RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA...
“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar
RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA...
“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar
ne güzel dua etmıssınız ole gunumuzde bole bırını bulmak cok kolay olmasa gerek Allah'ın yardımı olmadan hatta ımkansız.. Allah hayırlısını nasıp etsın herkese.. eş isteyen..sağlık isteyen..bebek isteyen...rızık isteyen herkese inşallah....
ne güzel dua etmıssınız ole gunumuzde bole bırını bulmak cok kolay olmasa gerek Allah'ın yardımı olmadan hatta ımkansız.. Allah hayırlısını nasıp etsın herkese.. eş isteyen..sağlık isteyen..bebek isteyen...rızık isteyen herkese inşallah....
arkadaşlar biz birbirimizi görmeden tanımadan hiçbir menfaatimiz olmadan dua ediyoruz.. bundan daha hayırlı ne olabilirki.. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun..
burda kac kısıden guzle haberler aldık dua gecesının sabahııGerçekten çok duydulandırdınız beni:asigim: o güzel dualarınızın geçtiği güzel
gönüllerinizdekileri versin Rabbim hepinize...bu dua listesi benim için çook hayırlı oldu,
dilerim hepimiz için hep böyle devam eder :))
frezya sanada canım hayırlı akşamlar
banad dua edin kızlar anksiyeteyim bazen çok bunalıyorum allah yar ve yardımcımız olsun inşallah