Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

bugun haberim oldu sevgili allola... bastan sona butun yazdiklarini okudum. once uzulerek sonra sevincle agladim...cok cok coooooook sevindim herseyin duzelmesine...kotu birsey okuyacagim diye odum koptu. inanilmaz bir ders oldu hepimize.hayatta hersey bos,3 gunluk dunya icin kalp kirmaya degmezmis...ben de cok ders aldim yasadiklarinizdan. sevdiklerimizin kiymetini bilmek gerek. cok gecmis olsun allola,Allah sizinle olsun

allahım şafi ısmının hurmetıne şifasını versın...ve bu yasanan acılar uzuntuler cok gerılerde kalsın canım

Sonundaaa Beklediğim Mesaj Geldi..Canımmm Çok Sevindim Dilerim Allahtan Hiç Ayırmasın Sizi

sevgili allalola,ayni zamanda ayni seyleri yasadik,sen esini bizlerde biricik yavrumuzu hayatta tutmak icin dualara ve azime sigindik,yaklasik alti aydir yasadiklarimiz birbirine o kadar benziyorki,benim yegenimde gecen hafta eve cikti ama haftada 3 gun terapiye gidiyor ve henuz kendi basina yuruyemiyor ama allahin izniyle bunlarda atlatacaklar,bu gunlerimize hamdolsun ve yuce rabbime binlerce kez sukurler olsun,esin icinde cok sevindim,insallah en kisa zamanda eski sagliklarina kavusur bebeklerimiz,ben onlara yeni dogmus bebk gozuyle bakiyorum cunki yeniden dunyaya geldiler,yuce rabbim ikinci kez hayat verdi onlara,insallah coooook uzun omurlu ve coook saglikli bir yasam surerler,az kaldi diyorum artik,insallah en kisa zamanda tamamen iyilesirler.

AlloLola'ya büyük geçmişler olsun diyorum.Rabbim eşini ona ve sevdiklerine bağışladı.Dünyanın ayeti kerim üzerine kurumuş olduğuna bir kez daha şahit olduk.Rabbim tüm hasta kullarına şifalar versin.Canım daha güzel ve mutlu günler sizlerle olsun.

2 gündür yaşadığın inanılmaz zor imtihanı nasıl bir sabırla ve inançla aştığını ve Allah'ın izniyle eşinin ve senin bu zor imtihanı başardığınızı büyük bir ibretle ve duygulanarak okudum..senağlama
Ben kendi adıma sana teşekkür ediyorum,çünkü senin yaşadıklarını okuduktan sonra,herşeye rağmen hayata tutunmayı,mutlaka ama mutlaka güçlü olmayı,sevdiklerimizin bizim için ne kadar önemli olduklarını,sağlığın herşeyden daha önemli bir nimet olduğunu ve daha bunun gibi hayata dair birçok şeyi birkez daha ve belkide çok daha iyi anladım..
Gerçekten seni tebrik ediyorum ve eşinle daha nice mutlu huzurlu yılları paylaşmanızı bütün kalbimle diliyorum...a.s.

önce çok büyük geçmiş olsun diyorum Allah eşinizi size bağışlamış. İlk mesajı okuyunca çok üzüldüm acaba ne oldu diye sayfalar dolusu mesaj yazılımış ve hepsini okumaya dayanamadım en son sayfalara bakınca güzel haberi okudum eşinizin düzelmeye başladığı ve yanınızda olduğu mutluluğunuz daim olsun inşallah... Allahım kimselere yaşatmasın bu tür acıları...

geçmiş olsun Allah yaşatmasın böyle şeyler amin

çok geçmiş olsun RAbbim şifalar versin..:Saruboceq:

Merhaba kizlar a.s.

Bende size simdiye kadari gelismeleri yazayim dedim, cünki en zor zamanlarimda bir tek size siginabildim, allah hepinizden razi olsun.

Ilk esim klinikden eve ciktiktan sonra terapiye baslamisti.
Haftada 2 gün klinikden taxi gelip onu terapiye götürüp getiriyordu.
bacaklari tutmadigi icin, yani yürürken birden bire dizlerindeki güc gittigi icin kendisi gelip gidemezdi hastaneye, ondan allahda bu almanlara hidayet versin valla bu taxi parasini sigorta karsiladi. Bizim eve cok uzak gidis dönüs nerden bakarsan bir 50 Euro tutuyordur.

Tabii maddi sikintimiz oldugu icin ben cok calismaya basladim, haftanin üc günü sabahlari üniversteye gidiyorum diger günleri calisiyorum bir bos günüm bile yok.
Üc aydir kirami ödüyemiyordum, devlet yardimi cok az hicbirseye yetmiyordu, allahtan ev sahibim cok iyi bir adam, jugoslaw-almani. Ben durumunuzu biliyorum, eline gecince ödersin dedi allah hidayet versin adama. Hatta kaloferlerim bozulunca adam kendisi geldi yapti hic kira sözü etmedi bile bana. Ama basardim: Nihayet calistiklarimin ayliklari geldi ve kirayi ve diger faturalari ödedim.

