• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

arkadaşlar cok düzensiz yapmıssınız bazılarımızın duası arkada kalmıs
dikkat edelim lütfen :)

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

8 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.

2.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMİN

3. hatice1007; rabbim hatice kulunu günahlarını affet onu doğru yoldan ayırma her şeyin hayırlısını ailesi için ve onun için ver rabbim .içinde bulunduğu bu sıkıntıda onu kurta bol rızık bol kazanç verde bu durumdan biran önce kurtar rabbim bütün borçlularında onunda borçları ödemede kolaylık ver yarabbim,hatice kulunu annesinede bütün hastalara şifa ver allahım amin...

4.özlempau...allah'ım sen rahman ve rahimsin..huzuruna geldik sana dua dua yalvarıyoruz..ne olur sen özlempau kulunun nekadar sıkıntıları varsa sen içinden al..allah'ım sen ona vefasızlığı nispetinde değil ihtiyacı nisbetinde lütfet...kardeşi öss sınavını kazansın hukuk okusun hayırlısıyla..hanelerine bolluk bereket hayırlı rızık ver..annesine babasına ağız tadı ve mutluluk ver...sağlık sıhhat ver yarabbim..diğer kardeşi de işlerinde başarılı olsun...zamanı geldiğinde onlara hayırlı kısmetler helal süt emmiş insanlar nasip eyle..işyerinde özlempau kuluna kolaylıklar ver..tüm sıkıntılar ondan uzak olsun rabbim..

5.derin55...derincim duanı buraya yaz

6.UMUDUM..rabbim sen umudun kulunun gönlündekini biliyorsun hayırlıysa nasip et değilse onu unutur hayırlı bir iş nasip et gireceği kpss sınavı için ona yardım et çevresindekiler onu üzemesin kötü insanlardan uzaklaştır ibadetlerini tam yapmayı nasip et bugün doğum günü bugün hayırlı haberler almayı nasip et

7.liva_.......Rabbim livanın transferinin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını ve hayırlısıyla senin yolunda yetiştirebileceği evlat nasip eyle....livanın kocasının onu üzmemesini, evlerinden huzur ve bereketin eksik olmamasını nasip eyle....bedelli askerliğin çıkmasını nasip eyle...anne ve babasına şifalar nasip eyle...babasının hayırlısıyla bir iş bulmasını ve borçlarını ödemesini nasip eyle...ablasının maddi durumunun düzelmesini,helalinden hayırlı kazançlarının olmasını, borçlarını ödeyebilmesini, arabalarından haciz hükmünün kalkmasını nasip eyle....ümmeti muhammedi affeyle, dualarını kabul eyle, cennette cemalinden ve peygamber efendimizin şefaatinden mahrum bırakma....amiiiin....

7-yasemin-66....rabbim sen dua ve ibadetlerimiz kabul buyur...sen yar ve yardımcımız ol..tüm evlat hasretiyle yananlara ve ümit ve yasemin kulunada tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et...yuvalarımızdan bereket huzur mutluluk eksik etme...amiin...

8- kardelen 1980 kulunun günahlarını bagişla eli ayagı düzgün saglıklı evlatlar ver kocama hayırlı kazançlar nasip et annesine hayırlı evlat babasınada rahmetini esirgeme cennet köşelerini nasip et ona hayırlı evlat oluyum rabbim günahları varsa bagışla borçlarımı ödemeyi nasipet kardeşime hayırlı hanım nasip et saglık ve mutluluk ve huzur dolu yıllar yaşamayı nasip et eşimin acısını bana benim acımı ona gösterme rabbim kocamın yüzünü güldürüyüm çok üzülüyor benim gibi hayırlısıyla tez zamanda kucagına saglıklı evlatlar vermeyi nasip et rabbim 9 senelik hasretimi bitir yarabbi artık insanların bana acıyarak bakmasını istemiyorum amin

9- AsiNaz…Allahım güzel peygamberin Hz.Muhammed (S.A.V) e selamlar olsun..O’nun yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.AsiNaz rumuzlu arkadaşımızı içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan hayırlısıyla refaha kavuştur..Gönlüne huzur ve ferahlık ver..Şu an hayatındaki bazı kişiler eğer ona hayırlı değilse, AsiNaz’ın ve onların kalplerini birbirlerine soğut ve uzaklaştır..Hayırlı olanı da ona yakınlaştırıp, kalbine sıcaklık ver Ya Rabbim.
Ve tüm hastalara, acil şifa bekleyenlere ve AsiNaza şifalar ver Allahım…Amin.

