Toplu cevap yaziyorum size cünkü mesajlariniz ikiz gibi.
1. Öncelikle "siz" diye hitap eden kisilere "siz" diye yanit verilir, bu bir görgü kuralidir.
2. Her konuda insanlar fikir belirtebilirler, cünkü herkes fikrinde özgürdür. Bunu bilmek icin kültürlü olmak gerekebilir.
3. Eger sadece okumak degilde en önemlisi anlamak gibi bir kabiliyete sahip olup birde bu kabiliyetinizi kullansaydiniz o sahsa karsi yazdigim mesaji anlardiniz. Anlamadiginiz icin size 3. kez aciklama yapayim, insallah anlama/algilama kabiliyetinizi bu sefer kullanirsiniz.
G Garen Önelikle insan bir sordu ardinca yeni cümlesinde nasil celisebilir önce kendinize bunu bir sorun.
Siz beyninizi ne gibi bilimsel konularda ilerletip biryerlere geldiniz cok merak ediyorum acikcasi kültür ve egitim seviyenizi, ama konunun dagilmamasi adina sormuyorum.
@Tuana599 Toplumsal degerlerimizi ayaklar altina alip, sonrada o degerlere kendilerini sahip göstermeye calisip insanlari bu gibi ameliyat ile yaniltan insanlara toplumun bir bireyi olarak hakkimi helal etmiyorum deme hakkina herkes sahiptir. Bunu anlayabilmek icin topluma örnek biri olmak gerekir, herkesin tasiyacagi ve anlayabilecegi bir deger olgusu degildir.