Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Almoras, seni tanımıyorum ama gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına..Hiç kolay şeyler değil..Kasüstü, Tuğrul Hoca ve bu kadar sıkıntı yaşamış olmann.kafamda çizmiş olduğum tablo yerle bir oldu...Bende yakın zamanda bu ameliyatı olmayı düşünüyordum..Özellikle Tuğrul hocaya..İnan ne diyeceğimi bilemiyorum şu an..Benim tercih nedenlerimden biri de ağrısız, acısız yapıyor olmasıydı..

Tabii o kadar ameliyatı başarılı geçmiş arkadaş var onlarla da paylaştım süreci..Ama şansızlık olmuş seninde..senin gibi belki daha çok kişi var bu şekilde bilemiyorum artık..Allah yardımcın olsun..

Sistrumcum tşkler tatlım desteğin için..İnan çok şaşkınım şu an..Sanırım söylediğin gibi vaktim gelmemiş benim Şu an daha çok korkmaya başladım ben ya(

Almorascım, anladığım kadarıyla meme ucundan değilde, meme altından açtı kesiyi sanırım..Ama meme ucu hassasiyeti ve ucunun plastik gibi olduğundan bahsetmişsin..Nasıl etkiledi meme ucunu bu durum, yani oraya dokunmamış hiç...

Bu arada senin yuvarlak mı damla mı konuldu protez canım? Acaba sürekli söyledikleri kapsül kontraktürü mü oluştu sen de, hala batmalar var diyosun kanama da olmuş, doktor nasıl olurda bişey demez ya, inanamıyorum!!!

evet meme altı oldu ama nedense ucunuda etkiledi bazen çok hassaslaşıyor,
kesi yerini ellediğimde acıyor şuan bir sene geçti
bende inanamıyorum böyle olacağını bilseydim hayatta yaptırmazdım izlerde hala aynı duruyor:18:
yuvarlak koydu zaten damlaya karşıymış ama damla gibi oldu sarkık duruyor 100lerce südyen denedim güzel durmadı ortaya bitişmedi ve kahverengi kısmı göründü şuan hala sporcu südyeniyle geziyorum

ucu plastik gibi diil tamamı öyle avuçladığında sert plastik gibi sıkamıyosun gerçek meme böylemi olur

hakikaten çok şaşkınım.
benim 2 ay oldu ve tamamen doğal meme kıvamına ulaştı.kesi yerlerim saç teli inceliğinde,çok açık kahverengi ve nerdeyse görünmesi imkansız.tam göğüs kıvrımının altında kalıyor.ilk 1 ay hafif hissizlik vardı,artık tamamen geçti.kananamam hiç olmadı,bandajlarım açıldığında tertemizdi göğüs bölgem,tek bir damla kan izi bile yoktu.şeklinden inanılmaz memnunum,üstleri dolgun dolgun ve evet yuvarlak protez ama yer çekimi nedeniyle zaten hafif damla gibi duruyor.beni üzecek bir ayrıklık ilk günden beri olmadı.çıplakken en fazla iki parmaklık bir boşluk var.
ve tuğrul bey.hastasıyla 3 saat görüşme yapan,24 saat arayabildiğin,her soruyu gereksiz de olsa sorabildiğin bir adam..
çok çok şaşkınım.
çok ama çok geçmiş olsun almoras,çok üzüldüm canım memnun olmamana.
bu yüzden doktor seçimi çok önemli.kesinlikle iyi iletişim kurabildiğin,ne istediğini anlatabildiğin,seni anladığına emin olduğun ve tamamen içine sinen bir doktora olmalı bu ameliyatı.
çok şükür bir an bile pişman olmadım.

kızlar,cevaplarınız için çok teşekkürler,
valla benim kafam çok karışık;bir yanım tuğrul beye çok sempati duydu;diğer yanım acaip tedirgin hissetti, yani alaycı cevaplardan müzdaribim ben de, diğer yandan da rahatlatıyo bu tutumu , bugün 13.cü gün, yan yatamıyorum acaip rahatsız hissediyorum yani yüzüztünü düşünemiyorum bile, bir de şey kafama takıldı hani tuğrul bey masaj vermiyor ya;diğer forumlarda bunun kapsül oluşumunu engellemesi ve hemen yumuşayıp göğüslerdeki asimetriliğin gitmesi için şart olduğu yazıyor.
off bilmiyorum, şu anda çok yapay iki top duruyor,sol taraf daha da şiş ve yapay, kendisi bakıp bakıp muhteşemler diyor ama ben pek muhteşem birşey henüz göremedim,tek umudum zamanla eşitlenip ymuşayıp güzelleşmeleri.
çok soru sordum kızlar ama son birşey, çatlak sorunu yaşayan oldumu?
bir anda göğüsler bu kadar gerilip şişince ondan korku duymaya başladım, kendisine sordum ,benimle tabiki alay edip gerek yok dedi(((( ne olur tecrübesi olanlar içimizdeki kuşkuları rahatlatsın
hepinize sevgiler

sistrum,evet protez kondu ben yan yatmaya kalktığım zaman korkunç bri baskı hissi duyuyorum sorun nerede acaba?