arkadaşlar listeyi bu haliyle alıyorum.
Daha giremeyeceğim internete..
Hakkınızı helal edin, ve duaya inanılmaz ihtiyacım var.
Çok sıkıntıdayım.Bana dua edin.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Hayırlı akşamlar.
Hakkınızda hayırlı olanları nasip etsin Rabbim.

yanı bukadar olmaz...
ya nıye kımse lısteyı kopyalarken dıkkat etmıyo hıc anlamıyorum...
bu sekılde devam edın duaya arkadaslar bu hafta katılmıyorum .yazmıstım ama duzenlemıcem tekrardan..
malıbununkıde benımkısıde atlanmıs...bende alıntı yaptıgım lıstede malıbununkı yokmus ama oda benım sucum degıl...malıbu duzeltmıs yıne atlanmıs..normalde sekızıncı sırada malıbuymus...
allah kabul etsın

arkadaşlar cok düzensiz yapmıssınız bazılarımızın duası arkada kalmıs
dikkat edelim lütfen :)

ayy kardelen1980 yanlış alıntı yapmış bende onunkini düzelteyim demiştim ama gerideki mesaja hiç bakmadım. kızlar zaten 6 dan sonraydı o mesajlar alan listeyi doğru şekilde almıştır. kendi adıma çok özür diliyorum vallahi gerideki mesaja bakmadım bilerek değildi, kardeleninkini düzelteyim demiştim senağlama

ayy kardelen1980 yanlış alıntı yapmış bende onunkini düzelteyim demiştim ama gerideki mesaja hiç bakmadım. kızlar zaten 6 dan sonraydı o mesajlar alan listeyi doğru şekilde almıştır. kendi adıma çok özür diliyorum vallahi gerideki mesaja bakmadım bilerek değildi, kardeleninkini düzelteyim demiştim senağlama

CANIMMM BENİMM
nie bilerek yapasın ki
üzülme bu seferlik böyle olsunn :))

kahvekolik anlıyorum seni :1hug:
ben kalkamadım gece:gitme:
saatimi sabah namazına kurmuştum
teheccüde eşim kaldırıracaktı ben daha uyumıcam dedi
alarm çaldı kocem işçerde uyuyakalmış ben yatağımdayım :bbo: sabah namazı vakti olmuş :1ninca:
öylece kılamadım işte benneyaptımki

bu arada liste konusunda çok titizim
yanlış vvarsa mutlaka düzeltiyorum epey bi karısıklık olmuş akşama doğru bakamamıştım çünkü ben
bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallah

hayırlı cumalar

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak

8 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.

2.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMİN

3. hatice1007; rabbim hatice kulunu günahlarını affet onu doğru yoldan ayırma her şeyin hayırlısını ailesi için ve onun için ver rabbim .içinde bulunduğu bu sıkıntıda onu kurta bol rızık bol kazanç verde bu durumdan biran önce kurtar rabbim bütün borçlularında onunda borçları ödemede kolaylık ver yarabbim,hatice kulunu annesinede bütün hastalara şifa ver allahım amin...

4.özlempau...allah'ım sen rahman ve rahimsin..huzuruna geldik sana dua dua yalvarıyoruz..ne olur sen özlempau kulunun nekadar sıkıntıları varsa sen içinden al..allah'ım sen ona vefasızlığı nispetinde değil ihtiyacı nisbetinde lütfet...kardeşi öss sınavını kazansın hukuk okusun hayırlısıyla..hanelerine bolluk bereket hayırlı rızık ver..annesine babasına ağız tadı ve mutluluk ver...sağlık sıhhat ver yarabbim..diğer kardeşi de işlerinde başarılı olsun...zamanı geldiğinde onlara hayırlı kısmetler helal süt emmiş insanlar nasip eyle..işyerinde özlempau kuluna kolaylıklar ver..tüm sıkıntılar ondan uzak olsun rabbim..

5.derin55...Allahım sen huzurumuzu eksik etme hayırlı rızıklar ver rızkımızı arttır!bizi hayırlı kullarınla karşılaştır!tüm kullarının hayırlı dualarını kabul eyle yarabbimmm!!

