Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

canım benim çok sevindim daha da iyi olur inşallah herşey
allah kimsesizlerin kimsesi değil mi zaten inan ve güven herşey yoluna giriyor mutlaka
bugün ben de kendi çapımda mucizevi şeyler yaşadım çok mutluyum şükürler olsun inşallah siz de çok mutlu olursunuz eskisi gibi

bu arada sen türk müsün alman mısın ben geçen yıldan beri tanıyorum seni kk da sohbet etmişliğimiz de var aslında ama belki hatırlayamazsın nikin değişmişş ama anlatım tarzından ben senin olduğunu anladım ve çok üzülmüştüm şimdi de mutluluktan ağladım gerçekten
inancının gücüne hayran oldum öpüyorum seni çok kendi kız kardeşim gibi sıkı sıkı sarılıp destek olmak isterdim inan
uzun zaman habersiz bırakma bizi hergün kontrol ediyorum burayı merakla hep iyi haberlerini alırız inşallah

allolam duanın ve sevginin gücünü ilk kez doğumumda görmüştüm şimdide sende Şeniz canım ne güzel gelişmeler olmuş ben görmeyeli Allah hep yanında olsun yardımcın olsun inşallah....dediğim gibi sevgiyi sabrı duanın önemini yanlızlığı biz senin yazılarından yaşadıklarından öğrendik daha doğrusu hatırladık tekrar.....öpüyorum kocaman.............

sürekli okuyorum gelişmeleri ve aklıma geldikçe dua ettim allahım eşini ona bağışla o çok iyi biri diye
inşallah çok daha iyi olacak ve şu devirde çok az kişi senin gösterdiğin fedakarlığı gösterebilir buna inan
senin inancın pozitif bakman yılmaman... Çok güçlüsün.Sevgiyle kal............

seni çok merak etmiştik canım..kk ya girdğimde ilk baktığım sen oluyosun.acaba haber varmı diye..çok şükür iyi haberlerini almaya devam ediyoruz. kara bulutlar dağılmış,güneş yüzünü göstermiş.anlıyorumki ilk baştakinden çok çok daha güçlü ve sevgi dolusun..hayatın önümüze neler getireceği hiç belli olmuyor.insan acılarla büyüyor sanırım.ama sen benim gözümde dev yürekli çok güçlü bi kadınsın.allah her daim yardımcın olsun canım.sımsıkı kucaklıyorum senii.....burda senin için her daim dua eden bi dostun(aslında sayılmayacak kadar çok) olduğunu unutma.....

canım ya çok sevindim gelişmelere sabrının gücünün mükafatını alacağını söylemiştim daha önceki yazılarımda bak dediğimde oldu bu son haberide çok pozitif ve mutlu olarak yazmışsın gibi geldi bana dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun senin gücüne güç katsın işte kadın budur kocanın en kötü halinde ve ailesinin yaptıklarına rağmen onun yanından ayrılmadın o adam seni sevmeyipte napsın allah gönlüne göre versin cnm çok öpüyorum kendine çok ii bak:1hug:

çok güzel gelişmeler olmuş. çok sevindim adınıza, inşallah dahada iyi olacak. sizi de çabalarınızdan sabrınızdan, özverinizden dolayı takdir ediyorum. eşiniz çok şanslı biri, eminim bunun farkındadır...Allah yardımcınız olsun, iyi haberlerin devamını vermeniz dileğiyle...a.s.

aglaya aglaya okudum son yazdiklarini senin icin cok sevdindim alola
insallah hersey mukemmel olur senin icin fazlasini bile hakediyosun

Allolacım.. bir kaç günlüğüne anneme gitmiştim... Gelir gelmez yazdıklarını okudum... Gözlerim doldu inan... Dediğin gibi aslında hayatta başımıza gelen herşey bir ders niteliği taşıyor....almamız gereken dersi alabiliyorsak bu da bizim başarımızdır... Sen ve eşin eminim bu dersten başarıyla çıktınız... Allah her daim yar ve yardımcınız olsun.... :1hug:

cok gecmiş olsun bnde bugun gördüm ve okurken cok tuhaf oldum.buyuk bir süreci geride bırakmıssın.allah yardımcın olsun.inşallah dahada düzelir ein.

Canım bir süredir fırsat bulamıyorum nete girmeye,şimdi açtım ve hemen senin sayfana geldim.
Çok sevindim eşinle ilgili gelişmeleri okurken gözlerim dolu dolu oldu.Allah eşini sana bağışlasın,senide ona tabi.
Çok şükür Rabbim dualarımızı geri çevirmedi ve inşaallah sonuna kadarda kabul edecek.O'na güveniyoruz.
Her şer'de bir hayır gizlidir,insan kimin ne mal olduğunu kötü gününde anlıyor.
Allah'ım beterinden korusun,muhafaza eylesin.Yar ve yardımcınız olsun inşaallah.

canım benim güzel meleğim sabır taşım senin için ne desem az biliyorsun benim bilg sorun vardı o yüzden giremiyordum ama seni çok merak ediyordum bu gün bilg eve geldi hemen senin sayfanı açtım ve bıraktığım yerden çok iyi durumda olduğun için çok sevindim sana hep demiştik dimi geçecek bu da geçecek diye bak artık çok az kaldı bütün zorlukları yavaş yavaş arkana atıyorsun ama senin şu yaşadıklarından hepimiz çok derser aldık özellikle ben kendi adıma konuşayım çok ders aldım seni çooooooook seviyorum kendine iyi bak güzel melek

Merhaba Kizlar!!!

Su an esim yanimda oturuyor ve bu yazilari okuyor!!:sm_cool:

Haftasonu doktorlar yine izin verdi ve eve gelebildi, hafta ici terapi icin yine klinige gidecek. Sizin yazilarinizi okudukca cok duygulandi ve hepinize dua etti, Allah razi olsun diyor, cok duygulandi. Durumu simdi cok iyi, halen cok seyi unutmus durumda ama son günleri biraz daha iyi hatirliyabiliyor, yavas yavasda yürüyor, git gide iyiye dogru gidiyor cok sükür. Hepinizi öpüyorum Şeniz Allah hepinizden razi olsun Şeniz

cok sevindim herseyin yolunda gittigine....
siz bize inaninca herseyin olabilecegini gösterdiniz....
dilerim esiniz hizla eski haline kavusur ve allah bundan sonra baska bir dert vermez....

bu ne güzel haber canım ya mutlu oldum valla
inşallah artık daha da güzel günlerde aramızda göreceğiz seni

cok uzuldum birden gozumun onunden bir film gibi gecti olanlar benim basima gelseydi ne yapardim diye Allah korusun ..arkadas bu acisina ragmen cok metanetliymis Allah sabrini arttirsin..esi icin dua edicem..insallah en yakin zamanda iylesir....

ayyy nasil sevindim anlatamam:sm_cool: cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…