geçmiş olsun sansat inşallah senin için iyi olur sonuç..

benim çatlağım var ama benim için problem diil beyaz tenliyim pek belli olmuyor ama
çok fena bi şekilde damarlarım ortaya çıktı çok rahatsız ediyor
bunun doktorla ilgisi olmayabilir tabi...

sansatcım,canım,ağrı eşiğinle ilgili olabilir mi,bilmiyorum ki.benim ilk gün bile sırtım çok ağrımıştı ve 2.gün yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım.bandajdan sütyene geçtiğimde de yüz üstü yatmaya başladım.canım asıl 2.ay şekli oturmaya başlıyor.ilk bir ay acaip gergindi göğüslerim,patlıycak gibi hissediyordum.sürekli elim göğüslerime gidiyordu.1.aydan sonra yavaş yavaş şekli oturmaya ve yumuşamaya başlıyor.benim şu anda 2 ay oldu.yumuşaklığından,şeklinden çok memnunum.o gergin,yapay görüntü gitti.ama 6.ayda tam şeklini alıyormuş zaten.öyle söylüyor yaptıranlar.özelden mesaj gönderebilsen mail adresini yazıp sana fotoğraf yollayabilirdim şimdiki görünümlerini görmen için.
benim çatlaklarım vardı göğüslerimde,bilakis bu ameliyatla görünümleri azaldı.15 .günden itibaren bebe yağı sürmeye başladım yumuşak hareketlerle.banyoda sıcak suyun altında hafif hareketlerle ortaya doğru ve aşağıdan yukaru doğru hareketlerle kendimce masaj yaptım.yumuşamalarını hızlandırdığını düşünüyorum bunun.
tuğrul beyin değişik bir tarzı var,evet,ama ben bunun daha çok hastayı rahatlatmak için olduğunu düşünüyorum.bir de göğüs büyütmeyi ameliyat olarak bile görmüyor,onun da etkisi var sanırım.yalan söyleyemem,tavrından,ilgisinden hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar.
böyle canım.başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin.sevgiler..

sansatcım benim de sol göğsüm sağa göre çok ama çok şişti.annem de eşim de farketmişti.şimdi eşitlendiler.merak etme,geçiyor hepsi.birbirine en yakın,en eşit duruma geliyor.hepsi geçicek ve eminim çok güzel görüncekler.ben kendimle ilgili hiç olumsuz şeyler düşünmedim ve hiç birşeyi aklıma takmadım,sanırım bu yüzden çok rahat geçirdim bu süreci.

sistrum çok teşekkür ederim ilgine, sanırım böyle bir cevaba çok ihtiyacım vardı, foto görebilirsem sana minnettar olurum ama nasıl yapsak?
özele mesaj atamıyormuşum 100 mesaj gelene kadar.denedim olmadı, aklına başka çözüm geliyorumu

bu arada beni de damarlar çok belirgin, hamileykenki hali gibi, almorascım sen ameliyat olalı 1 yıl olmuştu galba dimi,damarlar hala mı aynı durumda

Eki Görüntüle 150075

kizlar bu gögüsler cok hosuma gitti sizce bu kasüstümü???

gerçekten muhteşem gözüküyor,benimkiler böyle değil, operasyonun esas amacı dikleştirmekti,hiçbir dikleştirme olmadı,sadece içleri doldu, yani şimdidlk öyle gözüküyor,e şişler inince daha da aşağı ineceklerse yandım,sarkık ama koca memeli olucam:)

sistrum, ben göğüslerimin büyüklüğünden çok memnundum,tek derdi daha dik ve diri olmalarını istiyordum,tuğrul bey dikleştirme operasyonuna gerek olmadan boyu azıcık büyüterek kaldırabilirz dedi ama gayet sarkıklar şuanda,sarkık ama içi dolu kocaman memelerim var, e bunlar zamanla daha da aşağıya inecek şişler geçince dimi,sanırım dikleştirme operasyonu kaçınılmaz olucak,aa bu arada doktorum muhteşem oldular,daha şimdiden muhteşemler diyip duruyor:)inşallah aylar sonra ben de senin gibi konuşuyor olurum,senin memnun olmana çok sevindim:)

sistrum sana çok soru sordum ama aklıma hep yenileri geliyor:) senin ameliyat öncesi göğüslerin ne durumdaydı yani dik ve küçüklermiydi, yoksa benimkine yakın bir durumdamıydın acaba,bir de şu foto işi için mail adresimi buraya yazsam ne olur sence:)madem özele yazamıyorum?

