489 ya fettah okudum
okudum ikisini de cancazım
allahım tüm dualarımızı kabul etsin
dertlilere deva hastalara şifa versin inşallah amin
Yarin bebegim alincak biraz sanci cekip rahim agzi yumusayinca kurtaj olacakmisim
Bana dua edermisinz kizlar kolay gecsin
babamın hastalığı için ya şafi okurmusunuz kızlar
Bir dua da ben istesem çok şey istemiş olur muyum ?:)
Bu aralar yoğunlaşan bir iç sıkıntım mevcut; sebebi iş ortamındaki durumlar, çalışma-üretme anlamında olduğumdan daha geriye düşmem,motive olamamam ve bundan dolayı kendimle olan savaşım, eşimin işinden dolayı da neredeyse eşimle randevulaşarak görüşüyor olmamız :)Kararlarımı bir türlü uygulamaya koyamamam gibi gibi...Yani genel bir yılgınlık,yorgunluk,bıkkınlık.
İş anlamında bize hayırlı kapılar açılması,çalışma anlamında zihin açıklığı,fikir bolluğu:))ihsanı ,genel olarak da işlerimizin rast gitmesi ve gönlümüzün ferahlaması için 489 ya fettah okursanız çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkürler :)
İyi akşamlar, sevgiler :)
Bu aralar yoğunlaşan bir iç sıkıntım mevcut; sebebi iş ortamındaki durumlar, çalışma-üretme anlamında olduğumdan daha geriye düşmem,motive olamamam ve bundan dolayı kendimle olan savaşım, eşimin işinden dolayı da neredeyse eşimle randevulaşarak görüşüyor olmamız :)Kararlarımı bir türlü uygulamaya koyamamam gibi gibi...Yani genel bir yılgınlık,yorgunluk,bıkkınlık.
İş anlamında bize hayırlı kapılar açılması,çalışma anlamında zihin açıklığı,fikir bolluğu:))ihsanı ,genel olarak da işlerimizin rast gitmesi ve gönlümüzün ferahlaması için 489 ya fettah okursanız çok mutlu olurum.
canım benım sınavım ıcın dua edermısın ALLAH razı olsun
hayırlı cumalar kızlar
peygamber efendimize (s.a.v) salavat getirmeyi unutmayalım
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
allah ne duan varsa kabul etsin arkadaşım. 489 ya fettah okudum senin için.
Rabbim hakkında en hayırlı olanı versin AMİN .... 489 ya Fettah okudum
BEN 500 tane okudum. dua kardeşliği topici olarak 1000 tane selam gönderelim. peygamberimiz bizi bu isimde tanır belki
arkadaşlar annem bayramın ikinci günü sağ tarafından felç geçirdi.Hala yoğun bakımında yatıyor. beyninde pıhtılaşma olduğu içinde sürekli uyku halinde.Annemin sağlığına kavuşması için dua edermisiniz.
allah acil şifalar versin anneciğine en kısa zamanda( tabi ki dua edelim senin için de.. farmasi gelsin de ne çekileceğini, nee okunacağını söylesin. o gelene kadar ben ya şafi çekeceğim annen için