- 27 Mart 2019
- 29
- 28
- 25
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
İnsann gerçekten inanamıyor cnm. Ameliyattan sonuç alanları burada okudukça bana yalan gibi geliyordu. Ameliyat sonrası ufak tefek kanamalar lekelenmeler kaşıntı batma dışında pek sorunum olmadı. Acaba hiç yapılmadımı diye düşündüğüm bile oldu. Buraya evlenmeden yazamadım olmazsa bu yenilgiyi kendime nasıl açıklayacağımı bilemezken sizlere hiç hiç açıklayamazdım. Hepimizin içindeki bir damla umudun bhharlaşmasına ben sebep olamazdım. Turgay Karakaya dan sonuç alanları defalarca okuyarak içimi rahatlattım. Onlar başardı bende başaracağım diye tekrarladım içimden. Ama ALLAHA ŞÜKÜR kanamam oldu. Eşim nadide bir çiçek gibi davranıyor bana . Ne istersem alıyor yapıyor. Sen cennetten gönderilmiş bir hediyesin bana diyor. İyi adama düşmek benim şansım belki ama tüm kandırılan , lekelenip terkedilen kızlara en az benim mutluluğumu ve şansımı diliyorum.Dilerim o huzura biz de erişir, o uykunun tadını alabiliriz artık :) Rabbim bundan sonramızı hep güzel kılsın inşallah... çok seviniyorum içimizden birilerinin kurtuluşuna.