- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
KatılıyorumTiniminimavihanim VE
DantelKiz
CANLAR HZ YUNUS DUASI İÇİN SAYIYA GÖRE KARAR VERECEKTİNİZ ŞUAN SAYI KİŞİ BAŞI 350 'NİN ALTINDA
SON KARARINIZ NEDİR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumTiniminimavihanim VE
DantelKiz
CANLAR HZ YUNUS DUASI İÇİN SAYIYA GÖRE KARAR VERECEKTİNİZ ŞUAN SAYI KİŞİ BAŞI 350 'NİN ALTINDA
SON KARARINIZ NEDİR![]()
Tamam canım yazıyorumKatılıyorum![]()
Ayy ben onu düşünmedim vallaTamam canım yazıyorum
Doğum yakın mııı bak şimdiden diyeyim 40 gün sürer bu listenin bitmesi![]()
Çok teşekkür ederimmTamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAH![]()
GEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİKÇok teşekkür ederimmAslında tefriciyeden çok daha kısa bir dua sanırım kişi başına kaç tane düşüyor? Katılsam mı acaba sizlerle etkinlik yapmak bama çok iyi gelmişti
![]()
40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum.GEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİKTAM SAYI BELLİ DEĞİL AMA GÜNLÜK 1 KİŞİ İÇİN 350'NİN ALTINDA ŞUAN
KENDİNİ Bİ DENE İSTERSEN BEN DENEDİM 7 DAKİKADA 50 OKUYORUM .. 40 GÜN SÜRECEK BİR LİSTE CANIM
ONA GÖRE KARAR VERİRSİN
Ayy ben onu düşünmedim valladoğuma 8 haftam var yaklaşık 40 gün 5.5 hafta eder yetişirim beaa
![]()
O DÖNEMDE SANA DESTEK OLACAK KİMSE YOK MU CANIM YARISINI SEN YARINI DESTEKÇİN OKUR ( ANNEN ABLAN KARDEŞİN EŞİN VS..... BİLMEDİĞİM İÇİN AKLIMA GELENLERİ YAZDIM )40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum.![]()
TOPLAM 12.000 OKUNACAK HZ YUNUS DUASI40 gün sürmesi sıkıntı değil de sadece sınavlarım haftaya başlayıp bitiyor o bir tereddüt ettirdi şu 1-2 hafta sıkışık gibiyim yine de denememden zarar gelmez gibi hissediyorum.![]()
Bende dk tuttum şimdi 10 dk da 300 tane okudumGEL CANIM BİZDE SENİ SEVDİKTAM SAYI BELLİ DEĞİL AMA GÜNLÜK 1 KİŞİ İÇİN 350'NİN ALTINDA ŞUAN
KENDİNİ Bİ DENE İSTERSEN BEN DENEDİM 7 DAKİKADA 50 OKUYORUM .. 40 GÜN SÜRECEK BİR LİSTE CANIM
ONA GÖRE KARAR VERİRSİN
CANIM SEN NE YAPTINBende dk tuttum şimdi 10 dk da 300 tane okudum![]()
Ablaammm yaz beniideeTiniminimavihanim VE
DantelKiz
SON KARARINIZ NEDİR![]()
GELLL ABLAMMMM GELLLAblaammm yaz beniideesıkıştığım yerde bana yardım eder misin elimden geldiğince yaparım ama hakka girmeyim diyee
![]()
Ahahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirimO KADAR ETKİ EDECEK Kİ DOĞUMA GİDERKEN DİYECEKSİN K.K SİTESİNE GİRİN OKUDUĞU MU YAZIN KİMSENİN AKLI KALMASIN VEBAL ALMAYAYIM
SIKINTI YAŞANDIĞIMIZ İÇİN HER KELİMEDE VURGULUYORUM BURAYI HABERSİZ BIRAKMAYIN DİYE
KÜBRA'CIM ŞİMDİDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİN NİYET ETME , DUALAR PAYLAŞILDIKÇA, KİŞİNİN NİYETLERİNE OKUDUĞUN SAYIDAN BAĞIŞLARSIN
ALLAH YARDIM EDER CANIM HAMİLE HAMİLESON GÜNLERİNDE BİZDEN SENDEN DUA ALMIŞ OLURUZ
ABDESTLİ OKUMAK DAHA FAZİLETLİAhahahaha aynenn valla vebal alma korkusuyla diyebilirim
Peki dua olduğu içşn abdestsizkende okusak olur degil mi?
Allah hepimizin duasını kabul etsin inşaallah kolaylıklar versin hepimizeee çok çok aminnn![]()
Sennnnn varyaaaa bitanessiinnnnGELLL ABLAMMMM GELLLBİR ÖNCEKİ SALAVAT LİSTEDE KİMLERE NELER OKUMADIM Kİİİİ
SANA MI DESTEK OLMAYACAĞIMSONSUZ KALP BIRAKTIM BURAYA
YAZDIM GİTTİİİ
![]()
Ne yalan söyleyeyim katılamayacağım yazdığınızda üzüldümpenyez83 beni de yazar mısın canım.Icimde baskın bir his katılmam gerektiğini söylüyor.Duamın kabul olacağına vesiledir belki
Hoş buldum canım,gelmiyorsam bilki önemli durumlar var,yoksa hep katılmak isterim❤Ne yalan söyleyeyim katılamayacağım yazdığınızda üzüldümama ısrar etmedim dedim penyez bekle ada anne her duaya yardım ediyor ( ya şafi ya bedi esma grubu şuan aklima gelenler)
Mübarek ayda bu duayı kaçırmaz gelir
dualarda buluşuyoruz yine ALLAH'ın izni ile hosgeldinnnn canimmmm![]()
Estağfurullah canım cok emek verdiniz. Hakkım yok ama helal olsunCANLAR BİR DUA LİSTESİNİN SONUNA GELDİK LİSTEMİZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR
RABBİM HER BİRİMİZİN NİYETLERİNİ TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN AMİNNNN
İLK KEZ BİR GRUP TAKİP ETMEYE ÇALIŞTIM; EKSİĞİM, KUSURUM, KALP KIRDIĞIM VARSA HAKLARINIZ HELAL EDİNİZ
BENDEN YANA HER BİRİNİZE HAKKIM KAT KAT HELAL OLSUN
1 - @SUHAN
2 - @pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - @goah
8 - @duayamuhtaciz
9 - @begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23