Dr. Süleyman Candan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

vallahı cnım ben bakmadan ılme nolur yorum yaZArım gordugum zaman yarın gece 1-2 gıbı nette olcam sızde oolun tartısalım:D

ewt kalkık çalışıyo haklısın ama genelide böyle istemez mi zaten? hangi dr a gidersen git umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın :)

yaa of ceza almıs ben bakamadan yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( aglıycam artık

dısıkartal sen fotoyu kaydettınmı :Dyha canım yenı bır uyelık ac bır foto gonder bana msj at yhaaa :Ç( NOLUR...

gozdecim ben umidimi kestım dr.dan hem cok kalkık yapıo hemde hastalr ortada yokkk sende wazgecc yeni bi doktor buldum isimini istersen ozelden atarıımm :51:

gozdecim ben umidimi kestım dr.dan hem cok kalkık yapıo hemde hastalr ortada yokkk sende wazgecc yeni bi doktor buldum isimini istersen ozelden atarıımm :51:

cnm özelden atmnana gerek yokkı buraya yaz yada at ne bılıyım:D sonucta drları tartısıoruz:D hastalar ortada yok derken beyzacıgın actıgı konu bu oda hala yerınde duruo:D:D bu gelen kısıler sahtekar oldugu ıcın:D:D kafamız karıstı ben bırde muhammed dılbere gıdıcem bahcelıevlerde otuyruorum zaten o ucuk bır fıyat vercek ama bakalım ne olucak:D

ana kalp kalbe karsı ama onun fıyatları ucuk yha abı 3000 olsa 1000 telesını sıgorta karsılasa 2000 versem nakıt:D mantıklı deılmı:D:D ama 6 bın fılan:D

:D tmm canım yha sorma ne ısımler geldı gectı yakup avsardan barıs cakıra alı dumandan selcuk ınanlıya veli aslandan fevzi yavasaa vs..:D daha kac ksıı daha gelıp gecıcek.d:D:66::64::64:

msj kutun dolmuş sanırım ozelden msj atılımıo bnde burdan atmak zorunda kaldım

ayy hadi hayırlısı cnm resmlernii beklıorummm sakınn untma beniii:D biz unutullduk zatenn =(

kutumu dolmus hemen temızlıyelım:D:D cnm vallahı arastrmakdan bıktım yanı ben o adamla grustum guven verdı bttı yanı ama muhammedle bırkez grusucem ama:Çd::D

:1:Ayy hayırlısıı cnmm yaaa bnde hala gıt geller yasıorm böle gıderse hayatta olamam...süleyman bey ne kadar dio ameliyat ucreti peki ?

Back