Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canım senin ne sıkıntın var havalardanmıdır nedir herkez fena bende dahil çarpıntı iç sıkıntısı evham ne ararsan gerçi şu sıra iyiyim çok şükür melisa yada kantoron çayı iç canım ben doktora gitmedim ama herhalde anksiyete bozukluğu var ruhen ve fiziken bütün belirtiler mevcut dertleşmek istersen dert ortağın olurum canım böyle şeyler moralle iyi oluyo ondan önce allahın izniyle

bacılar bana da dua edin pazartesi ve perşembeye yetiştirmem gereken ödevlerim varrrrr ama bi türlü konsantre olamıyorum bu ödevleri verirsem mezun olcam.. dualarınızı eksik etmeyin

banad dua edin kızlar anksiyeteyim bazen çok bunalıyorum allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

tüm kalbimle amin güzel dularınıza ..kızlar banada dua edin şu içimdeki bunalımdan kurtalayım inşallahhh ve hayata döneyim eskisi gbi...

allah içinizi ferahlatsı,sıkıntılarınızı gidersin inşallah arkadaşlar.....salı günü oluşturulmaya başlanacak olan listemize siz de duanızı eklerseniz inşallah bir çok kişi sizlere sizlerde birç ok kişiye dualar etmiş olursunuz...Allah kabul etsin inşallah...a.s.

Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum oğlumun yarın sınavı var bildiğiniz bir duayo oğlum için okurmusunz,
Allah razı olsun

tüm kalbimle amin güzel dularınıza ..kızlar banada dua edin şu içimdeki bunalımdan kurtalayım inşallahhh ve hayata döneyim eskisi gbi...

Rabbim içinizdeki sıkıntıları gidersin inşallah...

Dua arkadaşlarım hayırlı sabahlar ve iyi haftalar diliyorum.. Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı günler geçirmemizi nasip etsin.. a.s. a.s. a.s. Rabbim Hastalara şifa, dertlilere deva, evlat isteyenlere evlat, sınavı olanlara zihin açıklığı, bekarlara hayırlı eşler, evsizlere ev, işsizlere iş, hanelere huzur, herkese hayırlı ömürler versin inşallah...

aminnnn diyeyim bne de çok güzel bir dua olmuş...Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

Herkese iyi haftalar diliyorum.

Aminnn...:Saruboceq: :Saruboceq:

Allah razı olsun cnm ne güzel bir dua amin amin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq: teşk ederm cnm eksik olmaa.s

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI

EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN....

***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

ve anlam kaybına uğramaz.....

18 Haziran Perşembe Gecesi

DUA EDİLECEKLER LİSTESİ

( Bismillahirrahmanirrahim)

1- BUZDEVRi..........Allah'ım sen MÜCİB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARİ'sin , HAFİZ'sin, MUBDİ'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese, balsurat nickli arkadaşımıza da,liva nickli arkadaşımıza da, nix nickli arkadaşımıza da, Ebru( Raebzeh) arkadaşımıza da,esramm82 nickli arkadaşımıza da anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın,kimseye muhtaç olmasın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)

2-Burcums....... RABBİM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBİM...

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI

EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....
***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

DUA EDıLECEKLER LıSTESı

1- BUZDEVRi..........Allah'ım sen MÜCıB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARı'sin , HAFıZ'sin, MUBDı'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese, balsurat nickli arkadaşımıza da,liva nickli arkadaşımıza da, nix nickli arkadaşımıza da, Ebru( Raebzeh) arkadaşımıza da,esramm82 nickli arkadaşımıza da anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın,kimseye muhtaç olmasın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)

2-Burcums....... RABBıM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBıM...