Büyük gecmis olsun kizlar ben bu formda yeniyim daha nereye yazacagimida anlamis degilim kusura bakmayin :) bende gögüs büyütme amelyati olmak istiyorum arastirirken burayi buldum...bana yardimci olursaniz sevinirim...

kum tanesi, ben hiç araştırmadan bir anlık tipik kadın çılgınlığıyla bu forumda tuğrul bey hakkında yazılanları okuyup gittim, tuğrul bey çok özel biri bence,çok kültürlü dopdolu bir adam, görüşmeye git derim,ama benim yaptığım hatayı yapma,önce bir güzel araştır ve her soruyu sor; insan konu hakkında bilgisiz olunca ne soracağını da bilemiyorki:) nasıl iş çıkardığını anlamak için benim için henüz erken,bugün 13.cü günüm aslına baktığında çok da zor geçmedi,ama öyle bir anlatmıştıki operasyonu ben diş çektirip gelicem hissine kapıldım,öyle de olmadı,,zaman geçip şişler indikçe sizlerle paylaşırım,umarım yazdıklarım yardımcı olur,şu an kafamdaki tek soru işareti acaba kasaltı mı yaptırmalıydım,anlıyacağın benim de kafam çok karışık,henüz net sonucu görmediğim için ve bu hali acaip yapay gözüktüğü için,umarım zamanla güzelleşir ve ben de sana tuğrul beye uçarak git derim:)

kum tanesi, evet protezlerde sarkıyo, yani, normal kadın göğsü nasıl ne kadar büyükse o kadar çok sarkar;bu da aynen öyle,:)benim durum biraz farklı kendimi bildim bileli en güzel yerim göğüslerimdi,yani insanlar çevirip silikonlarını nerde yaptırdın derdi, sonra yerçekimi doğum yaş alma falan derken sarktı ve bu beni çok mutsuz etti, gerçi benim sarkık dediğim haline bile millet hiç de sarkık diil derdi, tuğrul bey başta dokunmak istemedi, bu göğüsler gayet iyi dedi ve itiraf ediyroum ben zorladım:)))) senin durumun ne?

ve bu arada fotodakiler bence çok da yapay durmuyordu çok güzellerdi, öyle çok büyük de değil
umarım seninkiler istediğin gibi olur

sansat büyük gecmis olsun aslinda belkide en iyisini yapmisin ben okudukca kafam karisiyor vaz geciyorum :) tabi iyi ve kötü yönlerini bilip ona göre karar vermekde güzel hazirliklo olunca insan kabulleniyor bazen cogu seyi ama bilmeden olunca daha az korkuyorsun :) umarim istedigin bigi görünürler iyilestikten sonra!!!!benim cup büyüklügüm dolu b idi ama 5 kilo verdim sonrasinda bir baktimki artik cup a üzülüyorum tabi bu duruma ama sarkik degiller vede genislikligi büyük ama iste dolgunluk yok popom ördek gibi cikik yandan vucuduma baktigimda gögüssüz halim bir garip duruyor kiloda almak istemiyorum ne vardiysa hepsi gögüsdenmi gitti ne

kum tanesi, aklında olan istediğin her soruyu sorabilirsin bana,bldiğim kadarıyla seve seve cevap veririm:)

kum tanesi, ne güzel yazmışsın, işte çok araştırmadığım için ve aklıma koyduğumu anında yapan biri olduğum için gözüm karardı yaptım, pişman değlim henüz:) umarım değer. tuğrul beyi tanıyınca tuhaf bir güven duyuyorsun, :) benim cup b idi ben cup aynı kalsın istiyordum şu an şiş diye sanırım cup d oldu:)bayanda göğüs çok önemli, ve ortalıkta harika örnekler var,senin fotodaki gibi, gözüne batıyorsa ben yap derim ama iyi araştır ve içine sinen güvendiğin bir doktor bul, eğer sen de benim gibiysen tuğrul beyi gördükten sonra başka dr la görüşmek istemeyip hemen ameliyat kararı alacaksın, o yüzden tuğrul bey görüşmesini sona sakla derim,git 3-4 başka dr ile görüş ve en son tuğrul beyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…