• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

kum tanesi, aklında olan istediğin her soruyu sorabilirsin bana,bldiğim kadarıyla seve seve cevap veririm:)

önce aklimdaki sorulari tam bir netlestireyim sana yazarim :) gerci yazamiyorum özelden daha yeni oldugum icin ama burdanda sorarim :) benim cikmam lazim sonra görüsürüz :) öptüm dikkat et kendine :)

sansatcım,sen rahatsız olmazsan mailini buraya yazbilirsin,ama site yönetimi buna izin veriyor mu bilmiyorum.dene istersen.bu arada durumumuz seninle aynı.benim göğüslerim vardı,zamanla içleri boşaldı ve biraz sarktılar.ben de bu yüzden yaptırdım operasyonu.ve tuğrul bey bana da hiç ihtiyacın yok dedi,git düşün biraz daha,başka doktorlarla da görüş,öyle karar ver dedi.çok ısrar ettim.birkaç gün bekledim ve nihayet yaptı.canım zamanla aşağı inmiyorlar ki,nasıl anlatabilirm bilmiyorum,tam göğüs şeklini alıyor işte,üstteki o yapay gerginlik geçiyor sadece,ama asla eskisi gibi sarkık görünmüyor,yani benim öyle olmadı en azından,bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.b kuptu,c kup oldu.
kas altını da çok araştırmıştım.birincisi sarkmış göğüslere kas altı yapılmıyor.ikincisi komşum yaptırdı 1 sene önce kas altı,göğüsleri hareket etmiyor nerdeyse,taş gibi ve ortası çok ayrık.o nedenle kas üstünden memnunum ben.umarım sen de zamanla memnun olursun.ilk zamanlar çok yabancı,çok garip görünüyor insanla.ama bir süre sonra tamamen sana aitlermiş gibi oluyor.rahat ol,şimdiden kafana takma hiçbir şeyi,çok güzel olacağına önce sen inan canım.
tuğrul bey bandajları açtığında bana da mükemmeller demişti:)kalakalmıştım,çünkü tuhaf görünmüştü gözüme:)sütyenden de kurtulduktan sonra gözüm alışmaya başladı.şekli oturmaya,göğüslerim hareket etmeye başladı ve devamı geldi işte.inanıyorum çok güzel olucaklar seninkiler de.

sansatcım,sen rahatsız olmazsan mailini buraya yazbilirsin,ama site yönetimi buna izin veriyor mu bilmiyorum.dene istersen.bu arada durumumuz seninle aynı.benim göğüslerim vardı,zamanla içleri boşaldı ve biraz sarktılar.ben de bu yüzden yaptırdım operasyonu.ve tuğrul bey bana da hiç ihtiyacın yok dedi,git düşün biraz daha,başka doktorlarla da görüş,öyle karar ver dedi.çok ısrar ettim.birkaç gün bekledim ve nihayet yaptı.canım zamanla aşağı inmiyorlar ki,nasıl anlatabilirm bilmiyorum,tam göğüs şeklini alıyor işte,üstteki o yapay gerginlik geçiyor sadece,ama asla eskisi gibi sarkık görünmüyor,yani benim öyle olmadı en azından,bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.b kuptu,c kup oldu.
kas altını da çok araştırmıştım.birincisi sarkmış göğüslere kas altı yapılmıyor.ikincisi komşum yaptırdı 1 sene önce kas altı,göğüsleri hareket etmiyor nerdeyse,taş gibi ve ortası çok ayrık.o nedenle kas üstünden memnunum ben.umarım sen de zamanla memnun olursun.ilk zamanlar çok yabancı,çok garip görünüyor insanla.ama bir süre sonra tamamen sana aitlermiş gibi oluyor.rahat ol,şimdiden kafana takma hiçbir şeyi,çok güzel olacağına önce sen inan canım.
tuğrul bey bandajları açtığında bana da mükemmeller demişti:)kalakalmıştım,çünkü tuhaf görünmüştü gözüme:)sütyenden de kurtulduktan sonra gözüm alışmaya başladı.şekli oturmaya,göğüslerim hareket etmeye başladı ve devamı geldi işte.inanıyorum çok güzel olucaklar seninkiler de.

sistrum sen bir kanatsız meleksin:)
mailimi yazıyorum,deniyelim bakalım:)
irmak_turanli86@hotmail.com

