Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

dönüşümde mutlu haberini almak beni çok sevindirdi.burda olmadığım sürede merak etiyor ve dualarımda sizi ayırmıyordum inanın allah büyük bak gecenin arkasından doğan güneş gibi sizinde güzel günleriniz geldi inşallah sen o kötü günlerde kocaman yüreğinle mücadele verdin allahcc güvendin
seni kucaklıyor ve anlından öpüyorum.

ALLAHIN İZNİYLE HERŞE DÜZELECEK

BU GÜZEL HABERLER BENİ ÇOK MUTLU ETTİ, İNŞALLAH HERŞEY ESKİSİNDENDE GÜZEL OLACAK İNANCINI YİTİRME TATLIM

aman da aman maşallah allah nazarlardan saklasın yeni işinde hayırlı olsun cnm...a.s. dün gece yatarken aklıma geldin bu kısdan haber var mı acep diye karıştırıp buldum hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum arkadaşım, rabbim bundan sonra sizlere sağlık dolu bir ömür nasip etsin.:Saruboceq:..bir yastıkta kocayın allah sizi ömrünüzün sonuna dek ayırmasın ...allaha emanet olun seni çok öpüyorum Şenizkendine iyi bak ...

çok şükür canım yaa senin adına çok sevindim inan ilk başlarda inanırmısın hiç tahmin etmiyordum bu kadar düzeleceğine ... güzel allahımın hikmeti başka ne denirkiii

çokk sevindimmmmmmmm daha iyi olur inşallahh şu mübarek günlerdeee.çok büyükk bi sevap kazanıyosun canım eşin böyleyken onu bırakmadığın hep çaba ve pozitif düşünmelerinden için. cez bettin beniii vallaa niceleri varrr

canım senin için nekadar sevindiğimi anlatamam.eşin çok sanslı biri.okadar zor işlerin altından kalktın ki..
buarada yeni işin hayırlı olsun.allah daha güzel günler göstersin arkadaşım.belki kilometrelerce uzaksın ama bi okadarda yakınsın bize.seni sımsıcak kucaklıyorum.

Alola valla seni taktir ediyorum anlatamam bu pozitif yönün muhteşem.Sen eşine verilmiş en büyük armağansın canım.Çok gençsiniz daha bunu atlattıktan sonra çok gğzel günleriniz olacaktır inşallah.Eşin seni üzerse bugünleri onutursa ki hiç sanmıyorum bi buraya getiriver canım.Bu topiğin hiç kapanmamasını sağla Allah2ta bizde şahidiz ne güzel bir insan bulunmaz bir eş olduğuna.Hep mutlu ol canım arkadaşım

Alola valla seni taktir ediyorum anlatamam bu pozitif yönün muhteşem.Sen eşine verilmiş en büyük armağansın canım.Çok gençsiniz daha bunu atlattıktan sonra çok gğzel günleriniz olacaktır inşallah.Eşin seni üzerse bugünleri onutursa ki hiç sanmıyorum bi buraya getiriver canım.Bu topiğin hiç kapanmamasını sağla Allah'ta bizde şahidiz ne güzel bir insan bulunmaz bir eş olduğuna.Hep mutlu ol canım arkadaşım

Görüşlerine katılıyorum sevgili Laracım..

Alolamızın aylardır yaşadıklarına karşılık olarak, yaşına rağmen gösterdiği olgunluk saygı duyulmayacak gibi değil..

Her vitesin boşa alındığı son günlerde, tam bir insanlık, sevgi, bağlılık ve dirayet örneği..

Alola'dan hepimizin öğreneceği şeyler var, olmalı...

Alolacım, sevgi ve saygılarımla... a.s.

Son düzenleme:
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN !!!

