- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
günaydın dt..........
evet dün sağlam bi gün olmuş senin için.. neyse canım arada kamakların yapıldığı bir gün olsun değil mi!!!!
ben dün itibari ile kalori sayımına başladım.. yakın hedefim 15 kasıma kadar 65 kilo olmak ve bunun için günde 1350 kalori almam gerekmiş..dün hem öğleyin hem de akşam yediğim pilav hedefimi salladı. dün 1500 kalori almışım.. bugün daha dikkatli olacağım artık
21 ekim 2011... 70 kg..
tartımın sabrı taştı sonunda
kahvaltıda yulaf kepekli omlet, peynir zytin ve yşil çay. kzt çayımı içiyorum şuanda
maalsef bazen böyle oluyor arasıra.. moralini bozma.. bazen ben de kesin vermişim diye tartılıyorum ama fazla çıkıyor.. ben sadece çarşamba günleri tartılmaya karar verdim.. bakalım sonuç ne olacak
dün de almam gerekn kalori miktarını aştım.. ekmeği 3 dilim yediğim halde akşam yediğim mercimek çorbası beni mahvetti...almam gerekn miktar 1350 iken 1465 almışım(((
24 ekim 2011.... 70.6 kg.
Haftasonu diyeti çok bozdum. Her şeyi yedim. Baklava lokum çikolata.. Yemediğim şey kalmadı.
Neyse bugün pzt. Yeni bir başlangıç olsun. Pes etmek yok.
Kahvaltıdan önce yeşil çay içtim. Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, biraz helva, iki de küçük ev poaçası yedim. Fazla oldu ama evde temizlik olduğu için kayınvalidemdeyim. Burda ollunca böyle oluyo:)
ne kadar nankör bu iş yaa. Ben persembe tartıldım 48,1 geliyordum. Haftasonu kaçırdım, 48,6 geliyorum. Hayatta 2 gunde 500 gr veremem, ama ıkı lokma bişey ye, hemen 500 gr hooop yerleşiyor. Hatta bazen 1 kg bıle farkedıyor.
dt merhabalar diyet arkadaşım... günlerdir giremedim oğlum ve ben çok hastaydık.. allahtan daha iyiyiz..
hafta sonu kaçamakların seni biraz üzmüş anlaşılan.. ben dikkatli bir hafta geçirdim sadece dün akşam kola ve çikolatalı bisküviler felan tükettim.. onun dışında iyi sayılırım. bakalım yarın sabah tartılcam kaç çıkıcam.
arada bir kaçaak yapsamda...sonrasında kaldğım yerden devam ediyorum...
npalım çokta kasmaya gereg yok ....
böle böle hakkından gelicez kilolarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?