şimdiden teşekkürler:)

tuğrul bey'e muayene olanlar, hakkında sadece "farklı" bir doktor olduğunu yazmışlar. bence biraz daha açık konuşabilirsiniz. kendisi normal değil, ama kötü anlamda da söylemiyorum bunu:) bence insanda bir güven uyandırdığı doğru ama biraz benmerkezcilik söz konusu. siparişle istediğiniz memeyi yaptırabileceğiniz bir doktor değil kesinlikle. kafasındakini yapacağı belli ama doğal görünümden yana. sadece onunn kafasındaki ve sizin isteğiniz arasındaki benzelik veya farkı ameliyat olduktan sonrasına kadar bilemeyeceğiniz izlenimi uyandırdı bende.

sansatcım,canım,ağrı eşiğinle ilgili olabilir mi,bilmiyorum ki.benim ilk gün bile sırtım çok ağrımıştı ve 2.gün yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım.bandajdan sütyene geçtiğimde de yüz üstü yatmaya başladım.canım asıl 2.ay şekli oturmaya başlıyor.ilk bir ay acaip gergindi göğüslerim,patlıycak gibi hissediyordum.sürekli elim göğüslerime gidiyordu.1.aydan sonra yavaş yavaş şekli oturmaya ve yumuşamaya başlıyor.benim şu anda 2 ay oldu.yumuşaklığından,şeklinden çok memnunum.o gergin,yapay görüntü gitti.ama 6.ayda tam şeklini alıyormuş zaten.öyle söylüyor yaptıranlar.özelden mesaj gönderebilsen mail adresini yazıp sana fotoğraf yollayabilirdim şimdiki görünümlerini görmen için.
benim çatlaklarım vardı göğüslerimde,bilakis bu ameliyatla görünümleri azaldı.15 .günden itibaren bebe yağı sürmeye başladım yumuşak hareketlerle.banyoda sıcak suyun altında hafif hareketlerle ortaya doğru ve aşağıdan yukaru doğru hareketlerle kendimce masaj yaptım.yumuşamalarını hızlandırdığını düşünüyorum bunun.
tuğrul beyin değişik bir tarzı var,evet,ama ben bunun daha çok hastayı rahatlatmak için olduğunu düşünüyorum.bir de göğüs büyütmeyi ameliyat olarak bile görmüyor,onun da etkisi var sanırım.yalan söyleyemem,tavrından,ilgisinden hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar.
böyle canım.başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin.sevgiler..

merhaba,

mesaj sayısı kotası yüzünden özelden mesaj atamıyorum. tuğrul bey'e ameliyat yaptırmış birisi olarak öncesi sonrası fotoğrafrafınızı sakıncası yoksa bana da gönderir misiniz? sizin de kas üstü ve yuvarlak olmuştur kesin??

selam kızlar çok ağrılı olmadı çünkü kas üstü oldu ama keşke ağrılı olsaydıda istediğim gibi olsaydı sonuç diyorum başta çok korkttular beni çok zor kas altı acılı diye o yüzden tercih ettim tuğrul beyi bu konuda başarılı diye demek benim için değilmiş bu yöntem onu anladım üstü dümdüz sarkık duruyor hiç bi güzelliği yok halbuki seninkisi çok güzel olcak demişti,kesi izlerim hala aynı duruyor bi sene oldu keşke meme ucundan yapsaydı size tavsiyem kesinlikle bu, kaçıncı gün bilmiyorum ama sargılarım alınmıştı eve geldim oluk oluk kanamaya başladı düşünün ne kadar korktuğumu aradım beni rahatlatcağına azarladı sonra yatmaya başladım iki gün boyunca ayağa kalktığımda kanama devam etti pis kanı akıtamamış demekki drensiz yaptı kesinlikle dirensiz yapana gitmeyin diyorum bu çok önemliymiş, allahtan zamanım gelmişte gittim yanına doktorun yoksa çağırmazdı dikişlerimi aldı, sonraki telefon görüşmesinde benimle alay etmeye başladı arkadanda kahkaha sesleri eşlik ediyordu dahada görüşmek istemedim, şuan hala iğne iğne batmalar oluyor göğüslerimde ne yapcağımı bilemiyorum ucu hala hassas ve çok sert plastik gibi geliyor:58:
merhaba

arkadaşlık talebi nasıl yollanıyor bilemedim. beni ekleyebilir misin? çok merak ettim başına gelenleri ve detaylı konuşmak isterim senle. geçmiş olsun bu arada:(

canım benim göğüslerim vardı zaten,ama üstleri boşalmıştı ve küçülmüştü.onun için operasyonu oldum zaten.ben doğal olmasını istediğimi söyledim sadece.kendisi çizimleri yaparken tekrar tekrar soruyor zaten,"doğal mı büyük mü,kesin kararını söyle,sonra pişman olma" diye.ben de tekrar ve tekrar doğal istiyorum dedim.300 cc takıldı bana,ama keşke 250-275 falan olsaydı diyorum.
mailini yazdım.en kısa zamanda gönderirim.izlerimi de görürsün.fikir olur hiç değilse.

