- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
Allah kabul etsın ınsallah suyun suresı varmıydı su kadar gun dıye
agzına uflemeyı pekı uyurkenmı yaptırdın?
ne kadarda tatlı oluyordurrrr :)yok suyun süresi yok diye biliyorum.... okuyabildiğim kadar okuyacağım.
ağzına üflemeyi uyanıkken yaptım. hatta çok hoşuna gitti :)) ben üfledikçe gülüp oda benim ağzıma üfledi :)))))))))))))
ne kadarda tatlı oluyordurrrr :)
Benimkinin durumu farklı ya o ıcten ıce takıldıgını fark edıyor kesın yapsam cakar dıye dusunuyorum :) ben en ıyısı uyurken ufluyeyım zaten agzı acık uyuyor
yok suyun süresi yok diye biliyorum.... okuyabildiğim kadar okuyacağım.
ağzına üflemeyi uyanıkken yaptım. hatta çok hoşuna gitti :)) ben üfledikçe gülüp oda benim ağzıma üfledi :)))))))))))))
hemmde nasılll. dua bittiğinde yapıştım öptümm öptüm zaten
ballı böcüğüm o benim :))
çok teşekkür ederim. cümlemizinkini inşallah.... allah acılarını göstermesin.çok tatlı yaa Allah bağışlasın
cok fark yok aralarında tahmın edıyorum tatlılıgını benımkıde 3 ay 9 aylık
bende bakıyorum bazen boyle yuzune o konusuyor bıseyler yıyor kucuk ama ıhtıyacları var yemek yemek uyumak tuvalete gıtmek gıbı ay bakıyorumda benımkı cok guzel gelıyor bana ne bılım sankı Allah onu tovbe tovbe kusursuz yaratmıs gıbı gelıyor Allah kazalardan belalarda korusun Allahım
Benım oglumun adı ege deniz ege dıyoruz ama biz ona benimkide cok merhametli mesela karnımız tok oluyor o acıkıyor dışarıda ona alıyoruz yiyor mesela biraz anne sen almıcanmı dıyor baba sen neden almıyorsun diyor keyifle yiyemiyor bileçok teşekkür ederim. cümlemizinkini inşallah.... allah acılarını göstermesin.
dimi ya :) herkesin evladını kendine en tatlıdır :))) benim kuzum seninkinden 4 ay büyük. senin oğlanın adı deniz miydi?
bende durup durup eşime gösteriyorum şuna bak küçük insan diye :)))
çok hoşuma gidiyo benimde. bide benim kuzum çok merhametlidir. en sevdiğim özelliği bu. bi yerim ağrısın hemen başıma gelip masaj yapayım mı anne dero minicik elleriyle saçımı başımı okşaması yokmu..
aşığım ben oğluma ya
selamun aleykum kızlar
bir akrabamın bebeğinin iki böbreğide iflas etmişçocuk 4 5 yaşında
dua edermisiniznasıl üzüldüm anlatamam
farması canım ne okuyayımya latif okuyacam
oyy kıyamam. rabbim şifaasını versin inş. nasıl oluyor ki öyle bir hastalık. bir anda nasıl tükenmiş.
ay allahım sen gösterme... çocukların canı yanınca benim de canım yanıyoooo
selamun aleykum kızlar
Benım oglumun adı ege deniz ege dıyoruz ama biz ona benimkide cok merhametli mesela karnımız tok oluyor o acıkıyor dışarıda ona alıyoruz yiyor mesela biraz anne sen almıcanmı dıyor baba sen neden almıyorsun diyor keyifle yiyemiyor bile
hani derlerdi de insan bilemezdi cocuk ne büyük bir şey bende aşığım oğluma aşıkta değil sanki başka duygularla başka bir boyutta seviyorum yavrumu 4 ay buyuk buarada evet resimleri profilimde var görebilirsin :) silicektim birazdan
selamun aleykum kızlar
canım böbrek nakli yapılacak mı böbrekler için hala umut var mı tam olarak durum nedir ????
canım bir bilgim yokbizim memlekette köyde yaşıyorlar.. memlektimize elazığ yakın oldugu için oraya havele etmişler..
annem iki böbreği iflas etmiş dedi..
annesini aradım geçmiş olsun diyekadın konuşamadı.. yogun bakımda bebekleyim eşim dışarda dedi. bende onun için bişi öğrenememedim kalbim skştı resmen.. yazın görmüştüm kucagıma almıştım ne bilim hayat işte ne garip
sen beni yönlendir. gereksi bütün dualarıda kendim yaparım
nurlum ALLAH razı olsun
canım 70000 ya bediu ve de 16641 ya latifi paylaşalım Rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin inşaallah AMİN
((