tabiki yazarim canim allahim sanada isteyen herkesede nasip etsin insallah...canim benim adetime 1 hafta varken goguslerimde gerginlik ve aci basladi uclari cok aciyordu birde cok tuhaf bir halde bir sinirlilik birden aglama hissi cok tuhafti ..midemde hassasiyet herzaman yedigim seyler mideme dokunup agri yapmaya basladi ve birkac gun icinde hemen goguslerimin rengi degisti bas donmesi basladi ama mide bulantisi hala yok ne zaman baslar veya baslar mi hic bilmiyorum...birde koku duyum cok iyi degildi ama cok hassaslasti cnm midem bulanmiyor ama her koku cok keskin gelyor en son ve en onemlisi yaaa ben her koseye kivrilip uyumak istiyorum yaaaaaa bu nekadar kotu yaa tam is yaparken islerimin ortasinda uykum geliyor yarim yarim uyuyup uyaniyorum ve cok fazla cise gidiyorum gecede en az 3 defa harap oluyorum artik tuvalette uyuyup kaliyorum yaaa sonra bi kendime geliyorum ki ana ben lavabodayim butun bunlardan sonra test yaptim ve hemen 2 cizgi cikti kan tahlillerim yapildi kontrol edildi 1 haftadir hersey iyi gozuktu ama hep disgebelik suphesi vardi ve enson bugun ultrasonda baktilar ve keseyi gorduler cok sukur rabbime kesemizi gorduk birde bebisimizi gorursek tamam olacak .... sizlere hemen haber vermedim belki kimyasaldir belki dis gebeliktir tam netlessin arkadaslarima soyleyeyim hemen dedimama dun moralim cok bozuktu artik soyledim iyikide soylemisim cok sagolun hepiniz dualarinizla destek oldunuz bizi ayakta tuttunuz allahim olmayanlarada nasip eder insallah bu arada seninde guzel haberlerini bekliyorum cok dua ediyorum canim senin icin insallah hamilesindir saglikli bir gebelik gecirirsin tatlim,,,
AMIN INSALLAH ayy ne güzel DARISI isteyen herkese INSALLAH