• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Toplamda 12.000 okuyacağız İNŞAALLAH :dua: kişi sayımız şuan belli değil tahmin ediyoruz ki günlük bir kişiye 400 civarı okunacak gibi... yaklaşık bir ay sürer listenin bitmesi
sagol canım, ınsallah baska seferde katılacagım..
şu ara yogun gecıyor bı de çalısıyorum yetısemeyebılırım, hakka girmeyeyim..

Belki 40 kısı oluruz ☺️ bızım tefrıcıye grubunu da etıketleyim ☺️
canım sıkı takip olacak ALLAH'ın izni ile PiXiEE PiXiEE var ben varım sen varsın ve Jawlensky Jawlensky da var

İNŞAALLAH 1 GÜNDE HERKESİN DUASI TAMAMLANACAK

liste ve niyetler 1.sayfada sabitlenecek olur da ben yada pixiee günün niyetini paylaşamadık (ikimizde çalışıyoruz ) o zaman sizler devreye girersiniz canım :KK19:

canım sıkı takip olacak ALLAH'ın izni ile PiXiEE PiXiEE var ben varım sen varsın ve Jawlensky Jawlensky da var

İNŞAALLAH 1 GÜNDE HERKESİN DUASI TAMAMLANACAK

liste ve niyetler 1.sayfada sabitlenecek olur da ben yada pixiee günün niyetini paylaşamadık (ikimizde çalışıyoruz ) o zaman sizler devreye girersiniz canım :KK19:
Toplu sure verilecek mı canım? Yoksa gunluk mu takıp edecegız

Arkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenler penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler ❤️

1. P Papatya016
2. Sohrab Sohrab
3. HALLEYS HALLEYS
4. _rose_ _rose_
5. K Kirazxyz
6. Aktif Lora Aktif Lora
7. agustos72 agustos72
8. Meral01 Meral01
9. K Kipa2008
10. begonvil1985 begonvil1985
11. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13. flamel flamel
14. G Gunduzguzell1
15. K Kipa2008
16. Melan-kolik5 Melan-kolik5
17. madamseker madamseker
18. HejaR12 HejaR12
19. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
20. D deliler9898
NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM :KK36:
Sohrab Sohrab
Aktif Lora Aktif Lora
K Kipa2008
begonvil1985 begonvil1985
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
flamel flamel
HejaR12 HejaR12
madamseker madamseker katılır diye düşünüyorum
agustos72 agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın

NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM :KK36:
Sohrab Sohrab
Aktif Lora Aktif Lora
K Kipa2008
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
flamel flamel
HejaR12 HejaR12
madamseker madamseker katılır diye düşünüyorum
agustos72 agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın
Ben katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .

Ben katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .
Canım çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifa versin aminnnnn

olur canım olur eşin okuyabilir yazalım senide listeye niyetini PiXiEE PiXiEE atarsın özelden :KK36:

32 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."

NİYETİNE OKUMAYANLAR ;

SUHAN SUHAN

pembe4044 pembe4044

sunpineapple sunpineapple

nursevdi nursevdi

Butimar- Butimar-

Z zeynepmuratselo

C Calcifer

madamseker madamseker

The The

La fontaine La fontaine

C Cilek kizzz

Geçmiş olsun canım, daha ıyı mısın, bız de okuruz senın yerine

Arkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenler penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler ❤️

1. P Papatya016
2. Sohrab Sohrab
3. HALLEYS HALLEYS
4. _rose_ _rose_
5. K Kirazxyz
6. Aktif Lora Aktif Lora
7. agustos72 agustos72
8. Meral01 Meral01
9. K Kipa2008
10. begonvil1985 begonvil1985
11. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
12. M M_atruska