIM EDER CANIM HAMİLE HAMİLE :anneadayı: SON GÜNLERİNDE BİZDEN SENDEN DUA ALMIŞ OLURUZ
Ahahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirim 😂😅
Peki dua olduğu içşn abdestsizkende okusak olur degil mi?
Allah hepimizin duasını kabul etsin inşaallah kolaylıklar versin hepimizeee çok çok aminnn 🤲🏻

Ahahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirim 😂😅
Peki dua olduğu içşn abdestsizkende okusak olur degil mi?
Allah hepimizin duasını kabul etsin inşaallah kolaylıklar versin hepimizeee çok çok aminnn 🤲🏻
ABDESTLİ OKUMAK DAHA FAZİLETLİ :21: AMA OKUMAK İÇİN ABDEST ŞARTI YOK CANIM SANA BAĞLI NASIL RAHAT EDİYORSAN

GELLL ABLAMMMM GELLL :anne: BİR ÖNCEKİ SALAVAT LİSTEDE KİMLERE NELER OKUMADIM Kİİİİ :dua:

SANA MI DESTEK OLMAYACAĞIM :KK200::KK200::KK200: SONSUZ KALP BIRAKTIM BURAYA

:KK36:YAZDIM GİTTİİİ :KK48:
Sennnnn varyaaaa bitanessiinnnn :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: Haydi hayırlı olsunn ablaaam dualarımızz kabul olsunn.
Ben de sonsuz sevgimi bıraktım:KK200::KK200::KK200:

penyez83 penyez83 beni de yazar mısın canım.Icimde baskın bir his katılmam gerektiğini söylüyor.Duamın kabul olacağına vesiledir belki
Ne yalan söyleyeyim katılamayacağım yazdığınızda üzüldüm :KK61: ama ısrar etmedim dedim penyez bekle ada anne her duaya yardım ediyor ( ya şafi ya bedi esma grubu şuan aklima gelenler)

Mübarek ayda bu duayı kaçırmaz gelir :KK43:

dualarda buluşuyoruz yine ALLAH'ın izni ile hosgeldinnnn canimmmm:KK60:

Ne yalan söyleyeyim katılamayacağım yazdığınızda üzüldüm :KK61: ama ısrar etmedim dedim penyez bekle ada anne her duaya yardım ediyor ( ya şafi ya bedi esma grubu şuan aklima gelenler)

Mübarek ayda bu duayı kaçırmaz gelir :KK43:

dualarda buluşuyoruz yine ALLAH'ın izni ile hosgeldinnnn canimmmm:KK60:
Hoş buldum canım,gelmiyorsam bilki önemli durumlar var,yoksa hep katılmak isterim❤

:KK200: CANLAR BİR DUA LİSTESİNİN SONUNA GELDİK LİSTEMİZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR:KK200:

RABBİM HER BİRİMİZİN NİYETLERİNİ TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN AMİNNNN :dua:

İLK KEZ BİR GRUP TAKİP ETMEYE ÇALIŞTIM; EKSİĞİM, KUSURUM, KALP KIRDIĞIM VARSA HAKLARINIZ HELAL EDİNİZ

BENDEN YANA HER BİRİNİZE HAKKIM KAT KAT HELAL OLSUN

1 - @SUHAN
2 - @pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - @goah
8 - @duayamuhtaciz
9 - @begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23