Nihayet beklenen gün geldi ve esim bugün eve cikti!
Bundan sonra terapilere evden devam edecek, beyin terapi (neuropsikoloji) agirlik verilecek ama tabii vücudundada sorunlar var onlarda devam edecek, dört ayri terapiye gidecek, yaklasik bir sene devam edecek dedi doktorlar bugün.
Halen mesela daha üc hafta önce olan olaylari unutuyor, cok saskinlik var, reaksiyonlarda yavaslik var, ama tabii terapilere ilk basladigi anlari hatirlarsak cok cok büyük degisimler var ve ben inaniyorum hersey iyi olacak.
Herzaman dedim ve yine diyorum, esim bugün yanimdaysa ve bukadari ilerlediyse bu dualarin sayesinde oldu,
Allah yeniden bagisladi onu bize, onun icin sizden bin kez allah razi olsun diyorum, allah size ve sevdiklerinize saglik sihat versin, ne muradiniz varsa versin bunu tüm kalbimle diliyorum!!
Bana herzaman moral oldunuz, en kötü anlarimda buraya geldim ve size yazdim, yazilarinizi okudum ve beni destekleriniz ve dualariniz ayakta tuttu buna cok inaniyorum, esimede dualariniz ilac oldu ve mucize gibi sagligina adim adim ilerledi ve devam ediyor iyilesmeye, nekadari desem az, gercekten cok cok tesekkür ederim!!

Şeniz

allah büyük alolacım okuduğumuz dua lar helal olsun yeter ki sağlığına kavuşsun eşiniz ...

sevgili allolola, allah eşini sana, seni eşine bağışlasın.
zoru görüp, mücadele etmen hepimize örnek oldu aylardır.
biz ne yazarsak yazalım, senin sabrındı seni ayakta tutan.
dilerim bundan sonraki hayatında sabrının mükafatını görür ve çok mutlu olursun,

canım Allahın hazinesi geniş bak ne günlere geldiniz siz sınavı atlattınız rabbimin izniyle .daha da güzel günlere inşallah nerde varsa Allah kimseye vermesin herkese acil şifalar versin dualarımız sizinle
Allahım yardımcınız olsun bizde senden çok şey öğrendik bu zaman sırasında çok zor şeyler attlattın
saygı ve sevgilerimle öpüyorum seni dahada güzel günler inşallah Allaha emanet olun.

canım yaa yeni okudum rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inanki çok üzüldüm resmen agladımyaşadıgım bir çaresizlik durumunu anlattı sanki bana,inş en kısa zamanda eşin sağlıgına kavuşur ,mutlu ve huzurlu bir yuvanızın olması dileğiyle hoşçakalın tün dua edenlerdende allah razı olsun bende katılıyorum aranıza dualarımız seninle rabbim güç sağlık versin mutluluklar dilerim.

Yaklaşık 5 aydır süren azmin savaşını izliyorum, sonuçları okudukça keyif alıyorum...
Gördüğüm kadarı ile zoru atlatmışsınız kolayı kalmış . . .
Allah yardımcınız olsun

çok sevindim canım inşallah herşey daha iyi olacak sen buna inandıkça emek verdikçe Allah da sana dilediklerini verecek

Allahım nerde şifa bekleyen kulun varsa şifa ver,
gönlünü sana açan kullarına muradlarını ihsan et. amin

ohhhh lolacım uzun zamandır kk ya giremiyodum ve seni merak ediyordum çok şükür iyi hbrlerini okudum ve çok mutlu oldum zoru başardınız allaha şkr bundan snrası daha kolay.umarım bugünlerde geçer ve bu kötü olaylar mazide kalır...bu olanlar sizi daha güçlendirir ...kendine dikkat et cnm öptüm

canım alolacığım biliyorsun uzun zamandr giremiyordum ama hep seni ve eşinin sağlığını merak ediyordum sanki kardeşimden ayrı kalmış gibiydim yazdıklarını okuyamamak bana çok zor geldi o yüzden gelir gelmez hemen senin sayfanı açtım ve senin o güzel haberlerini alınca çok sevindim ve çok mutlu oldum ama bu azmi ve başarıyı sen en başından beri hak ettin çünkü senin ağzın dan hiç bir zaman neden ben diye bir laf duymadım her zaman iyi düşündün ve sonuç hep iyi oldu hiç vazgeçmedin göreceksin eşinden ömrünün sonuna dek sevgi sözcükleri duyacak sın ve o kayınvaliden ler var ya o en kötü zamanlarda senin onlara ihtiyacın varken sana yaptıklarından ömür boyu vijdan azabı çekecek ler hiç bir ah yerde kalmaz her zaman kalbini farah tut canım arkadaşım neyse sana yazmayı çok özlemişim baya uzun oldu sen benim böyle renksiz yazmama kızardın amma kusura kalma artık canım çook öpüyorum

çok şükür canım ya çok şükür bugünleride gördük allah sabrının mükafatını vermeye başladı inşaallah bütün bu yaşadıkların sadece acı bir hatıra olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…