Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

arkadaşlar bı çoğunuz biliyorsunuzdur ama gene bilmeyenler için bi kaç hatırlatmada bulunmak istıyorum..

Yasin süresi hertürlü sıkıntı hacet için okunur. öylekı Yasın suresi için Kur'an-ı Kerim'in kalbi denmiş...

hergün Kenzül Arş duasını okumak çok sevap ne hacetiniz varsa Allah kabl edermiş. kısmet ısteyenler ve sınava giricek çocuklar için okunmasıda çok iyiymiş..

Geçim fakirlik sıkıntısı çekenler için Vakıa süresinin fazıletlerı anlatmakla bitmez zaten.. kim sabah namazından yada aksam namazından sonra her aksam okursa fakırlık yüzü görmezmiş..

ve son olarak Fetih süresi hergun okuyun arkadslar her sıkıntı her keder her ıstek için çok ıyıymıs ozellıkle aklıma gelenler bunlar..

yanı uzun lafın kısası şudur kı kım gunde 1 kez Kur'an-ı Kerim'i açıp okursa Allah gönlünü ferahlatır sıkıntılarını alır kısacası Rahmetını ustunden esirgemezmiş...

123oc7.gif

RABBıM GÖZLERıNıN ıÇıNE BAKTIĞIMIZDA KENDıSıNı TEFEKKÜR EDEBıLECEĞıMıZ, RABBıM NE GÜZEL YARATMIŞ DıYEBıLECEĞıMıZ HAYIRLI BıRER EŞ NASıP EYLESıN TÜM BEKÂRLARIMIZA...

“ıki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar

RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA...

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;

ne güzel dua etmıssınız ole gunumuzde bole bırını bulmak cok kolay olmasa gerek Allah'ın yardımı olmadan hatta ımkansız.. Allah hayırlısını nasıp etsın herkese.. eş isteyen..sağlık isteyen..bebek isteyen...rızık isteyen herkese inşallah....

RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA...

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;

ne güzel dua etmıssınız ole gunumuzde bole bırını bulmak cok kolay olmasa gerek Allah'ın yardımı olmadan hatta ımkansız.. Allah hayırlısını nasıp etsın herkese.. eş isteyen..sağlık isteyen..bebek isteyen...rızık isteyen herkese inşallah....

arkadaşlar biz birbirimizi görmeden tanımadan hiçbir menfaatimiz olmadan dua ediyoruz.. bundan daha hayırlı ne olabilirki.. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun..

Gerçekten çok duydulandırdınız beni:asigim: o güzel dualarınızın geçtiği güzel

gönüllerinizdekileri versin Rabbim hepinize...bu dua listesi benim için çook hayırlı oldu,

dilerim hepimiz için hep böyle devam eder :))

Son düzenleme:
inşallah buz devri bende faydalarını gördüm..
bı kopyası bende fırsat buldukca cıkarıp okuyorum....

cnm:kedi: allah hepımızden razı olsun cok guzel bı duygu boyle dua etmek hepınızı cok sevıyorum dua kardeşlerim

arkadaşlar biz birbirimizi görmeden tanımadan hiçbir menfaatimiz olmadan dua ediyoruz.. bundan daha hayırlı ne olabilirki.. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.. Allah sizlerden binlerce kez razı olsun..

duamıızn sırrıda burd a bırbırınnı tanımadan temız agızla (gıybet etmeıgımız kısılere) yapılan dua kabuldur ıns

Gerçekten çok duydulandırdınız beni:asigim: o güzel dualarınızın geçtiği güzel

gönüllerinizdekileri versin Rabbim hepinize...bu dua listesi benim için çook hayırlı oldu,

dilerim hepimiz için hep böyle devam eder :))
burda kac kısıden guzle haberler aldık dua gecesının sabahıı
ben ılk dua gecesıne katıldııgımın sabahı kayınlarımın ıse gırdıgını ogrendım
burası bos bıyer degıl dua edenlerde
bırbırımızı hıc kaybetmememız topgımızın devamının hep gelmesı dılegıyle hepınızı opuyrum dua kardeşlerim

bugun cok bereketlı bıgun ınanın zaman zaman duygulanıyorum cok sukur dıyorum gırıdıgm butun topıklerde herkes bırbırıne dua edıyor bınlerce sukurler olsun Allah'ım dedıgınız gıbı bırbırımızı gormeden dualar edıoruz rıyasız cıkarsız bı sekılde...

ınanın ck mutluyum bugun sankı ck guzel haber almısım butun sıkıntılarım gıtmıs gıbı..
az once annemle konustum annem kızım namaz kıldım kuran okudum sana dua edıodum sen aradın dedı cok sukur Allah'ım sana tevekkul ettım herseyın en ıyısı en guzelı olucak bılıyorum sabredıp hedıyelerını beklıyorum artık..cok sukur...

hepınıze guzelll bı haftasonu dılerımmm dua kardeşlerım salı gununu ıple degıl halatla cekıyorum :roflol:

banad dua edin kızlar anksiyeteyim bazen çok bunalıyorum allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

allah hepimizin ahiretteki mekanı cennetin en güzel yerlerinden olur inşallah...

Bu dünyada istekler gecici güzel arkadaşlarım...

Amin

tüm kalbimle amin güzel dularınıza ..kızlar banada dua edin şu içimdeki bunalımdan kurtalayım inşallahhh ve hayata döneyim eskisi gbi...

X