6.UMUDUM..rabbim sen umudun kulunun gönlündekini biliyorsun hayırlıysa nasip et değilse onu unutur hayırlı bir iş nasip et gireceği kpss sınavı için ona yardım et çevresindekiler onu üzemesin kötü insanlardan uzaklaştır ibadetlerini tam yapmayı nasip et bugün doğum günü bugün hayırlı haberler almayı nasip et

7.liva_.......Rabbim livanın transferinin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını ve hayırlısıyla senin yolunda yetiştirebileceği evlat nasip eyle....livanın kocasının onu üzmemesini, evlerinden huzur ve bereketin eksik olmamasını nasip eyle....bedelli askerliğin çıkmasını nasip eyle...anne ve babasına şifalar nasip eyle...babasının hayırlısıyla bir iş bulmasını ve borçlarını ödemesini nasip eyle...ablasının maddi durumunun düzelmesini,helalinden hayırlı kazançlarının olmasını, borçlarını ödeyebilmesini, arabalarından haciz hükmünün kalkmasını nasip eyle....ümmeti muhammedi affeyle, dualarını kabul eyle, cennette cemalinden ve peygamber efendimizin şefaatinden mahrum bırakma....amiiiin....

7-yasemin-66....rabbim sen dua ve ibadetlerimiz kabul buyur...sen yar ve yardımcımız ol..tüm evlat hasretiyle yananlara ve ümit ve yasemin kulunada tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et...yuvalarımızdan bereket huzur mutluluk eksik etme...amiin...

8- kardelen 1980 kulunun günahlarını bagişla eli ayagı düzgün saglıklı evlatlar ver kocama hayırlı kazançlar nasip et annesine hayırlı evlat babasınada rahmetini esirgeme cennet köşelerini nasip et ona hayırlı evlat oluyum rabbim günahları varsa bagışla borçlarımı ödemeyi nasipet kardeşime hayırlı hanım nasip et saglık ve mutluluk ve huzur dolu yıllar yaşamayı nasip et eşimin acısını bana benim acımı ona gösterme rabbim kocamın yüzünü güldürüyüm çok üzülüyor benim gibi hayırlısıyla tez zamanda kucagına saglıklı evlatlar vermeyi nasip et rabbim 9 senelik hasretimi bitir yarabbi artık insanların bana acıyarak bakmasını istemiyorum amin

9- AsiNaz…Allahım güzel peygamberin Hz.Muhammed (S.A.V) e selamlar olsun..O’nun yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.AsiNaz rumuzlu arkadaşımızı içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan hayırlısıyla refaha kavuştur..Gönlüne huzur ve ferahlık ver..Şu an hayatındaki bazı kişiler eğer ona hayırlı değilse, AsiNaz’ın ve onların kalplerini birbirlerine soğut ve uzaklaştır..Hayırlı olanı da ona yakınlaştırıp, kalbine sıcaklık ver Ya Rabbim.
Ve tüm hastalara, acil şifa bekleyenlere ve AsiNaza şifalar ver Allahım…Amin.
ekledim inşallahh olmuşturr!a.s

ben gece kalktım duamı ettim
ALLAHım inşallah hayırlısıyla kabul eder
yalnız derincim ve asinazım sizinkini alamadım ben listeyi yazdığımda yoktunuz
ondan sonrada giremedim hakkınızı helal edin emi

liste konusunda ben kendi adımı yazdıktan sonra bir daha girmedim
sadece yazmaya geldim dün o yüzden bilgim yoktu
kızlar malibu pathem bizleri yalnız bırakmayın

kızlar dualarım kabul oldu
ALLAH hepinizden razı olsun
dualarınızı esirgemediniz benden
hayırlısıyla benimde işim var artık
inşallah kalıcı olurum
çok teşekkür ederim kızlar çook
:Saruboceq:

kelebgım cok sevındım hayrlı olsun....ınsallah kalıcı olursun gonlune gore olsun

buarada bende cuma vaktı okudum dualrınzıı
allah hepınız duasını kabul etsın allah razı olsun

kızlar gece kalkamadım hakkınızı helal edin.....inşallah dualarımız kabul olur tez vakitte....allah razı olsun hepinizden....

kızlar geçen hafta yazmıstım duaya
sınawdan geçmek için
geçtim :)) hakkınızı helal edin :)

Back