Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sanırım anlaşamadık lekelerin sebebi nörodermatit zaten. uygulamak istediğimiz bölge o. ben de doktorum bu arada. saygılar...

Merhaba,
Almanyada ki uzmanlardan sorunuza cevap ulaştı. Hiç bir Drula ürünü nörodermatit/akut egzamalı bölgeye uygulanmamalı. Bu o bölgelerde tahrişe sebep olabileceğini belirttiler.
Ayrıca nörodermatit'li bölgede nasıl bir leke problemi olabilir?Fotoğrafını buraya koyabilirmisiniz.
Kanaatimizce bu bölgeler zaten tahrişli bölgeler olduğu için kozmetik ürün uygulaması çok sakıncalı olabilir.

ben sitenizden sipariş verdim ama kredi kartı bilgisi sorulmadı. siparşiniz alınmıstır en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir yazıyordu en son siparişi verdikten sonra. nezaman elime ulaşacak? ödeme kapıdamı ödenecek anlamadım?

ben sitenizden sipariş verdim ama kredi kartı bilgisi sorulmadı. siparşiniz alınmıstır en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir yazıyordu en son siparişi verdikten sonra. nezaman elime ulaşacak? ödeme kapıdamı ödenecek anlamadım?

siz bostanlidan kapida ödeme ile siparis veren kisisiniz zannedersem!
Ürün yarin Kargo kapida ödeme ile gönderilecek!Kargo pazartesi size ulasacaktir.

Merhaba,
Benim sorunum 32 yaşımda olmama rağmen sivilce problememin devam etmesi ve kırmızılıkların iz olarak kalmasıdır.Ayrıca son yıllarda birde güneşten kahverengi lekeler oluştu:KK5:
Bunun üzerine artık her duyduğumu yapar oldum neler neler kullanmadım kii:KK43:
Birde burada yazılanları okudum ve bende bu kremi denemeye karar verdim:80:
2 gün önce buradan heveslenip sivilcelerim için drula sabun+akne merhemi lekeler için çil kremini aldım.Kullanmaya başladım.Fakat şimdi uzmana bir sorum olucak.Çil kremi çok yoğun yüzü bembeyaz yapıyor gündüz dışarı çıkarken güneş kremi sürmek şart fakat ben o beyazlığında üzerine güneş kremini sürmekte çok zorlanıyorum:KK50: Ne yapacağım?
Sivilce kremi ten renginde ama o da alaca bulaca bir renk halini alıyor.Maalesef şuan kullanım sürecinde çok mutsuzum..
Leke açıcı krem ne zaman etkisini gösterir?:26:

Merhaba,
Benim sorunum 32 yaşımda olmama rağmen sivilce problememin devam etmesi ve kırmızılıkların iz olarak kalmasıdır.Ayrıca son yıllarda birde güneşten kahverengi lekeler oluştu:KK5:
Bunun üzerine artık her duyduğumu yapar oldum neler neler kullanmadım kii:KK43:
Birde burada yazılanları okudum ve bende bu kremi denemeye karar verdim:80:
2 gün önce buradan heveslenip sivilcelerim için drula sabun+akne merhemi lekeler için çil kremini aldım.Kullanmaya başladım.Fakat şimdi uzmana bir sorum olucak.Çil kremi çok yoğun yüzü bembeyaz yapıyor gündüz dışarı çıkarken güneş kremi sürmek şart fakat ben o beyazlığında üzerine güneş kremini sürmekte çok zorlanıyorum:KK50: Ne yapacağım?
Sivilce kremi ten renginde ama o da alaca bulaca bir renk halini alıyor.Maalesef şuan kullanım sürecinde çok mutsuzum..
Leke açıcı krem ne zaman etkisini gösterir?:26:

Merhaba,
Zannedersem yazılanları çok dikkatli takip etmemişsiziniz. en önemlisi harici uygulanan hiç bir üründe bırakın 2 günde bir sonuç almayı çoğu cilt tipinde 2 hafta da dahi alamazsınız. Sivilce, leke gibi zor sorunlar da sürekli kullanım ve sabırlı olmak en önemlisidir, yani siz bir ürün için her seferinde benim lekelerimi 2 haftada başarılı olmadı deyip sürekli başka bir ürün denerseniz kesinlikle başarı elde edemezsiniz.
Bizim ürünlerimiz çoğu ciltte 2-3 hafta içerisinde sonuç almaya başlanır ve gözle görünür şekildedir, fakat bazı ciltlerde ise bu minumum 4-6 haftalık kullanımdan sonra görülmeye başlanır ve tabiiki ondan sonrada kullanımı kesmemek gerekiyor!
Anladığım kadarıyla siz Drula leke kremini gündüz de uyguluyorsunuz, Drula leke kremi gece kremi olarak kullanılmasını öneriyoruz!!!
Aknederm için alaca bulaca ifadesi çok net ve doğru ifade değil. Aknederm sürüldüğ cildin rengini alır.

Size her şeyden önce sabırlı olmayı tavsiye ederim!

Evet ben çil kremini sabah akşam sürüceğimi sanıyordum ve çil kremi bembeyaz olduğu için birde çene kısmına sivilceli bölgeye akne kremi sürünce ruh gibi gözüktüm..yani aqlaca bulaca dediğim o .bu benim yanlışımmış inanın bunu şuan öğrendiğim için çok mutluyum gündüz çok zor oldu..sabır kısmına gelince 2 hafta içinde bir umut ışığı olmayınca ne yazıkki ürünleri bırakıyorum ama 3 günlük kullanımda drula sabundan çok memnun kaldım yüzümü gıcır gıcır yaptı.sivilce kremide sivilcemi 3.günde söndürdü bu benim için bi umut ışığı devam edeceğim.Ama bakalım izler nezaman umut ışığı verecek..