3-EcRiN.......... Allah'ım serpil kulunun babasına şifalar ver hayırlı kazançlar nasip et..Annesinin ve babasının ve isteyen tüm müslümanların hacca gitmelerini nasip eyle..Abisine askerliğinde kolaylıklar nasip eyle sıkıntılarını al özlem ve sıkıntıya dayanma gücü ver Rabbim..Ablasına ve eşine bebişleriyle birlikte sağlıklı huzurlu bereketli bir ömür nasip eyle...kardeşlerine zihin açıklığı ve senin istediğin gibi mümin kullarından eyle hepimizi...Yarabbim serpil kuluna hayırlısıyla karşısına iyi bir insan çıkar hayırlı Rahmani bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..Tüm genç kızlarımızın gönüllerindekini biliosun Allah'ım tez zamanda olmasını nasip eyle...Ya rabbim serpil kulunun işinde ve sınavlarında kolaylıklar nasip eyle...Şükrümüzü arttır dualarımızı kabul eyle Allah'ım...AMıN...

EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

DUA EDıLECEKLER LıSTESı

1- BUZDEVRi..........Allah'ım sen MÜCıB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARı'sin , HAFıZ'sin, MUBDı'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...

2-Burcums....... RABBıM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBıM...

3-EcRiN.......... Allah'ım serpil kulunun babasına şifalar ver hayırlı kazançlar nasip et..Annesinin ve babasının ve isteyen tüm müslümanların hacca gitmelerini nasip eyle..Abisine askerliğinde kolaylıklar nasip eyle sıkıntılarını al özlem ve sıkıntıya dayanma gücü ver Rabbim..Ablasına ve eşine bebişleriyle birlikte sağlıklı huzurlu bereketli bir ömür nasip eyle...kardeşlerine zihin açıklığı ve senin istediğin gibi mümin kullarından eyle hepimizi...Yarabbim serpil kuluna hayırlısıyla karşısına iyi bir insan çıkar hayırlı Rahmani bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..Tüm genç kızlarımızın gönüllerindekini biliosun Allah'ım tez zamanda olmasını nasip eyle...Ya rabbim serpil kulunun işinde ve sınavlarında kolaylıklar nasip eyle...Şükrümüzü arttır dualarımızı kabul eyle Allah'ım...AMıN...

4. es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aiile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi ve babası çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi yazın koye ve ızmıre gıtsınler ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol aminnn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba
gecen hafta dua ekleyecekte okuyacakta vakıt bulamadım:sinifsinif:
bu arada mezun olucam tez yazıyorum verdım tezı ama bu sefer begenıp begenmıceklerı gecırıp gecırmıceklerı bellı dııl benımkını adam okumadı bıle ılgılenmıyo !!
2 ıs gorusmesıne gıttım bırı olumlu olmadı heralde ınsan kaynakları sız dıger teklıflerı degerlendırın gıbı bı cvp verdı ıkıncısındede baya ıyıydı gorusme tekrar aradılar gorusme ıcın ama ben sızın acık baska bı pozısyonunuz var onu tercıh ederım dedım ıptal ettıler ıkıncı gorusmemı belkı aranırsınız dedıler kapattılar
off ya 2 senedır zaten ıssızım master yaptım cok ıyı bı okuldan mezunum nefret edıyorum ekonomık krızdende bu ıs verenlerın kendını begenmıslıgındede
allahım hakkımda hayırlısını ver herseyın nolur artık bı ısım olsun adak adıyorum bı fakır sevındırıcem
nolur allahım :Saruboceq:
Mutlu olabılecegım severek yapabılecegım bı ısım olsun cok ıstıyorum

EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

DUA EDıLECEKLER LıSTESı

4. es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aiile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi ve babası çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi yazın koye ve ızmıre gıtsınler ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol aminnn

5.esramm82..... Rabbim senden Peygamber efendimizi ve salih kullarını vesile ederek duamızı ediyoruz.. Sen Esraya hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip et..Sen herşeye kadirsin allahım sen esranın kucağını boş bırakma evlat hasretiyle imtihan etme..Allahım esra kulunun Annesine babasına kardeşine eşine ve kendisine hayırlı ömürler nasip eyle günahlarını bağışla evlerine huzur ver yarabbim. Bu dünyadaki imtihanımızı kolay kıl rabbim.

ıns sayımız cogalırr cogalıırr rabbım ne ıstıyorsak aşikar gizli hayırlısı ıle versınn hepınızı dua ıle selamlıyorum dua kardeslerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…