Klinikdeki doktoru esimin mucize oldugunu söyledi.
Son üc haftadir esim her gün hastanede terapiye gitti, iyi gelistigini söylediler ve bir haftadir terapi bitirildi.
Baslangicta bana 1-2 sene sürer diyorlardi, ama beyin ve beden terapilerinin sonuclari cok iyi cikmis. Kendisinin halen kolunda biraz sorunu var agriyor fazla kaldirdigi zaman ama o zamanla gecermis, kaslari ezilmismis kolda düzelirmis zamanla.
Biraz yürürken topalliyor gibi ama oda zamanla düzelir diyorlar.
Bogazindaki delige ve kafasindaki yara icin özel crem aldim bayagi bir kapandi cok iyi geldi doldurdu delikleri. Ama her aksam kendisi sevmiyor sürmüyor ben hatirlatiyorum yada ben sürüyorum, kendisi hep aman bosver diyor sevmiyorum yatak crem oluyor veya sacim yapis yapis oluyor falan diyor.

Bu konuda cok mizmiz. Yüzüne dikkatli baktigin zaman biraz egrilmis gibi, bunu kendiside farkina vardi bende aman kafana taktigina bak, bunlar senin nazar boncugun, gayetde yakisiklisin diyip gecistiriyorum.

En cok sacinda olan bosluklara üzülüyor, hani kafa tasi kesildigi yerlerde nekadari sac geri ciktiysada belli bosluk var.
Bende aman sac ektirirsin diyorum seviniyor yapariz degilmi diye. Hatta bir aksam disari cikacaktik, bende okumustumki mankenler saclarinin arasindaki bosluklugu kahverengi kas fariyla kapatirlarmis, esime onu sürdüm önce istemedi sonra bir bakti cok dogal duruyor cok sasirdi. O aksam insanlarin icinde cok rahat hareket etti.
Görünüsde cok önemli iste insanin psikolojisi icin.

Esim simdi yine her gün 3 saat ise gidiyor, alismasi gerekmis sigorta öyle istiyor. Kendiside istiyor ama, biz nekadari nazlan, herseyi yapma hep iyiyim deme dediysekte o biran önce iyilesmeyi istedi herzaman. Iste yorulmuyorum bana bir is yaptirmiyorlar zaten diyor, oturup geliyorum diyor.

2 Hafta önce kayinvalidemle kayinbabam geldiler 1 haftaligina.
O hafta benim icin cok yogun gecti, hem islerim yogundu hem sinavlarim vardi.
Kendileride gördüler cok kosturdugumu, bazen benle geldiler, yani dersaneye, üniversteye ve kayinvalidemin iki lafinin biri esime: Karini dinleyeceksin, karinin sözünden cikmiyacaksin. Birbirinizin degerin bilin vs.
Kayinvalidem diyorki esimin akrabalari oglani alin getirin türkiye demisler.
Kayinvalidemde ben bu saatden sonra ne ona burda is bulabilirim, ne terapisini yaptirabilirim nede ev döseyebilirim, birde karisi buraya alisamazsa onlada ugrasamam demis. Eger siz yapacaksaniz getireyim demis, bunun üzerine herkes susmus.
Esiminde bu sözleri duydugu iyi oldu. Oglum senin icin türkiyede bir gelecek yok dedi resmen, biz kaloferleri bile yakamiyoruz cok pahali hersey dedi.
Buraya gelmek icinde borc almislar bir akrabalarindan, bana bir maddi destekleri olamiyor, bende istemedim zaten. Görümcem hamileymis simdi 5 aylik olmus dogacak toruna hediye götürdüler burdan, türkiyede adet öyleymis, daha ona oda yaptirmamiz gerekmis cok borca girecegiz yine dediler.
Biz cok zor durumdayiz ama onlarda kendi cevrelerine demekki ayak uydurmak zorundalar, ben cok sükür kendi ayaklarimin üstünde durabiliyorum.

Benim ailemdende teyzem kayinvaldemgil gelmeden önce: yine kendini ezdirme, birak ogullarini alip götürmek istiyorlarsa götürsünler, sen burda üniverstene devam edersin demisti. Bende teyze zaten götürmezler, onlarin eziyeti banaydi, hepsi laf dedim. Dedigimde cikti.
Nekadari simdi herkes hos bes de olsa, yasadiklarimi asla unutamam. Hos görebilirim, herkesle iyiyim, ama bu zaten benim karakterimde olan birsey.

Esim olup bitenleri hic hatirlamiyor, görümcemin ve annesinin geldigini, bir ay kaldiklarini bile hic. Fotolar videolar olmasa hic bilemiyecek.

