:(: dr suyun az dedi :((...::'(:'(

gazel23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
106
3
Dün cinsiyet öğrenmek icin gitmiştim ama ultrasonda dr suyun az dedi. Suyun az oldugu bölümleri pek görünmüyormus. Gorulebilen kisimlarda anarmollik yokmus kalp atışıni gösterdi filan. Cinsiyet tahminide % 90 yapti ama. Yüzüstü pozisyon gibi yüzünü gostermedi kan idrar tahlili 4 lu test vermis yaptir gel dedi yarın gidecem ama. Icime oturdu bişey cok korkuyorum. Midem ağrıyor pek su icemedim diye azalmis dir düşüncesi varken. Alakası yokmus biraz arastirinca. Bebegin bobregindr sorundan azalma olabiliyormus veya su azligindan akciger gelişmesi oluyormuş suyun az oldugu yerlerde Anormallik olabiliyormus. 1 ay önce suyun cok iyi Demişti. Simdi niye az ki :'( yarin 4 lu test sonucumu alip gidecem ama Cok endiseliyim cok korkuyorum. Cok uzun yazdım ama suyu az deniomis ama hic sorun olmamis varmi kizlar yardim edin

Cnm su bi az olur bi cok olur bi normal olur, onu fazla sıkıntı yapma. Bol bol sıvı tüketmeye çalış. Korkmana gerek yok hamilelik degiskenliklerle dolu .. Bende 17 haftalikken cinsiyet ogrenmeye gitmistim, %90 kız dedi.. Bikac gun sonra tekrar gittim ama bu sefer muayeneden yarim saat once cikolata yedim.. Her yerini gosterdi Kız dedi yine.. Ama bu sefer kesin konustu..

Son düzenleme:
Çok takma. Inan hamileligimin her kontrolünde bişey öğrendim bi sorun çıktı falan. Ya bende ya bebekle ilgili.şükür yine halimize. .Bu haftaya kadar nasıl geldik bi allah bilir. Ama duyduklarinla bi buhran geciriyorsun ister istemez sonra geçiyor başka sorunlar. .dua et kafaya çok takma ultrason cihazları hata verebiliyor hatta kesin sonuç vermez her doktorun bilgisi becerisi ölçümü farklıdır. Başka doktora git ben hiç tek doktorla kalmadim düzenli gittiğim vardı ama arada başka doktorlarada gittim. Sende farkedeceksinki her doktorun söylediği farklı ölçüm farklı bilgi farklı ilaç önerisi vs. .üzme kendinide bebeginide

C
Cnm haftaya ayrintili ultrason randevum var da napiyolar orda.

Bazen az bazen cok olabiliyor mu su benim ilk hamileligim. Su az olunca net de yazilanlar korkudan stres oldum uyuyamadim. Dr banada % 90 erkek dedi ama tereddüt de kalıyo insan. Hamilelik zormuş ya... cevabin icin cok sagol icim daha ferahladi.

Teşekkür ederim 33 hafta bebisin galiba allah hayırlı sağlıklı kucağımaza almayi nasip etsin. Cok zorluymus hamilelik annemi endiseleri daha iyi anliyorum. O dedigin buhranlar oluyor icimi ferah tutuyum diyorum ama Allahtan sizin gibi arkadaşlar yaziyolar destek olunuyor kendimi daha iyi hissettim sagol :)

canım hamile değilim ama bir yerde duydum havuç suyu iyi geliyormuş suyu çoğaltıyormuş. bir kadınında suyu azmış havuç suyu içmiş doktor suyunu nasıl çoğalttın diye sormuş. havuçları katı meyve sıkacağında sık suyunu iç. çok iyi geliyormuş.

canım hamile değilim ama bir yerde duydum havuç suyu iyi geliyormuş suyu çoğaltıyormuş. bir kadınında suyu azmış havuç suyu içmiş doktor suyunu nasıl çoğalttın diye sormuş. havuçları katı meyve sıkacağında sık suyunu iç. çok iyi geliyormuş.

