Merhaba Kizlar!!!
Su an esim yanimda oturuyor ve bu yazilari okuyor!!:sm_cool:
Haftasonu doktorlar yine izin verdi ve eve gelebildi, hafta ici terapi icin yine klinige gidecek. Sizin yazilarinizi okudukca cok duygulandi ve hepinize dua etti, Allah razi olsun diyor, cok duygulandi. Durumu simdi cok iyi, halen cok seyi unutmus durumda ama son günleri biraz daha iyi hatirliyabiliyor, yavas yavasda yürüyor, git gide iyiye dogru gidiyor cok sükür. Hepinizi öpüyorum Şeniz Allah hepinizden razi olsun Şeniz
Kizlar Allah razi olsun hepinizden Şeniz
Kizlar is buldum calisiyorum hafta ici haftasonuda esim cikiyor eve biraz yogun geciyor ama iyiyim mutluyum ümidim var cok sükür bugünki halimize. Esimin durumu iyi cok sükür ama halen mesela bu haftasonu gecen haftasonundaki olanlari hatirliyamiyor, zamanla gecer diyor doktor bukadari oldu ya, ondan önce bir gün öncekini hatirliyamiyordu. Cok üzülüyor ama kiyamiyorum ona moral vermeye calisiyorum sürekli, bir erkek icin cok cok daha zor bir durum inaniyorum, kendini cok yetersiz ve yük gibi hissediyor bunu söylüyor sürekli bende diyorum beraber cikacagiz bu isin icinden ve en kötü günlerimiz bu günler olacak diye, bana acayip düskün oldu sürekli beni sevdigini söylüyor, valla diyorum iyilestikten sonrada ben böyle isterim artik alistim valla güzel sözlere sırnaşık şey
Saka bir yana cok sükür valla hersey düzene giriyor insallah allahim yolumuzu acar da iyi oluruz, esim calisamasada benim islerim basarili olurda ben gecindiririm bari ikimizide, doktorlar bir iki sene calisamaz diyorlar, bende diyorum sagligina kavussunda önemli degil. Vardir bundada bir hayir. zaman zaman üzülmedigim olmuyor degil ama daha cok positiv bakiyorum olaylara, beni öldürmeyen beni güclendirir diye bir laf var sonucta. Simdi esimin yanina gidecegim öptüm hepinizi allah hepinize sevdiklerinize saglik sihat bol para mutluluk versin Şeniz
çok şükür canım yaa senin adına çok sevindim inan ilk başlarda inanırmısın hiç tahmin etmiyordum bu kadar düzeleceğine ... güzel allahımın hikmeti başka ne denirkiiiKizlar Allah razi olsun hepinizden Şeniz
Kizlar is buldum calisiyorum hafta ici haftasonuda esim cikiyor eve biraz yogun geciyor ama iyiyim mutluyum ümidim var cok sükür bugünki halimize. Esimin durumu iyi cok sükür ama halen mesela bu haftasonu gecen haftasonundaki olanlari hatirliyamiyor, zamanla gecer diyor doktor bukadari oldu ya, ondan önce bir gün öncekini hatirliyamiyordu. Cok üzülüyor ama kiyamiyorum ona moral vermeye calisiyorum sürekli, bir erkek icin cok cok daha zor bir durum inaniyorum, kendini cok yetersiz ve yük gibi hissediyor bunu söylüyor sürekli bende diyorum beraber cikacagiz bu isin icinden ve en kötü günlerimiz bu günler olacak diye, bana acayip düskün oldu sürekli beni sevdigini söylüyor, valla diyorum iyilestikten sonrada ben böyle isterim artik alistim valla güzel sözlere sırnaşık şey
Saka bir yana cok sükür valla hersey düzene giriyor insallah allahim yolumuzu acar da iyi oluruz, esim calisamasada benim islerim basarili olurda ben gecindiririm bari ikimizide, doktorlar bir iki sene calisamaz diyorlar, bende diyorum sagligina kavussunda önemli degil. Vardir bundada bir hayir. zaman zaman üzülmedigim olmuyor degil ama daha cok positiv bakiyorum olaylara, beni öldürmeyen beni güclendirir diye bir laf var sonucta. Simdi esimin yanina gidecegim öptüm hepinizi allah hepinize sevdiklerinize saglik sihat bol para mutluluk versin Şeniz
Alola valla seni taktir ediyorum anlatamam bu pozitif yönün muhteşem.Sen eşine verilmiş en büyük armağansın canım.Çok gençsiniz daha bunu atlattıktan sonra çok gğzel günleriniz olacaktır inşallah.Eşin seni üzerse bugünleri onutursa ki hiç sanmıyorum bi buraya getiriver canım.Bu topiğin hiç kapanmamasını sağla Allah'ta bizde şahidiz ne güzel bir insan bulunmaz bir eş olduğuna.Hep mutlu ol canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?