Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok heyecanlıyımmmmmmm :))
geçmiş olsun :) doktorun iletişim bilgilerini yazabilir misiniz? acabacok heyecanlıyımmmmmmm :))
geçmiş olsun :) doktorun iletişim bilgilerini yazabilir misiniz? acaba
merhabalar
bende uzun suredır tugrul beye kucultme ameliyatı olmak ıstıyorum.su anda baya fazla kılom var o yuzdende mart basından berı rejımdeyım ınsallah ıdeal kıloma ınıp ekım kasım gıbı operasyonu gecırmek ıstıyorum.dunden berı youtube ameliyat vıdeolarını ızlıorum moralım bozuldu bıraz acıkcası.kesıolar bıcıolar hele bıtanesı 3 parcaya ayırdı falan ben şok tabı.ben suanda 85 dd yada e kup kullanıyorum marks spencardan acayıp omuz ve sırt agrım var senelrdır ama bı turlu cesaret demedım sımdı kararı verdım vermesınede hıcbıyerde amelıyat sonrası 1 ay 6 ay falan gıbı resım goremedım eger varsa bana resım gondermenız sızın ya da tugrul beyın size yolladıgı varsa onlar.merak edıyorum meme basını kesıp mı tasıyo tugrul hoca yoksa etrafından kesıp yukarı dogru mu dıkıyo benımkıler coook sarkık ya nefret edıyorum artık demırsız sutyen ıplı bıkını kullanmak ıstıyorum altları pısık olmasın yazın soyulmasın aynı mesajı cellmın arkadasımada yolladım ama sanırım artık foruma takılmıyo yardım ıstıyorum ız konusuna cok takıldım cunku henuz bekarım yarın evlılık emzırme vs olacak bunlar nolcak bılemıorum kucultme yada dıklestırme olanlar ltf resım yollayabılırsenız cok sevınırım en azından elımde gerkek bır sonuc olur
cok tesekkurler
0212 2786741 muayene numarası.aradığında sekrateri tarif ediyor adresi.kolaylıklar dilerim.karar verme süresi zorlu bir süreç.
nasıl bir ağrı sorduğun?canım ben çok ama çok rahat bir operasyon geçirdim.45 dakikada oldu bitti.belki bünyeden bünyeye değişiyordur,yanıltmak istemem kimseyi.uyandığımda sadece biraz ağırlık hissettim göğüs bölgemde.yatağımda tv izledim,kitap okudum vs.akşamüstü 5 buçukta taksiye bindim ve evime döndüm.ilk gün oldukça rahattı.ikinci ve üçüncü gün göğüs bölgesindeki ağırlık daha net hissediliyor,çok gergin oluyor o bölge ve insan dik durmakta güçlük çekiyor.(ki ben ikinci gün işe gittim)bahsettiğim ağrı veya acı değil,gerginlik sadece.yatıp kalkmak biraz zorlu oluyor.böyle şeyler işte.
aklına takılanları sorabilirsin canım.
:):)canım odadan götürülürken bir odanın kapısını görüyorsun,sonra da gözünü yatağında açıyorsun.olur mu hiç kesilirken hissetmek:)hiç ama hiç bir şey hissetmiyorsun.rahat ol.
odana geliyorlar,seni sedyeye yatırıyorlar,bileğindeki kelebekten bir ilaç enjekte ediyorlar,son gördüğün şey odanın kapısı oluyor.operasyon bitiyor ve doktor bey adını seslenerek seni uyandırıyor.gözünü açıyorsun ki yataktasın:)hepsi bu.
göğüs bölgen bandajlı oluyor.sırtından dolaşan bir bandaj değil,sadece göğüs kısmında oluyor bandaj.tertemiz,hiç kan lekesi bile olmuyor.seni rahatsız edecek,ürkütecek hiç bir şey görmüyorsun.merak etme.
istanbulda mı yaşıyorsun?olmaya karar verirsen ben destek olmak için gelmeye çalışırım yanına,merak etme:)
merhaba peki email adresi de bu mu ? tugrul.turan@estetikbilgi.com
ya bu ameliyat fiyatı nedir acabaa ve olanlar şuanda nasılsınız ,artık herşey eskisi gibimi yani dokunurken falan veya yüzüstü yatarken acı falan oluyomu geçtimi tamamen ağrılarınız...:26: