- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Merhaba arkadaşlar ben açtım topiği. bu arada çok heyecanlandım ...
evet dostlar gelin bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napım kuzum ya bende aynen sıkılyom işte oyalanyom simdi dua okuyacagım canım cok öpyom sizleri hayırlı olsunnnnn dualarımdasınız
ben geç kaldım herke uyumaya gitti.
Minig ordamısın
Hayırlı olsun canımm uğramaz mıyımaybirgen de uğramış :) hadi bakalım dostlar hayırlı olsun.
rainbyte sende erken gittin .umarım yine birşeyler yapmazsın.
kendimi iyi hissetmiyordum erken gittim malum esekten dusmusten beter oldum da
Daha ne yapacam ayol. "seninle hic bi sekilde gorusemeyiz" diyen adama ne yazilir. icimden de bisey yazmak gecmedi acikcasi.
sadece cok dengesiz. bana neden selam vermedin demis, ne gerek vardi buraya takilmissa anlamadim
sonunda da postayi koydu gitti dengesiz ya. valla biraz agladim su bir turlu donmeyen kadere.
birazdan dizi izliycem burada kimsecikler yok ellaaam :26:
Merhaba arkadaşlar ben açtım topiği. bu arada çok heyecanlandım ...
senin için üzülmeyen adama sende üzülme.senin canın can degilmi.iyi biri olsa güzel bir acıklama yaprdı o sekilde sert degil.bence karsına seni hak edecek ve sevecek biri için dua etmelisin canım.cok sinir oldum o kişiye.ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE İNSALLAH BU ÜZÜNTÜNÜ CABUCAK GECİRSİN VE KARSINA SENİ HAK EDEN BİRİ CIKSIN EN YAKIN ZAMANDA İNSALLAH....
Canini yerim minikim sag ol insallah diyemiyorum kabul olmayacak nasilsa
valla ne istesem olmuyor ya kendim icin bisey isterken artik kabul olmayacaginin dusuncesi geciyor aklimdan.
o kisiye ben de acayip sinir oldum. arkadaslik istegini de kabul etmedi ben de geri cektim zaten. artik ekli bile degiliz.
dengesiz ya of.. sen kac yasindaydin kuzucum
kendimi iyi hissetmiyordum erken gittim malum esekten dusmusten beter oldum da
Daha ne yapacam ayol. "seninle hic bi sekilde gorusemeyiz" diyen adama ne yazilir. icimden de bisey yazmak gecmedi acikcasi.
sadece cok dengesiz. bana neden selam vermedin demis, ne gerek vardi buraya takilmissa anlamadim
sonunda da postayi koydu gitti dengesiz ya. valla biraz agladim su bir turlu donmeyen kadere.
birazdan dizi izliycem burada kimsecikler yok ellaaam :26:
çocukça bir neden. sen bana slm vermedin bende sana msj atmadım . kız görsene ne yapcan bu çocukla olmadı iyiki de artık.