Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

günaydın arkadaşlar hepinize hayrlı cumalar diliyorum.
hakınınız helal edin yapılan tüm duaların kabul olsun
allahtan ne dileğimiz varsa kabul olsun inşallah
sevgilerimle. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın herkeze hayırlı cumalar bugün neolur benim içinde dua edin sıkıtıntılar bitsin benimde yüzüm gülsün birazcık huzurum olsun

hayırlı cumalar, günaydınlar arkadaşlar .....a.s.

ben de duamı ettim gece namazımı kıldım....Allah kabul etsin inşallah.. allah razı olsun

sizlerden...:Saruboceq:

BONUSCUM, güzel arkadaşım :1hug:....sen ne iyi kalplisin öyle maşallah....ben de seni

öpüyorum....çok çok sağol....
:1hug::nazar:

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar... ben dün regl olduğum için namaz kılamadım ama duamı ettim.. inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.. Rabbim ümmeti muhammedin hastalarına şifa, dertlilerine deva, evlerine huzur mutluluk, sınava gireceklere zihin açıklığı, eşleri olanlara muhabbet, bekarlara hayırlı eş, evlatları olmayanlara hayırlı evlatlar, evlatları olanlara hayırlı ömürler , ölmüşlerimize rahmet eylesin.. (AMıNNN)

Günaydın herkese, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar olsun inşallah dua kardeşlerim
El açıp Rabbime yalvaran bizlerin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah, Allahım dualarımızı kabul etsin, dua eden etmeyen herkesten de Allah razı olsun

Günaydın.. Hayırlı cumalar dua arkadslarım..

Dun namaz kılamadım ama dua ettım hepımıze,bugün cuma bugun de dualarınızda bana yer ayırırsanız çok mutlu olurum Allah sıkıntılarımı alsın karsıma ıyı bır ınsan cıkarsın.. hayırlısıyla sınavlarımı vermemı nasıp etsın...Babama şifa versın..

Allah hepınızden razı olsun..
kimin yuregınde ne nıyetı varsa tez zamanda olmasını nasıp etsın ınşallah....:Saruboceq:

şuan işyerındeyım ve bugun cuma dua etmek ıcın en guzel gun bu yuzden dua lıstesının son halını kopyalayıp calısma sayfama kopyaladım ısımden fırsat buldukca teker teker herkese dua edıcegım Rabbım kabul eder ınsallah...

ben ne teheccüde kalkabildim ne sabah namazına kafamçokkarıştı
Hakkınızı helal edin namazımda dua edeceğim :eek:
Rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı cumalar

Allah’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle. Senin seçtiğini anlayamama aczine düşürme bizi. Yoksa, takdirini küçümser; hoşnutluğunun bulunduğu şeylerden hoşlanmaz; güzel sonucu olmayanı, selamete aykırı olanı seçeriz. Hoşlanmadığımız yargını sevdir bize; güç bulduğumuz hükmünü kolaylaştır bize. Hakkımızda geçerli olan iradene teslimiyeti bize ilham et; böylece öne aldığının gecikmesini, geciktirdiğinin öne alınmasını istemeyelim; sevdiğinden hoşlanalım, sevmediğini seçmeyelim. İşimizi sonuç olarak en övgün, dönüş olarak en saygın olan ile bitir. Hiç kuşku yok, sen, büyük ve değerli nimetler verir, dilediğini yaparsın. Çünkü sen, her şeye kadirsin.

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Helal olsun Ladyiim insanlık halii Şeniz
Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman yorgunluktan uyanamıyoruz.
Kalkamayan arkadaşlar hiç üzülmesin bu mübarek Cuma günüde bol bol dua edin, Allahım öyle yüce öyle büyük öyle merhametli ki, hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah.

ben ne teheccüde kalkabildim ne sabah namazına kafamçokkarıştı
Hakkınızı helal edin namazımda dua edeceğim :eek:
Rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı cumalar

senın cıkolatan hala bıtmedımı:)) helal olsun cnm onemlı olan ıctenn edılen dua nezamna olursa olsun

Ey Rabbim,
Bizlere seni hatırlatan haller,
seni anlatan diller,
sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasib eyle,
cumanız mübarek olsun.

şuan işyerındeyım ve bugun cuma dua etmek ıcın en guzel gun bu yuzden dua lıstesının son halını kopyalayıp calısma sayfama kopyaladım ısımden fırsat buldukca teker teker herkese dua edıcegım Rabbım kabul eder ınsallah...

ne güzel ..allah razı olsun sizdenn.... öyle makbul ki onca işin arasında allah'ı

hatırlamak...çok teşekkürediyorum kendi adıma size a.s.

ne güzel ..allah razı olsun sizdenn.... öyle makbul ki onca işin arasında allah'ı

hatırlamak...çok teşekkürediyorum kendi adıma size a.s.

(oncelıkle nıckım 'capris'ti yenı dgstırdım dunku duanızda benımde ısmım vardı )
Asıl ben sıze tşk ederım bu sabah bısı oldu ınanın dınleyınce gozyaslarımı zor tuttum

hanı duamda abım askerde ve cok sıkıntılı gecıyor demıstım ya cıddı anlamda sorun yasadı problemler dun öğlen saatelerınde o kadar guzel cözülmüş ki inanmak elde dgl boyle bısey ancak Rabbim'in yardımıyla olur...Abim bile buna ınanamıyorum aklım almıyor dıyor... inanın suan bıle tuylerım dıken dıken oldu..

Ben ınanıyorum Allah bu dualarımızı hemen kabul etmesede ıllaki duydu ve bızım ıcın en hayırlı bı sekılde en hayırlı zamanda gosterıcektır kabul ettıgını..

Allah hepınızden razı olsun Allah kımseyı dara koymasın Hepımızın yardımcısı olsun..

Bence o dualar kalsın ver hergun o dualar ustunden dua etmeye devam edelım eklemek yada duzeltılmek ıstenen bısı oldumu duzeltmelerde yapılır... okuması cok dgl en fazla 5 dk mızı alır fırsat buldukca okur Amin deriz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı Cumalar olsun inşallah dünden beri 3-4 kez okudum fırsat buldukça... Allah dua eden dillerimizi, ellerimizi boş çevirmesin inşallah. Hepinizin yüreğine sağlık, teşekkürlera.s.

dua eden herkesten allah razı olsun.
Bend elımden geldıĞınce sızlere duda bulundum
allah hepımızn dılek ve dualarını kabul etsın ınŞallah..

Kızlar dun bu topıgı cok aradım bulamadım
persembe gecelerımı tek kalkıyonuz
dua ıstıoyrum ve etmek ıstıyorum sımdıcıkıcam
vaktı olan ozeldende bılgılendırebılır

X