Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende okudum rabbim kabul etsin inşallah
Canım nasıl oldun biraz toparlanabildin mi
Allah kabul etsin bu arada
selam kizlar ben payima dusen yasin-i seriflerimi biitiremedim kizlar bana yardimci olur musunuz??? 2 tane yasinim kaldi okuyamadim 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ama dis gebelik olma ihtimali var moralim cok bozuk daha once 1 tane dis gebeligim var simdide tekrarlama ihtimali cok yuksek bhcg duzgun artiyor ama cok sancim ve agrim var yarin ultrasona alicaklar kizlar beni keseyi gorebilmek icin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar hangi dua oldugu kac tane oldugu hic onemli degil arkadaslar benim icin dua ederseniz cok sevinirim allah okuyan okumayan herkesten razi olsun gece 10 gibi yarin burda olurum gelismelerden haberdar ederim kizlar cok opuyorum heopinizi iygeceler..........
Tatlım inşllh dış gebelik degildır gercek hamılelıktır
rabbım yuzunu guldursun cnm
haberlerını beklıyoruz
TWETY CNM İNŞLLH SENDE HAMİŞSİNDİR CNM HAKKINA HAYIRLAR OLSUN
selam kizlar ben payima dusen yasin-i seriflerimi biitiremedim kizlar bana yardimci olur musunuz??? 2 tane yasinim kaldi okuyamadim 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ama dis gebelik olma ihtimali var moralim cok bozuk daha once 1 tane dis gebeligim var simdide tekrarlama ihtimali cok yuksek bhcg duzgun artiyor ama cok sancim ve agrim var yarin ultrasona alicaklar kizlar beni keseyi gorebilmek icin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar hangi dua oldugu kac tane oldugu hic onemli degil arkadaslar benim icin dua ederseniz cok sevinirim allah okuyan okumayan herkesten razi olsun gece 10 gibi yarin burda olurum gelismelerden haberdar ederim kizlar cok opuyorum heopinizi iygeceler..........
sedosummmm INSALLAH normal gebeliktir canim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)
senin yasini seriflerini ben okurum canim
banada dua edin ne olur adetim 4 gun gecikti INSALLAH hamileyimdir
yasini serifleri kimler icin okuyoruz yazarmisin :26:
inşallah normal gebeliktir canım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah(amin)selam kizlar ben payima dusen yasin-i seriflerimi biitiremedim kizlar bana yardimci olur musunuz??? 2 tane yasinim kaldi okuyamadim 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ama dis gebelik olma ihtimali var moralim cok bozuk daha once 1 tane dis gebeligim var simdide tekrarlama ihtimali cok yuksek bhcg duzgun artiyor ama cok sancim ve agrim var yarin ultrasona alicaklar kizlar beni keseyi gorebilmek icin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar hangi dua oldugu kac tane oldugu hic onemli degil arkadaslar benim icin dua ederseniz cok sevinirim allah okuyan okumayan herkesten razi olsun gece 10 gibi yarin burda olurum gelismelerden haberdar ederim kizlar cok opuyorum heopinizi iygeceler..........
sedosummmm INSALLAH normal gebeliktir canim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)
Tiwim inşallah hamilesindir ben hep namazlarımda ediyorum sana duasedosummmm INSALLAH normal gebeliktir canim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)
INSALLAH canim cok tessekurler...hayirlisi olsun haber veririm tabiiisedosumm canım inşallah dış gebelik değildir, inşallah normaldir Allah gönlüne göre versin,
dualarımız seninle tatlım bugün haber bekliyoruz bize güzel haberler getirirsin inşallah (AMİN)
canım inşallah sende hamilesindir, haberdar et bizleride :))
INSALLAH canim hakkimiza hayirlisiinşallah normal gebeliktir canım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah(amin)
dua ediyorum canım senin için
tiwim inşallah senin de hakkında hayırlı olur
bizi de haberdar edin kızlar durumdan
Tiwim inşallah hamilesindir ben hep namazlarımda ediyorum sana dua
Ay heyecanlandım şimdi bak.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah 2 güzel haber alırız.