Dua ile başlayan güzel dostların topiği :D

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.839
3.454
Merhaba arkadaşlar ben açtım topiği. bu arada çok heyecanlandım ...

evet dostlar gelin bakalım :KK70:

açtım isim zor oldu ya ... sen napıyosun akşam akşma neti bulunca bırakamadım bende

Son düzenleme:
Napım kuzum ya bende aynen sıkılyom işte oyalanyom simdi dua okuyacagım canım cok öpyom sizleri hayırlı olsunnnnn dualarımdasınız

ama olmuyor ki ya dua edelim dedik ama sohbet oluyor ister istemez ... konu dağılmasın dua da istedim buraya taşıdım ama sohbet ortam orda daha güzel geçti ya :KK30:

rainbyte sende erken gittin .:KK52:umarım yine birşeyler yapmazsın.

kendimi iyi hissetmiyordum erken gittim malum esekten dusmusten beter oldum da :KK37:
Daha ne yapacam ayol. "seninle hic bi sekilde gorusemeyiz" diyen adama ne yazilir. icimden de bisey yazmak gecmedi acikcasi.
sadece cok dengesiz. bana neden selam vermedin demis, ne gerek vardi buraya takilmissa anlamadim:KK37:
sonunda da postayi koydu gitti dengesiz ya. valla biraz agladim su bir turlu donmeyen kadere.
birazdan dizi izliycem burada kimsecikler yok ellaaam :26:

kendimi iyi hissetmiyordum erken gittim malum esekten dusmusten beter oldum da :KK37:
Daha ne yapacam ayol. "seninle hic bi sekilde gorusemeyiz" diyen adama ne yazilir. icimden de bisey yazmak gecmedi acikcasi.
sadece cok dengesiz. bana neden selam vermedin demis, ne gerek vardi buraya takilmissa anlamadim:KK37:
sonunda da postayi koydu gitti dengesiz ya. valla biraz agladim su bir turlu donmeyen kadere.

senin için üzülmeyen adama sende üzülme.senin canın can degilmi.iyi biri olsa güzel bir acıklama yaprdı o sekilde sert degil.bence karsına seni hak edecek ve sevecek biri için dua etmelisin canım.cok sinir oldum o kişiye.ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE İNSALLAH BU ÜZÜNTÜNÜ CABUCAK GECİRSİN VE KARSINA SENİ HAK EDEN BİRİ CIKSIN EN YAKIN ZAMANDA İNSALLAH....

senin için üzülmeyen adama sende üzülme.senin canın can degilmi.iyi biri olsa güzel bir acıklama yaprdı o sekilde sert degil.bence karsına seni hak edecek ve sevecek biri için dua etmelisin canım.cok sinir oldum o kişiye.ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE İNSALLAH BU ÜZÜNTÜNÜ CABUCAK GECİRSİN VE KARSINA SENİ HAK EDEN BİRİ CIKSIN EN YAKIN ZAMANDA İNSALLAH....

Canini yerim minikim sag ol :KK19: insallah diyemiyorum kabul olmayacak nasilsa :KK37:
valla ne istesem olmuyor ya kendim icin bisey isterken artik kabul olmayacaginin dusuncesi geciyor aklimdan.
o kisiye ben de acayip sinir oldum. arkadaslik istegini de kabul etmedi ben de geri cektim zaten. artik ekli bile degiliz.:KK14:
dengesiz ya of.. sen kac yasindaydin kuzucum :KK31:

Canini yerim minikim sag ol :KK19: insallah diyemiyorum kabul olmayacak nasilsa :KK37:
valla ne istesem olmuyor ya kendim icin bisey isterken artik kabul olmayacaginin dusuncesi geciyor aklimdan.
o kisiye ben de acayip sinir oldum. arkadaslik istegini de kabul etmedi ben de geri cektim zaten. artik ekli bile degiliz.:KK14:
dengesiz ya of.. sen kac yasindaydin kuzucum :KK31:

rainbyte gelmiş :KK70: ah ah bende çok hayal kurdum olmasını istediğim face girince bile heyacanlandığım biri ni hatırladım. ama Allahtan diyorum. inan az önce sen geldim aklıma .

çocukça bir neden. sen bana slm vermedin bende sana msj atmadım . kız görsene ne yapcan bu çocukla olmadı iyiki de artık. :KK34:

30 oldum geriye dönüp baktığımda Allah en iyisini nasip edecek diyorum.

öylede oluyor karşıma çıkan insanlar çok daha özel insanlar

Son düzenleme:
çocukça bir neden. sen bana slm vermedin bende sana msj atmadım . kız görsene ne yapcan bu çocukla olmadı iyiki de artık. :KK34:

yok be canim cok yogundu duygularim. gercekten masum bi yuzu var, sesi yuzu bebek gibiydi pek sevimliydi.
ama bana boyle davrandi iste. sert davranmasina gerek yoktu ki bu kadar. hayir teklifimi tekrar kabul de etmedi. :KK31: degisik bi insan sanirim. hayirlisi ya. 5 gun sonra dogum gunu. dogum gununu kutlamayi bile dusunmustum ne kadar safim ya :KK37::KK37:

Son düzenleme:
X