• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

benim içinde duaa edin yaa :):) sevdiqim herkezee kavuşayımmmmmmmm :(:(

bana da dua edin nolur bebeğim olsun istiyorum hamile olmak istiyorum artık.sağlıklı bir bebeğim olsun.nolur bana da dua edin.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

babaannem kalp krizi geçirdi cumadan beri yogun bakımda..nolur dua edin..yrn dogum gunü..iyiles nolur..seni çok özledim..seni çok seviyorum..

babaannem kalp krizi geçirdi cumadan beri yogun bakımda..nolur dua edin..yrn dogum gunü..iyiles nolur..seni çok özledim..seni çok seviyorum..

Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim
bilirim benim babamda geçirdi ve yattı toğun bakımda
Şükür iyileşti
İnşaalllah iyileşir sizinki de rabbim acil şifa versin size de sabır ihsan eylesin canım:Saruboceq:

Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim
bilirim benim babamda geçirdi ve yattı toğun bakımda
Şükür iyileşti
İnşaalllah iyileşir sizinki de rabbim acil şifa versin size de sabır ihsan eylesin canım:Saruboceq:

cok tesekkur ederım..ınsallah dualarımız kabul olur..allah ım onu bızlere bagıslar...

arkadaşlar 4444 tefriciye duasına başladım.şimdilik 260 tane okudum.yardımlarınızı bekliyorum.
bir ev istiyorum Allahtan... Kirada oturmaktan bıktım artık....Birde ailemle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu günler diliyorum..

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

8 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.​

bana da dua edin nolur bebeğim olsun istiyorum hamile olmak istiyorum artık.sağlıklı bir bebeğim olsun.nolur bana da dua edin.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
canım inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın allah herkese annelik duygusunu yaşatsın

umarım babaannen iyileşir allah sizlere bağışlasın

arkadaşlar 4444 tefriciye duasına başladım.şimdilik 260 tane okudum.yardımlarınızı bekliyorum.
Bir ev istiyorum allahtan... Kirada oturmaktan bıktım artık....birde ailemle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu günler diliyorum..
10 tanede ben okudum canım allah kabul etsin

1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.
3.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMİN

LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN...

***** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

8 EKıM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMıN.
2.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMıN
3. hatice1007; rabbim hatice kulunu günahlarını affet onu doğru yoldan ayırma her şeyin hayırlısını ailesi için ve onun için ver rabbim .içinde bulunduğu bu sıkıntıda onu kurta bol rızık bol kazanç verde bu durumdan biran önce kurtar rabbim bütün borçlularında onunda borçları ödemede kolaylık ver yarabbim,hatice kulunu annesinede bütün hastalara şifa ver allahım amin...

8 EKıM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMıN.
2.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMıN
3. hatice1007; rabbim hatice kulunu günahlarını affet onu doğru yoldan ayırma her şeyin hayırlısını ailesi için ve onun için ver rabbim .içinde bulunduğu bu sıkıntıda onu kurta bol rızık bol kazanç verde bu durumdan biran önce kurtar rabbim bütün borçlularında onunda borçları ödemede kolaylık ver yarabbim,hatice kulunu annesinede bütün hastalara şifa ver allahım amin...
4.özlempau...allah'ım sen rahman ve rahimsin..huzuruna geldik sana dua dua yalvarıyoruz..ne olur sen özlempau kulunun nekadar sıkıntıları varsa sen içinden al..allah'ım sen ona vefasızlığı nispetinde değil ihtiyacı nisbetinde lütfet...kardeşi öss sınavını kazansın hukuk okusun hayırlısıyla..hanelerine bolluk bereket hayırlı rızık ver..annesine babasına ağız tadı ve mutluluk ver...sağlık sıhhat ver yarabbim..diğer kardeşi de işlerinde başarılı olsun...zamanı geldiğinde onlara hayırlı kısmetler helal süt emmiş insanlar nasip eyle..işyerinde özlempau kuluna kolaylıklar ver..tüm sıkıntılar ondan uzak olsun rabbim..eğer bu işte çlışmak onun için hayırlıysa devam etsin ama sıkıntıları böyle sürecekse ona başka iş nasip et allahım ne olur lütfünla muamele buyur..

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

1..Lady34 Allah ım Ladynin evine huzur ver , sıkıntılardan uzak tut , kayınpederinden ve eşinin ailesinden gelebilecek sıkıntıları engelle , kayınpederi bekar oğlunun evine yerleşsin.Borçlarını ödeme kolaylığı ver... Ladynın çalışma saatlerine uyacak Eşine hayırlı bi iş kapısı aç .. Babası borçlarından kurtulsun kendisiyle kardeşini sıkıntıya sokmasın borçlar yüzünden AMİN.

2.Sevgi Kelebeği; Allahım sevgi kelebeğine tez vakitte hayırlı bir iş nasip et evlerinden sağlığı sıhati huzuru eksik etme gönlüne göre hakkında hayrlı olan kısmetini karşısına çıkar tez vakiite, hayırlı bir evlilik yapmasını nasip et AMİN

4.özlempau...allah'ım sen rahman ve rahimsin..huzuruna geldik sana dua dua yalvarıyoruz..ne olur sen özlempau kulunun nekadar sıkıntıları varsa sen içinden al..allah'ım sen ona vefasızlığı nispetinde değil ihtiyacı nisbetinde lütfet...kardeşi öss sınavını kazansın hukuk okusun hayırlısıyla..hanelerine bolluk bereket hayırlı rızık ver..annesine babasına ağız tadı ve mutluluk ver...sağlık sıhhat ver yarabbim..diğer kardeşi de işlerinde başarılı olsun...zamanı geldiğinde onlara hayırlı kısmetler helal süt emmiş insanlar nasip eyle..işyerinde özlempau kuluna kolaylıklar ver..tüm sıkıntılar ondan uzak olsun rabbim..

5.derin55...derincim duanı buraya yaz :kedi:

Back