- 27 Kasım 2010
- 970
- 7
cnm benim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim bu arada sabah ultrasona girdik ve keseyi kucukte cok kucukte olsa gorduk cok sukur ki dis gebelik degil dualariniz icin cok tesekkur ederim canim bu arada eger okuyamadiysan ben senden geri alabilirim tatlim ya bu arada ben isimleri unuttum ama sadece aysenur isimli arkadasimiz icin okumuyoruz cunki onun istegi farkli nasip kismet olursa onada bugun liste yapicam bu ARADA INSALLAH HAMILESINDIR CANIM YAA COK GUSEL BIR DUYGU ALLAH SAGLIKLI OLARAK KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN SENINDE IYI HABERLERINI BEKLIYORUM CANIM BENIM DUALARINDA REMZIYEYIDE UNUTMA OLUR MU TATLIM ....sedosummmm INSALLAH normal gebeliktir canim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)
senin yasini seriflerini ben okurum canim
banada dua edin ne olur adetim 4 gun gecikti INSALLAH hamileyimdir
yasini serifleri kimler icin okuyoruz yazarmisin :26:
CEMREM COK TESEKKUR EDERIM CANIM COK SUKUR KI DIS GEBELIK DEGIL NORMAL HAMILELIK CIKTI ultrasona gore 2 haftalik hamileyim cok sukur
Tatlım inşllh dış gebelik degildır gercek hamılelıktır
rabbım yuzunu guldursun cnm
haberlerını beklıyoruz
TWETY CNM İNŞLLH SENDE HAMİŞSİNDİR CNM HAKKINA HAYIRLAR OLSUN
canim cok sagol bitanem dualarin icin rabbim kabul etti bebisimizin kesesini gorduk cok sukursedosumm canım inşallah dış gebelik değildir, inşallah normaldir Allah gönlüne göre versin,
dualarımız seninle tatlım bugün haber bekliyoruz bize güzel haberler getirirsin inşallah (AMİN)
canım inşallah sende hamilesindir, haberdar et bizleride :))
canim benim allah senden de razi olsun dualarin icin sonuclar normal gebelik cikti cok sukurinşallah normal gebeliktir canım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah(amin)
dua ediyorum canım senin için
tiwim inşallah senin de hakkında hayırlı olur
bizi de haberdar edin kızlar durumdan
mervecim cok tesekkur ederim canim cok sukur normal cikti sonuclarim allaha cok sukur allah sizlerden razi olsun....Canım inşallah dış gebelik değildir.Olumlu düşünmeye çalış
Allah yardımcın olsun.Rabbim gönlüne göre versin
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hayal kırıklığı yaşamazsın yine bu sefer
Bilirimçok zor bir şey.
Hadi bakalım bekliyoruz..
canim benim cok tesekkur ederim degerlerim sonucu normal gebelik cikti ultrasonda kesemizide gorduk cok sukur icimiz rahat etti allaha sukur...canımm çok sewindim hamilemisin inşAllah dış gebelik değildir.. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminn
INSALLAH canim cok tessekurler...hayirlisi olsun haber veririm tabiii
INSALLAH canim hakkimiza hayirlisi
mervemm cok sagol bitanem sende benim dualarimdasin,
ben hamile degilsem bile INSALLAH benden once siz kalirsiniz canlarim,
ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)