Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guiscim skma canini INSALLAH yoluns girer hersey,doktor ne diyor peki :26:
ben hala adet olmadim ya umutlansam bir dert umutlanmasam ayri
gecmis olsun canim INSALLAH iyi sonuclar alirsin...doktor daha sonuç görmedi adetin 3. günü horman tahlillerinide al öyle gel dedi beklemedeyim canım senin hala belli olmadımı
gecmis olsun canim INSALLAH iyi sonuclar alirsin...
yok canim ya daha bekliyorum hayirlisi INSALLAH
kızlar ben 1 hafta tatile çıkıyorum orda internete giremiye bilirim bu haftaki duaya yazmayın beni görüşmek üzere allaha emanet olun
Canım tatile mi çıkıyorsun
İyi gelir kafanı toparlarsın biraz.
hadi allah'a emanet ol sende iyi tatillerrrrrr
döndügümde güzel haberini okurum inşallah canım
kızlar canım çok sıkkın dün tahlil yaptırdım progestron gene çok düşük 0.44 yumurtlama yok gene ne yapcam ben ya
INSALLAH canim
iyi tatiller hayirli yolculuklar ALLAHA EMANET OL...
döndügümde güzel haberini okurum inşallah canım
teşekkürler dualrım senle kırmızı kart gelmesin diye tefriciye okuycam ezberimde çünkü senin için tatildeyken
Ay İnşallah ya inşallah diğer arkadaşlarında Tiwininde benimde tabi:)
Unutmayızzz canımhaklısın tatlım iyi gelecek hazırlıgı bile yetti beni unutmayın he sadace 1 hafta yokum
kızlar canım çok sıkkın dün tahlil yaptırdım progestron gene çok düşük 0.44 yumurtlama yok gene ne yapcam ben ya
Canım sen pkolumusun peki kullandığın ilaç yada iğne vs yokmu yumurtlamak için?
eğer pko luysan mutlaka metformin kullanmayı denemelisin. (glukofen,glifor..gibi) Bu ilaç vücuttaki kaliteli yumurtlamaya engel olan insülin direncini kırıyor. ama mide bulantısı yaparlar. O yüzden hergün bir tane gece yatarken içersen sorun kalmaz.
sedoşum sende yorma kendini mucizemize ve kendine iyi bak tatlım
evet pko var glukofen içiyordum ama çok igdemi agrıttı ve sabah kalkınca suratımı çok şişirdiği için bıraktım nedenini anlamadım ve duphaston kullanıyorum bu ay doktordan başka ilaç isteyeceğim klomen isteyeceğim uygun olursa