Rica ederim 32+2deyiz henüz ama bu haftaya kadar neler oldu neler. Ama hala takmamayi ogrenemedim sadece çok yipratmiyorum bişey duyduğumda. Yapabileceklerimi yapıyorum gerisi allahın elinde artık. Şu azlığı için ilaç yiyecek vs varsa tuket yoksa yapabilecegin bişey yok. Öncesinde 1 düşük ardından kürtaj oldum ne yaptiysamda olmadı bizden öte rabbim var çünkü. .herşey onun elinde. .stres yapma şuan

canım bence de tek bir doktorla sınırlı kalma bide baska bi doktora git normal muayene diye bakalim o da ayni seyleri soyluycek mi bi ay once bana da bi doktor suyun az fln filan dedi cok üzülmüstüm telaslanmistim aynI gün baska doktora gittim o herseyini normal gordu ertesi gün yine baska bi doktora gittim orda da normaldi yani o yuzden baska bi doktora daha gorunebilirsin hemen kendini üzme

Sağolasin önerin için. Aslinda havuc suyu hamilelik basindan beri ictim mide yanmasina iyi geliyor diye. cok iyi demisti dr suya ozamanlar. en az 10 gün filan icmedim. Şimdi tekrar basliycam. Teşekkür ederim :)

canım benim üzme kendini lütfen bunlar için. başedilebilir bi sorun bu bende bol bol havuç suyu önerisi almıştım çok şükür şimdilik sıkıntımız yok. stres yapma üzme kendini :)

Takmamak elde olmuyor Maşallah bende haftalari gorurum sonundada hayırlısiyla bebislerimiz olur saglikla. Stres yapmamak iyi olmak cok önemli biliyorum. Esim cok sinirli bi adam eziyetli bir insan canim sıkıldı su aralar ona mi azaldi diyebiliyorum. İnşallah pozitif olalim.

Haklisin o aklimda. Yarin 4 lu test kan tahlil alip gidicem tekrar dr a. Icim ferahlamazsa baska dr deniycem. Dr soylemleri yaklasimlari baska oluyor. Ilk baslarda yerlsme lekelenmem olmustu ondada hemen ağlayıp doktora gittiM bisey yokmus ama progesteron verdi 3 ay iliski yasak dedi. Sonra baska dr gittimm o da bebek tutunmus gayet ilac alma 10 gun sonra iliski serbest dedi. Hos biz yapmadik ama gecen dr gitmeden oldu Ilk kez o bile bir takinti oldu kafamda acaba akinti diye bilemedim su mu geldi az diye bi yakinimin basina geldi iliskiden sonra iki gün su gelmis sonra kanama bebegi kaybettiler. Endise acaba bugün hemen gecsede yarin dr gitsem diye bakiyorum..

Benm bebegimin de gelişimi 2hafta geriydi hemen ayrintiliya gönderdi falan okadar stresliydimdi o dönem başka sağlık problemimde oldu derken ayrintiliya girdim pozitif düşündüm kafamdan attım bebeğim hem haftasını yakaladı hem de doktor stres yapma açık hava yürüyüş yap dedi bebekler gerçekten etkileniyor. Panik olma birde 20 li haftalarda lekelenme oldu aglaya aglaya gitmiştim erken doğum kaybetcem diye derken bebekle alakali değilmiş meğer. .o haftalarda hep bir korku stres endişe oluyor ister istemez hala var ama şimdi doğum olursada sorun değil diyebiliyorum. Yinede şimdiki aklım olsa hiçbişeyi takmazdim.esinlede konuş güzelce o da anlayışla karsilasin bazı şeyleri bu bebek ikinizin sonuçta. .sağlıkla kucaginiza alın inşallah

Sağolasin önerin için. Aslinda havuc suyu hamilelik basindan beri ictim mide yanmasina iyi geliyor diye. cok iyi demisti dr suya ozamanlar. en az 10 gün filan icmedim. Şimdi tekrar basliycam. Teşekkür ederim :)

ne demek canım bildiğimi söyleyeyim de yararı olsun sana :)

havuç suyu,hindistan cevizi suyu ve zemzem suyu çoğaltırmış bilginiz olsun bunları bi araştırın isterseniz,bizimde suyumuz azalmış,içinizi ferah tutun bolsıvı tüketin

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, kontrole her gittiğimde doktorum çok çok iyi demesine rağmen sanırım 20-22 hafta dolaylarında iken suyumun az olduğunu söyledi ve bol bol SÜT ve süt ürünlerini tüketmemi , Havuç / suyu içmemi haftaya tekrar gelmemi istedi. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde herşey yolunda dedi hala da çok şükür iyi gidiyor. Yani demem o ki bebeğin suyunun azlığı çokluğu bazen değişebiliyor önemli olan uzun sürmemesi, doktorum her gittiğimde süte devam diyor ve hayatımda bebekliğim hariç süt içmemiş ben sabah-akşam 1 brd. süt içiyorum. Tavsiye ederim.
Sakın bu durumu kafana takma uzun süre devam ederse ona göre tıp gerekeni zaten yapar ilaç vs. bilemiyorum ama şuan stres yapıp kendini ve bebeğini üzme canım :) sonraki kontrolünden mutlu ayrılcaksın inanıyoruumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…