• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ederken bile vesvese gelenler kafayı yiyecem

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar benim gibi olanlar yada dini konuda bilgili olanlar lütfen yazsın. Dua ederken bile vesveseyle korkularım kötü düşünceler geliyo aklıma onlar da dua olacak diye korkuyorum bu sefer nefesim kesiliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın yada bilgili olup yardımcı olabilecek lütfen

Bende oyleyim daha onceleri daha fazlaydi bu vesveseler ama suan eskiye gore daha iyiyim vesveseyle basa cikmayi ogrenmeye basladim sanirim

Bende namazda öyleyim rabbimin gücüne gitmesin kılamıyorum oyüzden insallah bir care cıkar burada

Daha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorum😞
Ayni canim senin durumundaydim aama su sekilde yendim namaza baslamadN ONCE şoyle dua ediyordum Allahim sen icimi biliyorsun ne olur icime gelen vesveseden dolayi beni sormlu tutma diyordum ve sonra namazimi kiliyordum.icime ne vesvese gelirse gelsin umursamadan namazima devem ediyordum ve git gide vesvese azaldi sonunda hic kalmadi.yani her ne vesvese versede umursamadan devam et

Ayni canim senin durumundaydim aama su sekilde yendim namaza baslamadN ONCE şoyle dua ediyordum Allahim sen icimi biliyorsun ne olur icime gelen vesveseden dolayi beni sormlu tutma diyordum ve sonra namazimi kiliyordum.icime ne vesvese gelirse gelsin umursamadan namazima devem ediyordum ve git gide vesvese azaldi sonunda hic kalmadi.yani her ne vesvese versede umursamadan devam et
Bunu denicem bende inşallah

Bunu denicem bende inşallah
Dene faydasini goreceksin benim vesveselerim o kadar kotuydu ki kendimden sogumustum resmen ama inan cok ise yariyor.hocadan yardim istemistim oda ayni seyi soylemisti vesveseyi duymazdan gel adi uzerinde vesvese sen o vesveseden sorumlu degilsin.

Dene faydasini goreceksin benim vesveselerim o kadar kotuydu ki kendimden sogumustum resmen ama inan cok ise yariyor.hocadan yardim istemistim oda ayni seyi soylemisti vesveseyi duymazdan gel adi uzerinde vesvese sen o vesveseden sorumlu degilsin.
Bende bazen çok aşırı çok kötü oluyorum

Sizin vesveselerin sizinle mi alakalıydı yoksa dinle mi

Anladım benimki benimle alakalı oluyo hep korktuğum kurduğum şeyleri dua ederken bile vesvese veriyo şeytan
Vesvesenin ustune git canim Allah seni biliyo niyetinide icinide biliyo Allah a teslim et kendini vesveseden Rabbine sigin Allah seni kurtarir duani namazini birakma yeter

Daha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorum😞
İstek dışı düşüncelerin günahı olmaz namaz da kılnabilir dua da edilebilir hiç bir zararı olmaz bile isteye yapmıyorsunuz sonuçta iradeniz dışında gelişiyor

Back