günaydın güzel bebiş ve annesi :1hug:
ben az önce yeğenimin kalp atışlarını gördüm....6+4 haftalık ve 7.1 mm ... inşallah
darısını başınıza...Allah mutluluğunuzu ,hayrını tamamlasın inşallah en güzel
şekilde...:Saruboceq:
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. 1 haftadır izinliydim ve arından ne yazık ki işten ayrıldımşu sıralar nete giremiyorum şimdi fırsatını bum ben perşembe geceleri dualarıma devam edeceğim listede bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Allah'a emanet olun.
Burcucum hayırlısı olsun hakkında, inşallah daha güzel bir iş bulursun.....
geçen hafta seni de ekledik listemize... yarın yeniden ekelriz, senin aklın kalmasın..
inşalalh sana da hep dua edeceğiz...a.s.
ııns senın bebısının haberlerını aldıgımız ogunlerıde goruruzzzz
cnm herişte bı hayır vardır Rabbım ıns daha hayırlı kapılar acar sanaaa
günaydın dua kardeşlerim...nasılsınız canlarım benden iyilik..daha doğrusu bizden teyzeleri....şimdilik iyiyiz..dualarınızı esirgemeyin bizden..öpüyoruz...
Merhaba,
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkımıza hayırlı bir şekilde verir inşallah, bu hafta edeceğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle...
opuyorumnanaktanharikasin canim ya bu muhtesem paylasiminla güne baslamak ne güzelopuyorumnanaktanemin ol sayende yüzümde bi tebessüm oldu allah senden razi olsun balimopuyorumnanaktan
arkadaşlar lıste yokmu bu hafta am benim duanıza çok ihtiyacım var
arkadaşlar son sınava 5 gün kladı inannki içim içime sığmıyo
acab anasıl geçecek diye allahım sen oğlumu utandırma ziyin açklği ve arkadaşlar en olrsunuz oğlum için duanınzı esrgemeyın ve tüm sınava giren öğrencilerimize allah yardımcıları olsun.
Merhaba,
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkımıza hayırlı bir şekilde verir inşallah, bu hafta edeceğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle...
seni mutlu ettiysem ben dah çok mutlu oldum balım
allah sendedn razı olsun meleğim çok öpyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim zihin acikligi versin ve yardimcisi olsun oglusunun insallah canim benim tüm dualarim ve iyi dileklerim oglusunla ve sinav hazirligi yapan tüm ögrencilerimizle:Saruboceq:
acikcasi ben liste nasil yapiliyo nasil dua ediliyo bilmiyorum affedin yani sizin sistemi bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin nolursunuz:çok üzgünüm:
ama elimden geldigince ve bildiklerimle arkadaslarima yakinlarima dualarimi kimseden esirgemiyorum rabbim kabul eder insallah:Saruboceq:
arkadaşlar lıste yokmu bu hafta am benim duanıza çok ihtiyacım var
arkadaşlar son sınava 5 gün kladı inannki içim içime sığmıyo
acab anasıl geçecek diye allahım sen oğlumu utandırma ziyin açklği ve arkadaşlar en olrsunuz oğlum için duanınzı esrgemeyın ve tüm sınava giren öğrencilerimize allah yardımcıları olsun.
opuyorumnanaktancanimsin benim ya oglusun icin duami ettim tatlim inan bana rabbim insallah kabul eder ve oglusunun iyi haberlerinide paylasirsin insallah insallah sinavlari iyi gecer canim:Saruboceq:
listeyi başlattım sevgili Frezya ekleyebilirsin...Allh oğlununda ,tüm çocuklarında yardımcısı olsun
inşallah... dualarımız kabul olsun ...(amin)