kızlar topic sabitlenmiş, bu yeni mi oldu, ben mi yeni farkettim fisfisfis
nasıl sabitlenmiş anlamadım kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar topic sabitlenmiş, bu yeni mi oldu, ben mi yeni farkettim fisfisfis
nasıl sabitlenmiş anlamadım kafamçokkarıştı
he anladım canım
sabit konu işte din ile ilgili bütün içerikleri burdan paylaşıyoruz silinmeyecek bi konu demek yerimseniben
bende bişi oldu sandım kaydirigubbakcemile3
ee listeye devam edin ya çok az kişiyiz
noldu yoksa bütün dualarınız kabul mu oldu opuyorumnanaktan
kızıım daha önce sabit değildi işte ona sevindim -tatlicadiarzu-
daha kabul edilmesini istediğimiz çok dua var da gece kalkamıyorum. artık evli de olunca o saati beklemem zor oluyo :çok üzgünüm:
kızıım daha önce sabit değildi işte ona sevindim -tatlicadiarzu-
daha kabul edilmesini istediğimiz çok dua var da gece kalkamıyorum. artık evli de olunca o saati beklemem zor oluyo :çok üzgünüm:
cıx uzun zaman böyleydi :ecrin_bebek:merhaba kızlar a.s. yeni olmuş sanırımm kahvekolikim
aynen bende bi ara zorluyordum kendimi kalkmak için ama eşimle kötü olduk anlamıyo gece o saatte neden kalkıyosun falan diye kızıyo
neyse detaya gerek yok aramız bozuldu bende listeden ayrılmak zorunda kaldım ama her perşembe gecesi aklım sizlerde oluyo mafoldumben
saatini kuramaz mısın :kedi:
yada sabah namazına kalksan etsen :kedi:
cuma herhangi bi gün de edebilirin :kedi:
cıx uzun zaman böyleydi :ecrin_bebek:
onun anlaması gerekmiyo kötü dönemlerine çare olur canım bence dua etsen kendini iyi hissedersin Rabbim inşallah hayırlı kapılar açar :Saruboceq:
saatini kuramaz mısın :kedi:
yada sabah namazına kalksan etsen :kedi:
cuma herhangi bi gün de edebilirin :kedi:
cıx uzun zaman böyleydi :ecrin_bebek:
onun anlaması gerekmiyo kötü dönemlerine çare olur canım bence dua etsen kendini iyi hissedersin Rabbim inşallah hayırlı kapılar açar :Saruboceq: