Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Ben aranıza yeni katılmıştım ve dün ilk duamdı, inanılmaz huzur buldum...

Hepimizin duası kabul olur inşallahhhh....

bende dua ettım kızlar...okurken gozlerım doldu ve sımdıde burda yıne okudum son yazdıklarınızı kendımı tutamıyorum nedense..
allah hepınızden razı olsun..allahım tum dualarımzıı kabul et..
bugun bı turbe zıyaretıne gttım ve orda hepımıze dua ettım...allahım sen cok buyuksun..hepımızı gor

günaydın arkadaşlar bende yeni gördüm bu bölümü ve tesadüfen oglumun bugün sınavı var dualar varmı diye foruma baktım yok sonra anasayfada sağ taraftaki mesajı okudum dua edelim yazıyordu hemen girdim. ilk mesajlardan başladım ve topici açan arkadaştan allah razı olsun. .normalde nasıl giricem bu sayfaya .ve bende perşembe geceleri toplu okumalara katılmak istiyorum.oglum için sizlerde dua edermisiniz matematik sınavı var çok önemli lise 2de okuyor.

hoşgeldiniz aramıza ...allah oğlunuzun yardımcısı olsun.....Salı sabahları listemizi

oluşturmaya başlıyoruz..nicikimizi yazıp yanına duamızı yazıyoruz taki perşembe akşamına

kadar ...perşembe geceside duamızı etmek için kalkıyoruz...o gece dua edemeyenler cuma

vaktinde yada uygun olduklarında dua ediyorlar...Allah hepsinden razı olsun çünkü çok

kişinin duaları kabul oldu çok şükür.. inşallah herkesinki kabul olur.....

nilciğim duaların oğlunla rabbim yar ve yardımcısı olsun zihin açıklığı versin....

günaydın dua kardeşlerim...nasılsınız canlarım benden iyilik..daha doğrusu bizden teyzeleri....şimdilik iyiyiz..dualarınızı esirgemeyin bizden..öpüyoruz...

Herkesler günaydınlar olsun.
ıyi bir haftaya yelken açmak dileğiyle, hayırlı günler kıslar hepimize...
Gönülden dualarımıza devam....

günaydın dua kardeşlerim...nasılsınız canlarım benden iyilik..daha doğrusu bizden teyzeleri....şimdilik iyiyiz..dualarınızı esirgemeyin bizden..öpüyoruz...

günaydın güzel bebiş ve annesi :1hug:

ben az önce yeğenimin kalp atışlarını gördüm.... 6+4 haftalık ve 7.1 mm ... inşallah

darısını başınıza...Allah mutluluğunuzu ,hayrını tamamlasın inşallah en güzel

şekilde...:Saruboceq:

günaydın tatlı teyzemize....ay maşallah canım ne kadar güzel bir haber...biz büğün daha 5 haftalık olduk teyzedi...perşembe kesemizi göreceğiz rabbim kısmet ederse...çok mutlu oldum inan hep güzel haberler paylaşmak dileğimle....

Fasulye işte ya :ecrin_bebek:

Merhaba kızlar

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. 1 haftadır izinliydim ve arından ne yazık ki işten ayrıldım şu sıralar nete giremiyorum şimdi fırsatını bum ben perşembe geceleri dualarıma devam edeceğim listede bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Allah'a emanet olun.

Burcucum hayırlısı olsun hakkında, inşallah daha güzel bir iş bulursun.....

geçen hafta seni de ekledik listemize... yarın yeniden ekelriz, senin aklın kalmasın..

inşalalh sana da hep dua edeceğiz...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…