Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar sizlere çooook teşekkür ediyorum çok duyarlısınız çok iyisiniz. ben de en az sizin kadar heyecanlıyım bugün tamponlarım çıktı öyle fazla acımadı yani en zor kısım olan tampon çıkarma bile çok rahat geçti maşallah :) doktorum birtane ya eli çok yumuşak... cumartesi alçım çıkınca fotoğraf koyacağım inşallah. aklı olan süleyman hocaya ameliyat olur o derece güvendim ben doktoruma...

benim deviasyon ve estetik olduğu için 2000 liraydı. normalde 3000 lira ama sgk karşılıyor bir kısmını. canım inanır mısın hoca o kadar işinin ehli bir insan ki hiç ağrım olmadı ki ben ilk defa ameliyat olan bi insanım serum bile yememiş birisiyim. hiç ağrım olmadı. azıcık morarma ve şişme oldu. tamponlarım dün alındı. morluklar geçiyor şişlikler de geçiyor... hiç korkma doktorumdan :)

Benimde deviasyon ve estetik olacak canım .. içim rahatladı sayende.. Ozaman mir muayene olmam gerekior kesinlikle doktoruna çok teşekkürederim canım..

az önce birşey gördüm yeni başlık açmadım buraya yazayım dedim gören okur gördüğüm yerde 25 yaş altı kişilere ücretsiz estetikten
bahsedilmiş aynen şu şekilde durumu uyan varsa gidip bakabilir benim yaş tutmuyor malesef bide çok problemli değil sanırım bu hem görüntü
anlamında kötü hem maddi durum nedeni ilgilendiren bir konu görünce yazmak istedim ama yeri yazamıyorum özelden yazarım yada başlığı arama yaparsanız heralde konu karşınıza çıkar diye düşünüyorum burun topiğine yazdım ama göğsü çok küçük olan veya başka problemi olanlarda olabilir heralde belli birşeyden bahsedilmemiş çünkü

Nedir Ücretsiz Estetik ?
.................aldığı kararla sosyal sorumluluğunu yerine getirmek adına kendi sektöründe bir öncülük yapıp her ay bir gerçek ihtiyaç sahibine ücretsiz estetik operasyon yada uygulama yapacaktır.

Kimler Başvurabilir ?
Bu uygulama sadece 25 yaş altı gençler ve çocuklar içindir. Öncelikle Buraya başvurmak için gereken tek kriter gerçekten ihtiyaç sahibi olmaktır. Kesinlikle keyfi olmayıp, estetik ihtiyacı olan ancak bu uygulamayı karşılacak maddi olanağı bulunmayan kişiler başvurabilir.

Başvurulular Nasıl Belli Olacak ?
Başvuranlar arasından en acil ihtiyaç sahibi olandan başlanarak ve bu hastalar muayene edilerek her ay bir kişi bu hizmetimizden ücresiz yararlanabilecektir.

Umuyoruz ve inanıyoruz ki bu yeni uygulamamız sektörümüze yeni bir açılım yeni bir farkındalık getirecektir.

Son düzenleme:

Valla cnm sen bunun ıcın bır konu ac benceıhtıyacı olan baksın bence

gENE Bir estetik ve gene eklenmeyen fotograf yıldım artık =D avesta vallahı sureklı su topıce gırıp bakıorum eklemıssmısın dıe ne zaman eklıycen msjda cvp vermıorsun nasıl ualasalım avesta bır tel bırak canım

bence avesta reklam yaptı ve kaçtı aferın avesta reklamı cok uzel yaptın BRAVO
BOYLE DESEK CVP GELICEkmı artık yeter yanıavesta ıp adresını bulucam ve bulucaz kızım senı burnunu gorebılmek cıın ne grekıyorsa yapacağızz

avesta bidaha gelirmi acaba? başka bölüme hiçbişey de yazmamış yani forumda yok belki çevrıimdışı falan girip bakıyor
ama anlamıyorum hiç bişeyi oldum yaptım deyince neden ortalıktan kaybolurlar zaman mı yok buna inanmıyorum gecenin bir vaktide olsa 2 dk lığına
bir girip bakılır fotoğraf yükliycem dedi fotoğrafı bırak kendi yok vazgeçtiyse vazgeçtim desin değilmi yoksa işten kurtulunca bizi bıraktınmı avestaaaaaaaaaa

aynen cnm bılmıyorum dedı yuklemeyı anlattım hatta nasıl yuklenıcegını ama tık yok yanı:) avetsa surecı anlatıcagına fto koysan bızım ıcındaha ıyı olacaktı

Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız
Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız....

AKLIMA BİRDEN bu sarkı sözuu geldııı koptumm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…