- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
bebem estağfurullah diye yazdığı yer tövbe istiğfar oluyo canımın içiŞeniz
yapma ya kafamçokkarıştı günahların affolması için estağfurullah yeterli mi bebem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebem estağfurullah diye yazdığı yer tövbe istiğfar oluyo canımın içiŞeniz
yapma ya kafamçokkarıştı günahların affolması için estağfurullah yeterli mi bebem
Kenzul arş duası çok nitelikli ve ruhani bir dua kızlar
Kenzul arş duası çok nitelikli ve ruhani bir dua kızlar
canım kırmızıyla belirttiğim dualar niyetten sonra okunmuyacakmı işte burda takılıyorum ben
bunları ayaktayken daha ellerimizi kaldırıp ALLAHU EKBER deyip niyetimizi edip namaza başlamadanmı okuycaz
hayır canım Allahu ekber denilince namaza başlanmış olunur ve namaz harici hiç bir kelime edilmez hareket edilmez sağa sola öteye beriye bakılmaz kaşınılmaz gülünmez aksırılmaz yüksek sesle okunmaz yani kısaca "Allahu ekbe"r denilince namaza başlanmış olunur harici tek kelime edilmez tatlım...
tabiki biliyorum canım
ALLAHu ekber demeden bunlar okuncak o zaman
evet tatlım benim bildiğim budur...acizane paylaşmak istedim....dileyen bu şekilde uygular...isteyen isteyen istediği gibi kılar eder ben karışmam ve tartışmasına da girmem...yanlış anlama sözüm sana değil genele...din konusunda tartışmaya girmek en kaçındığım şeydir....yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla kendi bildiklerimi paylaştıma.s.
tabiki canım benim çok sağol ALLAH razı olsun bilgilendirdiğin için
çok soru sordum bugün kusura bakma canm yerimseniben
evet dün akşam okudum bende faziletlerini
eğer bir kağıda yazıp yastığımızın altına koyarsak
yada üstmüzde taşırsak da çok iyiymiş
ben yazıcam koyucam yastığımın altına