QUOTE=Dermadewa;19942122]Merhaba,
Zannedersem yazılanları çok dikkatli takip etmemişsiziniz. en önemlisi harici uygulanan hiç bir üründe bırakın 2 günde bir sonuç almayı çoğu cilt tipinde 2 hafta da dahi alamazsınız. Sivilce, leke gibi zor sorunlar da sürekli kullanım ve sabırlı olmak en önemlisidir, yani siz bir ürün için her seferinde benim lekelerimi 2 haftada başarılı olmadı deyip sürekli başka bir ürün denerseniz kesinlikle başarı elde edemezsiniz.
Bizim ürünlerimiz çoğu ciltte 2-3 hafta içerisinde sonuç almaya başlanır ve gözle görünür şekildedir, fakat bazı ciltlerde ise bu minumum 4-6 haftalık kullanımdan sonra görülmeye başlanır ve tabiiki ondan sonrada kullanımı kesmemek gerekiyor!
Anladığım kadarıyla siz Drula leke kremini gündüz de uyguluyorsunuz, Drula leke kremi gece kremi olarak kullanılmasını öneriyoruz!!!
Aknederm için alaca bulaca ifadesi çok net ve doğru ifade değil. Aknederm sürüldüğ cildin rengini alır.

Size her şeyden önce sabırlı olmayı tavsiye ederim![/QUOTE]

Evet ben çil kremini sabah akşam sürüceğimi sanıyordum ve çil kremi bembeyaz olduğu için birde çene kısmına sivilceli bölgeye akne kremi sürünce ruh gibi gözüktüm..yani aqlaca bulaca dediğim o .bu benim yanlışımmış inanın bunu şuan öğrendiğim için çok mutluyum gündüz çok zor oldu..sabır kısmına gelince 2 hafta içinde bir umut ışığı olmayınca ne yazıkki ürünleri bırakıyorum ama 3 günlük kullanımda drula sabundan çok memnun kaldım yüzümü gıcır gıcır yaptı.sivilce kremide sivilcemi 3.günde söndürdü bu benim için bi umut ışığı devam edeceğim.Ama bakalım izler nezaman umut ışığı verecek..
QUOTE=Dermadewa;19942122]Merhaba,

[/QUOTE]

Uzmanın hemen yanıt dönmesi ve doğru şekilde yönlendirmesi çok hoşuma gitti teşekkür ederim:)

Merhaba,

son bir sorum olacak güneş kremini sivilce kreminin üzerine mi altına sürmeliyim.Teşekkürler

slm ben leke için kullanıyorum güneş lekelerim vardı bıyıkların üzerinde şu an çok iyi görünüyo ama şimdi ben yine tatile gidicem denizde farkında olmadan leke oluyo bende güneş kremi kullanmama rağmen acaba yine oluşurmu lekeler kremi hala kullanıyorum....

bende uzun zamandır sağlık sorunlarından yazmaadım malesef
eşim kullanmaya devam ediyor açılıyor gibi oluyor lekeler fakat denize gidip güneş görünce yine hortluyorlasr.
acaba diyoırum yaz bitiminder mi kullanmaya başlasaydı acaba?

Benim bugün 10. günüm sivilce için sabun+ sivilce için krem aldım.Çil kremine devam ediyorum.
sabun gerçekten harika temizliyor gıcır gıcır oluyor yüzüm:KK52: .Sivilce kremini de sabah-akşam sürüyorum.ten renginde bi krem ama gündüz sürdüğümde yinede yüzüm ruh gibi oluyor. :97:10 gündür kocaman iirinli sivilcelerimi 9 günde kuruttu.:KK3:.Ama sivilce lekelerim kırmızı kırmızı halen yerli yerinde duruyor..Henüz erken bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak.
Çil kreminide kahverengi leke olan alnıma ve burnumun üzerine sürüyorum sürdüğüm yerlerde cildim beyazlamaya başladı..
Lekelerde bi değişiklik yok 10 gün oldu henüz erken olduğu için beklemedeyim.Havalar ısındı ve güneşten korumak çok zor oluyo..heleki tatil planım var nasıl olacak bilemiyorum:KK30:

merhaba arkadaşlar ben kullanmaya başlayalı 33 gün oldu.
yazları dünya haritası olan yüzüm bu yaz gayet güzel görünüyor. lekelerim geçti diyemem ama makyajla kapatabileceğim kadar az belirgin.
geçmiş dönemlerde ki lekelerim diorun pudrasıyla bile kapanmıyordu.

uygulamam şöyle; yatmadan önce, direk makyajlı yüzümü drula sabunla yıkıyorum, (bu sabunla yıkayınca lekelerim hiç yokmuş gibi süper oluyo cildim) tabi göz makyajım çıkmıyor göz makyj temizleyicisiyle temizliyorum tonikliyorum ve en son drula leke kremini sürüyorum.kremi yüzümün tamamına uyguluyorum cilde yedirmek biraz zaman alıyor.
ama cilt kremi emdikten sonra biraz daha süperleşiyo cildim.
sabah uyanınca yine güzel görünen cildimi yıkama jeliyle yıkıyorum. işte lekelerimi bu kısa zaman zarfında görüyorum :KK4:
çıkmadan en az yarım saat önce güneş kremi ve makyaj.

sonuç; her yaz koyulaşan ve makyajla kapanmayan lekelerim artık kabusum olmuyor.
kullanmaya devam :KK9:

X