çok sordum biliyorum ama eminim sen de ameliyat öncesi döneminde bir sürü sorularla doluydun. acaba ellediğimde hissedilecek mi diye düşümüyorum bir de. kas üstü olması sende böyle bir sorun yarattı mı? kaç ay oldu bir de__??

4 ay oldu canım.en çok ondan korkuyordum ben de,çünkü evliyim ve eşim inanılmaz pimpirikli biridir,ama çok şükür protezi hissetmiyorum.
istediğini sorabilirsin.

merhabalar
bende uzun suredır tugrul beye kucultme ameliyatı olmak ıstıyorum.su anda baya fazla kılom var o yuzdende mart basından berı rejımdeyım ınsallah ıdeal kıloma ınıp ekım kasım gıbı operasyonu gecırmek ıstıyorum.dunden berı youtube ameliyat vıdeolarını ızlıorum moralım bozuldu bıraz acıkcası.kesıolar bıcıolar hele bıtanesı 3 parcaya ayırdı falan ben şok tabı.ben suanda 85 dd yada e kup kullanıyorum marks spencardan acayıp omuz ve sırt agrım var senelrdır ama bı turlu cesaret demedım sımdı kararı verdım vermesınede hıcbıyerde amelıyat sonrası 1 ay 6 ay falan gıbı resım goremedım eger varsa bana resım gondermenız sızın ya da tugrul beyın size yolladıgı varsa onlar.merak edıyorum meme basını kesıp mı tasıyo tugrul hoca yoksa etrafından kesıp yukarı dogru mu dıkıyo benımkıler coook sarkık ya nefret edıyorum artık demırsız sutyen ıplı bıkını kullanmak ıstıyorum altları pısık olmasın yazın soyulmasın aynı mesajı cellmın arkadasımada yolladım ama sanırım artık foruma takılmıyo yardım ıstıyorum ız konusuna cok takıldım cunku henuz bekarım yarın evlılık emzırme vs olacak bunlar nolcak bılemıorum kucultme yada dıklestırme olanlar ltf resım yollayabılırsenız cok sevınırım en azından elımde gerkek bır sonuc olur
cok tesekkurler

Merhabalar
Goguslerım dogumdan sonra cok olmasa da sarktı ve hafıf kuculdu ve sımdı sılıkon yaptırmak ıstıyorum. ılk once Doktor Naci Beyle gorustum ve bana ılk once kaldırma yaptırmamı soyledı sılıkondan zıyade...
sonra da Tugrul Beyle gorustumde, acıkcası tarz olarak bana cok eksantırık geldı. onceden gıdıp gordugum geleneksel doktorlardan tarz olarak farklı... kendısı bana gogus kaldırmanın gereksız olacagını ve sadece sılkonla goguslerımın eskı guzellıgıne kavusacagını soyledı....
Ikı doktor arasında kaldım. dogumdan sonra kaldırtmadan sılıkon yaptıran var mı, sılkon taktırdıktan sonra sarkma olur dıye cok korkuyorumm coookkkkde, yardım lutfen!!:18::18:

canım benim göğüslerim vardı zaten,ama üstleri boşalmıştı ve küçülmüştü.onun için operasyonu oldum zaten.ben doğal olmasını istediğimi söyledim sadece.kendisi çizimleri yaparken tekrar tekrar soruyor zaten,"doğal mı büyük mü,kesin kararını söyle,sonra pişman olma" diye.ben de tekrar ve tekrar doğal istiyorum dedim.300 cc takıldı bana,ama keşke 250-275 falan olsaydı diyorum.
mailini yazdım.en kısa zamanda gönderirim.izlerimi de görürsün.fikir olur hiç değilse.

merhaba papatya
sonuctan memnun musun sımdı? eger senin icın bır sakıncası yoksa bana ozelden resimlerinı mail atar mısın? cok tesekkurler

Back