Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylardır dua listemize bebek hasretimi yazmış ve sizde benim bu hasretime eşlik edip benim için dua etmiiştiniz..bu zamana kadar duamızın dünyada kabulü olmadı Rabbim böyle uygun gördü demekki...ama bu dualarımız burda kabul olmasa bile ahirette mutlaka bi güzellik olarak karşımıza çıkacaktır inşallah....pınar ipekçi arkadaşımızın yazısında yazan bi cümle çok hoşuma gitti...''Sabrın, tevekkülün, teslimiyetin eminliği ile huzur müjdesi alacaksınız.'' ben dün müjdemi aldım çok şükür hamileyim...inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım bebeğimide...bu yüzden öncelikle Rabbime Onun sonsuzluğunca şükrediyorum...ve sizlerede çok teşekkürler...benim için el açıp dua ettiniz...Rabbim sizinde ümmeti muhammedinde dualarını kabul eylesin....ve bu dua kardeşliğimiz devam eylesin inşallah...
aylardır dua listemize bebek hasretimi yazmış ve sizde benim bu hasretime eşlik edip benim için dua etmiiştiniz..bu zamana kadar duamızın dünyada kabulü olmadı Rabbim böyle uygun gördü demekki...ama bu dualarımız burda kabul olmasa bile ahirette mutlaka bi güzellik olarak karşımıza çıkacaktır inşallah....pınar ipekçi arkadaşımızın yazısında yazan bi cümle çok hoşuma gitti...''Sabrın, tevekkülün, teslimiyetin eminliği ile huzur müjdesi alacaksınız.'' ben dün müjdemi aldım çok şükür hamileyim...inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım bebeğimide...bu yüzden öncelikle Rabbime Onun sonsuzluğunca şükrediyorum...ve sizlerede çok teşekkürler...benim için el açıp dua ettiniz...Rabbim sizinde ümmeti muhammedinde dualarını kabul eylesin....ve bu dua kardeşliğimiz devam eylesin inşallah...
5- Ya Rabbi! Ya Rabbi! ya Rabbi!LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...
***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....
DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..
( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
15 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ
1- liva_....Rabbim sen livaya sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi hamilelik nasip eyle...sağlıklı sıhhatli imanlı akıllı ve salihlerden evlat nasip eyle.....livanın annesine babasına şifa ver....babasına en kısa zamanda hayırlısıyla iş nasip eyle ki borçlarından kurtulabilsin...ablasının ve eniştesinin maddi durumunun düzelmesini nasip et...hayırlısıyla helalinden kazançlar ver..onlarda borçlarından kurtulsun....arabalardan haciz hükmü kalksın evlerine haciz gelmesin....Rabbim bedelli askerliğin çıkmasını nasip eyle..livayla eşini birbirinden ayırma...evlerine her daim huzur ve bereket ihsan eyle....ümmeti muhammedin günahını affeyle...dualarını kabul eyle....amin...
2.civ_civ1 ..... Allah'ım civ_civ1'e sağlıklı bir çocuk ver.Hamile kalabilsin.Ailesine ve sevdiklerine de huzur ve sağlıklı bir yaşam ihsan eyle...dualarını kabul et...amin...
3-PamukPrensesPathem.........Allahım sen pathemın kardesıne acıl sıfa ver hastalıgını gecr....yuregını ferahlat...pathemı ve aılesını hayrlı ınsanlarla karsılastr kotu gun gosterme.senın yolundan peygamber ef.yolundan ayrma..sıfasız hastalıklar dermansız dertler verme..pathemede cok hayrlı es evlılık nasıp et,keske dedırtme..evlerınden bereketı hzuru mutlulugu saglıgı eksık etme..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..ekmeklerının paralarının bereketını ver.gunahlarını bagısla dualrını kabul eyle amın...
4- Ya Mucip, Ey Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Cümle Ümmet-i Muhammed'e içinde de bizlere canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'e isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin
LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...
***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....
DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..
( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
15 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ
1- liva_....Rabbim sen livaya sağlıklı sıhhatli sorunsuz bi hamilelik nasip eyle...sağlıklı sıhhatli imanlı akıllı ve salihlerden evlat nasip eyle.....livanın annesine babasına şifa ver....babasına en kısa zamanda hayırlısıyla iş nasip eyle ki borçlarından kurtulabilsin...ablasının ve eniştesinin maddi durumunun düzelmesini nasip et...hayırlısıyla helalinden kazançlar ver..onlarda borçlarından kurtulsun....arabalardan haciz hükmü kalksın evlerine haciz gelmesin....Rabbim bedelli askerliğin çıkmasını nasip eyle..livayla eşini birbirinden ayırma...evlerine her daim huzur ve bereket ihsan eyle....ümmeti muhammedin günahını affeyle...dualarını kabul eyle....amin...
2.civ_civ1 ..... Allah'ım civ_civ1'e sağlıklı bir çocuk ver.Hamile kalabilsin.Ailesine ve sevdiklerine de huzur ve sağlıklı bir yaşam ihsan eyle...dualarını kabul et...amin...
3-PamukPrensesPathem.........Allahım sen pathemın kardesıne acıl sıfa ver hastalıgını gecr....yuregını ferahlat...pathemı ve aılesını hayrlı ınsanlarla karsılastr kotu gun gosterme.senın yolundan peygamber ef.yolundan ayrma..sıfasız hastalıklar dermansız dertler verme..pathemede cok hayrlı es evlılık nasıp et,keske dedırtme..evlerınden bereketı hzuru mutlulugu saglıgı eksık etme..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..ekmeklerının paralarının bereketını ver.gunahlarını bagısla dualrını kabul eyle amın...
4- Ya Mucip, Ey Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Cümle Ümmet-i Muhammed'e içinde de bizlere canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'e isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin
5- Ya Rabbi! Ya Rabbi! ya Rabbi!
müjdeci hakkında hayırlı sonuçlar nasip eyle geçici değil kalıcı çözüm nasip et. vereceği kararlarda ona yardım et o nu yalnız bırakma sıkıntılarından kurtar. Erkek arkadaşına en yakın zamanda İstanbulda hayırlı, devamlı, helal ve bol para kazanacağı, hayırlı insanlarla karşılaşacağı bir iş nasip et. İkisini de sıkıntılarından kurtarıp feraha erdir. AMİN
6.MaLiBu..Allahım malibuya ailesine ve bu duayı okuyan herkese saglık sıhhat huzur ve mutluluk ver..Malibunun ailesinin borçları bitsin.malibunun hakkında hep en hayırlısı olsun.içindeki karısıklıkları gider Allahım..malibuyu tüm sıkıntılarından kurtar rabbim..malibunun ve bu duayı okuyan herkesin dualarını kabul et Allahım amin..
7..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.
8..livaza..allahım livazaya ve ablasına en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim herkesin gönlünün muradını ver borçlulara eda dertliye şifa ver inşallah. allahım amin
sağol canımkızlar dualarımız kabul oluyo yavaş yavaş farkettiniz demi :kedi: :Saruboceq:
sevgi kelebeği işe başladı :asigim:
çok sevindimm çok Şeniz
ben başkasına okuyorum şu an kafamçokkarıştı
bitirmeden sana geçmiyim dedim sayıda hata olmasın :çok üzgünüm: