Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım klomen yumurtlamayı sağlar ama glukofen kaliteli yumurtlamayı sağlar. ben de pko luyum klomen benzeri bir ilaç olan serophene ile 6 ay yumurtlama tedavisi gördüm yumurtam olduğu halde hamile kalamadım. glukofenden sonra hamile kaldım.
yatarken içersen bulantın olmaz
kızlar ne olur banada dua edin geceni buyarısı derman arıyorum yuvamda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz demeye dilimvarmıyor ama evliliğim çıkmazda rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah beni ve evladımıda dualarınıda unutmayın
Mervciğime bütün dualar feda olsun
Ama kızlar şöyle bir sorun var benim gelecek ay sınavlarım var ders çalışıyorum dua sayısı belirlendiğinde birazını birine aktarabilirim haberiniz olsun. :26:
Ay canım benim yaa Allah razı olsun yaa
Rabbim ne muradın varsa versin
Sınavlarını kolayca geçesin inşallah
merhaba kizlar nasilsiniz MERVE02 arkadasimizi icin salat-i tefriciye duasi okuyalimmi listeye katilmak isteyenler yazsin lutfen...
1-tweety_yteewt
2-merve02
Mervciğime bütün dualar feda olsun
Ama kızlar şöyle bir sorun var benim gelecek ay sınavlarım var ders çalışıyorum dua sayısı belirlendiğinde birazını birine aktarabilirim haberiniz olsun. :26:
soyle bir karar aldik mervikim hamileyse eger ozaman 41 meryem suresi okuruz,
bende simdi reglim zaten simdi baska isteyen arkadaslar varsa onlar icin okuyabiliriz,
salati tefriciye olursa bende katilirim:26:
İnşallah canım inşallahAmin canım amin Allah senden de razı olsun.. Güzel haberler veririz inşallah birbirimize..
Sağol canım ayarladığın için allah razı olsun sendensoyle bir karar aldik mervikim hamileyse eger ozaman 41 meryem suresi okuruz,
bende simdi reglim zaten simdi baska isteyen arkadaslar varsa onlar icin okuyabiliriz,
salati tefriciye olursa bende katilirim:26:
sagol canimmm ALLAH RAZI OLSUN hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin INSALLAH(AMIN)Tamamdır ben takipteyim sizi. Canım üzülme sende olur mu zamanı gelince gelecek bebeğin bende teyze olacağım..
İnşallah canım inşallah
Sağol canım ayarladığın için allah razı olsun senden
Tamamdır ben takipteyim sizi. Canım üzülme sende olur mu zamanı gelince gelecek bebeğin bende teyze olacağım..
sagol canimmm ALLAH RAZI OLSUN hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin INSALLAH(AMIN)
evet INSALLAH teyze olacaksin canim belkide senden once ben teyze olurum senin gobus dolar yada mervemin :)
ALLAH HEPIMIZDEN RAZI OLSUN MERVEM
sagol canimmm ALLAH RAZI OLSUN hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin INSALLAH(AMIN)
evet INSALLAH teyze olacaksin canim belkide senden once ben teyze olurum senin gobus dolar yada mervemin :)
ALLAH HEPIMIZDEN RAZI OLSUN MERVEM
Birimizden birinin mutluluğu tesellimiz oluyor.. Güzel haberler olacak ama hissediyorum