• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dua etmekten asla vazgeçmeyin....

Livor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
146
0
96
İstanbul
Daha dün iş bulma konusunda tüm ümidimi kaybetmiş bir şekilde dua ederken bugün evime çok yakın ve şartları çok çok iyi bir iş teklifi aldım..mutluluktan ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum ama,yarın görüşmeye gideceğim umarım herşey yolunda gider..Allah bu mübarek ayda kimsenin kalbini kırgın bırakmıyor işte,herşeye rağmen...

Ne güzel keşke bende iş bulabilsem mezun oldum ama hala bir iş bulamadım çok yerle görüştüm olmadı bende ümidimi yitiriyorum yavaş yavaş...:31:

hakkında hayırlısı olsun canım... Allah öyle yüce ve büyükki, en umutsuz güçsüz olduğumuz zamanlarda bize bir kapı açıyor güç veriyor.... bende çok yaşıyorum böyle olayları, inancım her geçen gün kuvvetleniyor...

Üzülme Der Mevlana; Bir Şey olmuyorsa Ya Daha Iyisi Olacağı Içindir Ya Da Olmaması Gerektiği Için . . . bu söz anlatıyor aslında çoğu şeyi, oyüzden dua etmekten vazgeçmeyelim, sabredelim ve hayırlısı olması için dua edelim :16:

son ana kadar herşey çok iyiydi.hatta bu sabah iş başı yapacaktım anlaşmıştık.resmi belgelerimi dün hazırladım ama..........bu sabah sevgili iş verenim şartlarda değişiklik yapmaya karar verdiğini söyleyince çok kızdım..evet iş arıyorum evet ihtiyacımız var,her insanın olduğu kadar..ama anlaşma yapıldıktan sonra şartları değiştirmek bana göre çok yanlış..neyse kısmet değilmiş....bu kapıyı kapatan Allah,elbet diğerini açar...

son ana kadar herşey çok iyiydi.hatta bu sabah iş başı yapacaktım anlaşmıştık.resmi belgelerimi dün hazırladım ama..........bu sabah sevgili iş verenim şartlarda değişiklik yapmaya karar verdiğini söyleyince çok kızdım..evet iş arıyorum evet ihtiyacımız var,her insanın olduğu kadar..ama anlaşma yapıldıktan sonra şartları değiştirmek bana göre çok yanlış..neyse kısmet değilmiş....bu kapıyı kapatan Allah,elbet diğerini açar...

Nasıl bir değişiklik yaptı ki?

ücrette ve izin günlerinde değişiklik yapmaya karar verdik sanırım sizin içinde sakıncası yoktur dedi.hayır o kadar garip ki..iyide ben bu işi o şartlarda kabul etmiştim.amaaaaan neyse..Allah büyük,herkese kendi kalbine göre versin

evet bencede dua çok önemli rab ile iletişim kurmak binevi ve sık yapmak en güzeli sadece başım sıkıştığında değil. sizler rahatta iken duayı sıklaştırınki rabbim zor gününzde ettiğiniz duayı hemen kabul eder buyuruyor peygamberimiz.

Back