• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Çok isterdim ama önümüzdeki hafta sınavlarım var benim için çok zor olabilir 🥺 Sınavlarımdan sonraki dualara ve listelere katılabilirim inşallah :KK22:
Tamam canım sınavlarında başarılar ALLAH zihin açıklığı versin İNŞAALLAH :KK68:

CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ

@ohbb-kaplan

@Mintimint

@Sadelikherseydir

@IcimdekiSonsuzDeniz

@Taze fasulye

@Cikolataparcacigi

@oznurvarol

@Mavihali

@Minnosprenses

@Mabellee

@ada_elif

@lucina06

@ShiningLife

@hayalleriolankiz
@Sevgicik

@Tospaagtd

@mavikelebeeek

@papatyalikizz

@d u t

@rana20

@Asiltutku

@buglemm

@hersey_dua_ile

@OraEtLabora

@Life light

@Assos32

@Cemoos

@Nevreste

@ezgiisel

@Nefes0858

@Tiniminimavihanim

@Cuel

@Hogwartss

@yagmurdansonra

@Cittaslow

@madamseker

La fontaine La fontaine

@goah

@Kendikendine

begonvil1985 begonvil1985

The The

@Vavin

@Mavis40

@Meva59

Z zeynepmuratselo

@kavs-i kuzah

PiXiEE PiXiEE

Butimar- Butimar-

@anabel lee

@Btlaydnz23

nursevdi nursevdi

pembe4044 pembe4044

Teach_Mavi Teach_Mavi

@DantelKiz

C Cilek kizzz

@HejaR12

@Sendeanlarsn
Çok yogunum takip edemiyorum canim katikamayacgim bir dahakine insallah.

CANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE PiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ

GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM

YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ :KK43:

BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM :KK43:
Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum ben ☺️2 sini annem okuyacak ben burdan bildiricem zaten 🌸

PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83
C Cilek kizzz ve begonvil1985 begonvil1985
Arkadaşlarım için okudum.
Geç bildirim yaptıklarım oldu hakkınızı helal edin. Herkese teşekkür ederim ağzınıza sağlık, dualarınızda beni de unutmayın 🌸
Biraz ara vereceğim dualarınız şimdiden kabul olsun.

Okurum merak etmeyin günde kaç tane dua okuyorum ben ☺️2 sini annem okuyacak ben burdan bildiricem zaten 🌸

CANIM 4 NİYET İÇİN LİSTEYE YAZMAYA BEN KARAR VEREMEM.... YENİ ÜYE OLMUŞSUNUZ ESKİ ÜYE OLUP DUA GRUPLARINDA AKTİF BİRİ OLSANIZ GEÇMİŞTEN BİLİNİR Kİ

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn "OKUR ZATEN HEP BİR NİYETTEN FAZLA OKUYORDU "

GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE PiXiEE KARAR VERSİN 4 NİYET İÇİN :KK19:

DİPNOT: 2 NİYET İÇİN GİREN VAR AMA YILLARDIR BU KİŞİLERİ BİLİYORUZ OKUYORLAR GÜNÜNDE BİLDİRİM YAPIYORLAR ÖRNEK: K Kipa2008 , begonvil1985 begonvil1985 , PiXiEE PiXiEE ŞUAN HATIRLADIĞIM ARKADAŞLAR BUNLAR :KK36:

tamam canım son arkadaş için okudu işaretliyorum seni :KK36:
Teşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallah ❤️ İkinizin de emeklerine sağlık. Yaptığınız şey çok kolay değil PiXiEE PiXiEE
hakkınız helal edin. Benden yana varsa helal olsun

Teşekkür ederim canım benim. Bir dahaki duada buluşuruz inşallah ❤️ İkinizin de emeklerine sağlık. Yaptığınız şey çok kolay değil PiXiEE PiXiEE
hakkınız helal edin. Benden yana varsa helal olsun
Bir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ile :KK200: benden yana da helal olsun :anne: canım uslu dur banlanma :super:
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım :dua:

Bir sonrakinde bekliyoruz ALLAH'ın izni ile :KK200: benden yana da helal olsun :anne: canım uslu dur banlanma :super:
Hz.yunus duasinida kendine günlük sayısız oku canım :dua:
Ay inşallah :D Okumalarıma devam edeceğim ama listeye girmek için eski düzenimi otutturmam lazım. Kendimden utandım resmen
Allah'a emanet ol canım benim ❤️

Back