kum tanesi, aklında olan istediğin her soruyu sorabilirsin bana,bldiğim kadarıyla seve seve cevap veririm:)
sansatcım,sen rahatsız olmazsan mailini buraya yazbilirsin,ama site yönetimi buna izin veriyor mu bilmiyorum.dene istersen.bu arada durumumuz seninle aynı.benim göğüslerim vardı,zamanla içleri boşaldı ve biraz sarktılar.ben de bu yüzden yaptırdım operasyonu.ve tuğrul bey bana da hiç ihtiyacın yok dedi,git düşün biraz daha,başka doktorlarla da görüş,öyle karar ver dedi.çok ısrar ettim.birkaç gün bekledim ve nihayet yaptı.canım zamanla aşağı inmiyorlar ki,nasıl anlatabilirm bilmiyorum,tam göğüs şeklini alıyor işte,üstteki o yapay gerginlik geçiyor sadece,ama asla eskisi gibi sarkık görünmüyor,yani benim öyle olmadı en azından,bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.b kuptu,c kup oldu.
kas altını da çok araştırmıştım.birincisi sarkmış göğüslere kas altı yapılmıyor.ikincisi komşum yaptırdı 1 sene önce kas altı,göğüsleri hareket etmiyor nerdeyse,taş gibi ve ortası çok ayrık.o nedenle kas üstünden memnunum ben.umarım sen de zamanla memnun olursun.ilk zamanlar çok yabancı,çok garip görünüyor insanla.ama bir süre sonra tamamen sana aitlermiş gibi oluyor.rahat ol,şimdiden kafana takma hiçbir şeyi,çok güzel olacağına önce sen inan canım.
tuğrul bey bandajları açtığında bana da mükemmeller demişti:)kalakalmıştım,çünkü tuhaf görünmüştü gözüme:)sütyenden de kurtulduktan sonra gözüm alışmaya başladı.şekli oturmaya,göğüslerim hareket etmeye başladı ve devamı geldi işte.inanıyorum çok güzel olucaklar seninkiler de.
sansatcım,canım,ağrı eşiğinle ilgili olabilir mi,bilmiyorum ki.benim ilk gün bile sırtım çok ağrımıştı ve 2.gün yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım.bandajdan sütyene geçtiğimde de yüz üstü yatmaya başladım.canım asıl 2.ay şekli oturmaya başlıyor.ilk bir ay acaip gergindi göğüslerim,patlıycak gibi hissediyordum.sürekli elim göğüslerime gidiyordu.1.aydan sonra yavaş yavaş şekli oturmaya ve yumuşamaya başlıyor.benim şu anda 2 ay oldu.yumuşaklığından,şeklinden çok memnunum.o gergin,yapay görüntü gitti.ama 6.ayda tam şeklini alıyormuş zaten.öyle söylüyor yaptıranlar.özelden mesaj gönderebilsen mail adresini yazıp sana fotoğraf yollayabilirdim şimdiki görünümlerini görmen için.
benim çatlaklarım vardı göğüslerimde,bilakis bu ameliyatla görünümleri azaldı.15 .günden itibaren bebe yağı sürmeye başladım yumuşak hareketlerle.banyoda sıcak suyun altında hafif hareketlerle ortaya doğru ve aşağıdan yukaru doğru hareketlerle kendimce masaj yaptım.yumuşamalarını hızlandırdığını düşünüyorum bunun.
tuğrul beyin değişik bir tarzı var,evet,ama ben bunun daha çok hastayı rahatlatmak için olduğunu düşünüyorum.bir de göğüs büyütmeyi ameliyat olarak bile görmüyor,onun da etkisi var sanırım.yalan söyleyemem,tavrından,ilgisinden hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar.
böyle canım.başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin.sevgiler..
merhabaselam kızlar çok ağrılı olmadı çünkü kas üstü oldu ama keşke ağrılı olsaydıda istediğim gibi olsaydı sonuç diyorum başta çok korkttular beni çok zor kas altı acılı diye o yüzden tercih ettim tuğrul beyi bu konuda başarılı diye demek benim için değilmiş bu yöntem onu anladım üstü dümdüz sarkık duruyor hiç bi güzelliği yok halbuki seninkisi çok güzel olcak demişti,kesi izlerim hala aynı duruyor bi sene oldu keşke meme ucundan yapsaydı size tavsiyem kesinlikle bu, kaçıncı gün bilmiyorum ama sargılarım alınmıştı eve geldim oluk oluk kanamaya başladı düşünün ne kadar korktuğumu aradım beni rahatlatcağına azarladı sonra yatmaya başladım iki gün boyunca ayağa kalktığımda kanama devam etti pis kanı akıtamamış demekki drensiz yaptı kesinlikle dirensiz yapana gitmeyin diyorum bu çok önemliymiş, allahtan zamanım gelmişte gittim yanına doktorun yoksa çağırmazdı dikişlerimi aldı, sonraki telefon görüşmesinde benimle alay etmeye başladı arkadanda kahkaha sesleri eşlik ediyordu dahada görüşmek istemedim, şuan hala iğne iğne batmalar oluyor göğüslerimde ne yapcağımı bilemiyorum ucu hala hassas ve çok sert plastik gibi geliyor
ben de özel mesaj yazamıyorum.buraya mailini yazmak sorun değilse yaz,gönderirim.
canım benim göğüslerim vardı zaten,ama üstleri boşalmıştı ve küçülmüştü.onun için operasyonu oldum zaten.ben doğal olmasını istediğimi söyledim sadece.kendisi çizimleri yaparken tekrar tekrar soruyor zaten,"doğal mı büyük mü,kesin kararını söyle,sonra pişman olma" diye.ben de tekrar ve tekrar doğal istiyorum dedim.300 cc takıldı bana,ama keşke 250-275 falan olsaydı diyorum.
mailini yazdım.en kısa zamanda gönderirim.izlerimi de görürsün.fikir olur hiç değilse.
merhaba.sonuçtan çok memnunum canım.mail adresini verirsen resim yollarım.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?