Esimin devam ettigi simdilik logopädie diyorlar, kazadan berli kekeliyor, takiliyor bazen onun terapisine gidiyor. Insallah ondan güzel bir sonuc bekliyoruz, psikologu tavsiye etmisti ve kadin hemen ortaya cikartmis esim a, e, i, o, u yla baslayan kelimelerde takiliyormus, beynindeki dil bölümü trafik kazasinda zarar gördügü icin olmus.
Birde hasta jimnastige gidecek, ama yeni senede artik, simdi burda tatil oldugu icin.

Ben calistigim icin gidemedim ama kayinbabamgille esim ilk yogun bakima gitmisler ve Dr Sierra, su chileli doktora türk lokumu götürdüler : )
Esimi görünce adam cok sasirmis ve aglamis hatta. Iyilesecegini biliyordum ama 2 senede olur diye düsünüyordum demis.
Su an gelecegimiz icin plan yapmaya calisiyoruz, ama hersey tabii okadari kolay degil. Bebek adimlariyla ilerliyoruz.
Dua edin arkadaslar, esim icin ne hayirliysa o olsun.

Hepinizi öpüyorum Şeniz

Çok duygulandım, sizi de takdir ettim...

Yüce Rabbim gönlünüzün güzelliğine göre versin herşeyi...

Allah yardımcınız olsun....

uzun zamandır yazmıyodun bayağı merak ettim doğrusu eşinin ve senin iyi olmana sevindim canım allah yar ve yardımcınız olsun allaha emanet olun arada bizi unutmayıp yazarsanız sevinirim

ya okudukça okadar duygulandımki...küllerinden doğmak diye bir söz var bu remen seni tarif ediyor.öyle bir azimle doğdun ki..eşin çok şanslı bir insan .sen sabır etin rabbimde kolaylığını verdi.gerçi bize kolay yaşadıklarını bir de sana sormalı..ama hiç birzaman yıkılmadın.ne mutlu sana arkadaşım..allah yüreğindeki güzelliği hayatına yansıtsın.(ki yansımış)gönlünün ruhunun güzelliği eşinin kısa zamanda toparlanmasını sağlamış.inşallah bundan sonra çok daha güzel ve sağlıklı günler görürsün arkadaşım.daha iyi haberlerini bekliyoruz.kucak dolusu sevgiler...

eşin çok şanslıymş herkese nasip olamaz böyle hem vefakar hem cefakar eş sahibi olmak sabır ettin ve mükaafatını alıyosun dahada alıcaksın cnm,kayınvalidenlerinde sonunda böyle düşüneceği belliydi zoru görünce senin değerini anlamışlar,zor günlerinde seni üzdükleri için günaha girdiler boş yere,ama olsun bunlar seni güçlendirdi ve o gücü eşinede yansıttığın için bugün her şey yolunda inş.çok daha iyi olacak her zaman kalbimizde ve dualarımızdasın seni unutmuyoruz gördüğün gibi,sevgilerle kucaklıyorum seni,allaha emanet olun, rabbim yardımcın olsun...

gelişmelere ve iyi haberlerine çok sevindim. eminim Allahın izniyle dahada iyi olacaksınız. sabrından ve azminden dolayı seni yürekten kutluyorum, inan herkesin harcı değil senin yaptıkların. Allah gönlüne ,yüreğine göre versin. duacınım.

canım merhaba seni çok özlemişim yazdıklarına bayıldım bu günlere senin azminle geldiniz canım başardın artık kendini küçğmseme ev krasıda borç neymiş sen yakın da ev bilem alırsın bu kadar şey başardın bunu mu başaramıyacaksın kendine ve eşine çok ama çok iyi bak seni seviyoruz

Süpersin sen allola, cok sey basardin bravo sana, esin seninle gurur duysun ve seni hic bir zaman üzmesin insallah.

Hakkinizda hayirlisi allah hayirli evlat versin, ama bence önce okulunu bitir bari, senin daha kolay olur, hem esinde ozamana kadar iyice toparlanmis olur.

Çok geçmiş olsun canım.
Yazılanları baştan sona saatlerdir okuyorum.
Gerçekten süper bir insansın. Yani süper yazdım çünkü seni başka şekilde tarif edemem.
Ben ilk kez okuyorum bunları. Hamileydim, bu bölüme o sıralar hiç girmedim,çünkü hep ağlıyordum okuduklarıma. bebek oluncada fırsatım olmadı fazla bakmaya. Bu akşam bebeğe annem bakıyorda ben biraz k.k da zaman geçiriyim dedim. İyikide okumuşum bunları. Sana ve azmine hayran oldum.
Gerçekten müthiş bir insansın sen. Kendinle ne kadar gurur duysan azdır.
Allah herkesi sınar ama çok az kişi bu kadar başarılı olur.
Eşinde gerçekten çok şanslı bir insanmış.
Bu zamanda bu kadar fedakar bir eş bulduğu için Allaha bol bol dua etsin.
Kendine iyi bak, senin gibi müthiş insanlara bu dünyada çooook ihtiyaç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…