Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

günaydın güzel bebiş ve annesi :1hug: :nazar:

ben az önce yeğenimin kalp atışlarını gördüm....:nazar: 6+4 haftalık ve 7.1 mm ... inşallah

darısını başınıza...Allah mutluluğunuzu ,hayrını tamamlasın inşallah en güzel

şekilde...:Saruboceq:

ııns senın bebısının haberlerını aldıgımız ogunlerıde goruruzzzz

Merhaba kızlar

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. 1 haftadır izinliydim ve arından ne yazık ki işten ayrıldım :KK43: şu sıralar nete giremiyorum şimdi fırsatını bum ben perşembe geceleri dualarıma devam edeceğim listede bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Allah'a emanet olun.

cnm herişte bı hayır vardır Rabbım ıns daha hayırlı kapılar acar sanaaa

Burcucum hayırlısı olsun hakkında, inşallah daha güzel bir iş bulursun.....

geçen hafta seni de ekledik listemize... yarın yeniden ekelriz, senin aklın kalmasın..

inşalalh sana da hep dua edeceğiz...a.s.

ııns senın bebısının haberlerını aldıgımız ogunlerıde goruruzzzz

cnm herişte bı hayır vardır Rabbım ıns daha hayırlı kapılar acar sanaaa

Allah razı olsun kızlar

RABBİM dualrımızı kabul etsin...

İyi akşamlar

a.s.a.s.

Merhaba,

Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkımıza hayırlı bir şekilde verir inşallah, bu hafta edeceğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle...

günaydın dua kardeşlerim...nasılsınız canlarım benden iyilik..daha doğrusu bizden teyzeleri....şimdilik iyiyiz..dualarınızı esirgemeyin bizden..öpüyoruz...

dualarımız sizlerle sizlerinde duaları bizimle olduğu sürece inşallah Allah bizlere de bu mutluluğu tattırır bizde sizleri öpüyoruzkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar lıste yokmu bu hafta am benim duanıza çok ihtiyacım var

arkadaşlar son sınava 5 gün kladı inannki içim içime sığmıyo

acab anasıl geçecek diye allahım sen oğlumu utandırma ziyin açklği ve arkadaşlar en olrsunuz oğlum için duanınzı esrgemeyın ve tüm sınava giren öğrencilerimize allah yardımcıları olsun.

opuyorumnanaktanharikasin canim ya bu muhtesem paylasiminla güne baslamak ne güzelopuyorumnanaktanemin ol sayende yüzümde bi tebessüm oldu allah senden razi olsun balimopuyorumnanaktan

seni mutlu ettiysem ben dah çok mutlu oldum balım
allah sendedn razı olsun meleğim çok öpyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

acab anasıl geçecek diye allahım sen oğlumu utandırma ziyin açklği ve arkadaşlar en olrsunuz oğlum için duanınzı esrgemeyın ve tüm sınava giren öğrencilerimize allah yardımcıları olsun.

:Saruboceq:rabbim zihin acikligi versin ve yardimcisi olsun oglusunun insallah canim benim tüm dualarim ve iyi dileklerim oglusunla ve sinav hazirligi yapan tüm ögrencilerimizle:Saruboceq:
acikcasi ben liste nasil yapiliyo nasil dua ediliyo bilmiyorum affedin yani sizin sistemi bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin nolursunuz:çok üzgünüm::eek:
ama elimden geldigince ve bildiklerimle arkadaslarima yakinlarima dualarimi kimseden esirgemiyorum rabbim kabul eder insallah:Saruboceq:

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN....

duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz.....

04 Haziran Perşembe Gecesi

DUA EDİLECEKLER LİSTESİ

( Bismillahirrahmanirrahim
)

1-BUZDEVRi......Allah'ım sen MÜCİB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARİ'sin , HAFİZ'sin, MUBDİ'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)

2-Burcums....... RABBİM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBİM...

seni mutlu ettiysem ben dah çok mutlu oldum balım
allah sendedn razı olsun meleğim çok öpyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin benim ya oglusun icin duami ettim tatlim inan bana rabbim insallah kabul eder ve oglusunun iyi haberlerinide paylasirsin insallah insallah sinavlari iyi gecer canim:Saruboceq::nazar:

:Saruboceq:rabbim zihin acikligi versin ve yardimcisi olsun oglusunun insallah canim benim tüm dualarim ve iyi dileklerim oglusunla ve sinav hazirligi yapan tüm ögrencilerimizle:Saruboceq:
acikcasi ben liste nasil yapiliyo nasil dua ediliyo bilmiyorum affedin yani sizin sistemi bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin nolursunuz:çok üzgünüm::eek:
ama elimden geldigince ve bildiklerimle arkadaslarima yakinlarima dualarimi kimseden esirgemiyorum rabbim kabul eder insallah:Saruboceq:

bitanem şu anda lıste yok balım olduğunda haber veririm am sen hep burda ol cnm dularını esrgeme allah razı olsun seninde ne dileğin varsa kbul olsun inşallah güzel arkadaşim benim ..opuyorumnanaktan

listeyi başlattım sevgili Frezya ekleyebilirsin...Allh oğlununda ,tüm çocuklarında yardımcısı olsun

inşallah... dualarımız kabul olsun ...(amin)

opuyorumnanaktancanimsin benim ya oglusun icin duami ettim tatlim inan bana rabbim insallah kabul eder ve oglusunun iyi haberlerinide paylasirsin insallah insallah sinavlari iyi gecer canim:Saruboceq::nazar:

allah razı olsun cnm ettğin duan için amin inşallah kabul olur tüm arkadaşlarımın duaları.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN....

duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz.....

04 Haziran Perşembe Gecesi

DUA EDİLECEKLER LİSTESİ

( Bismillahirrahmanirrahim)

1-BUZDEVRi......Allah'ım sen MÜCİB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARİ'sin , HAFİZ'sin, MUBDİ'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)

2-Burcums....... RABBİM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBİM...

dualarınızı tüm listeyi ALINTI YAPMADAN sadece kopyalayıp cevap kısmına yapıştırdıktan sonra

altına 3.- xxx(nickimiz) .....duanızı yazma şeklinde yazabilrisiniz arkadaşlar... umarım açıklayıcı

olmuştur yeni gelen arkadaşlar için....

X